21

БОРИСОВ Е ПАРАЗИТ

преди 6 дни

Вреден е за България. Ако сега не успее да направи правителство, трябва да го вкараме в затвора до живот и да закрием ГЕРБ.

20

Де го намерихте тоя

преди 6 дни

Кво ме интересува кой ще е. Бойко няма ли да съставя правителство вече този НЕГОДЕН НЕМОЖАЧ, НИЩОПРАВИЩ ПАРА3ИТ

19

До 18

преди 6 дни

Смотко си ти и то завършен омончетелно ! Ти толкова си проst, че бъркаш инфлация с валута /лев/ ! Всички герберуги сте на ниво "опроsтачен Тиквуний" и самият той ви го каза "аз съм проst, но и вие сте проsти" - ФАКТ който самият ти го доказваш по категоричен начин !

18

Пролет лято есен зим

преди 6 дни

Пролет лято есен зима кюлче в чекмеджето има. Щото Боко пак от нас си взима.

17

Хвали Марко

преди 6 дни

До До 11 УСПЕХ ЖЕЛ...Ами просто мили ми Смотко, като видиш цените тук и там и ще разбереш, ако щеш и за крушата да се вържеш...

16

Росен жиголото

преди 6 дни

Добре,че обслужваше кака си Румяна Бъчварова, та да го лансира в политиката.

15

До 11 УСПЕХ ЖЕЛ...

преди 6 дни

Много си проsто парче, я обясни как сме загубили 50 % от стойността на лева като сме във валутен борд и левът е фиксиран към еврото като 1 евро е = 1.95583 лева ! Ей опростачена нация ще обеднявате до тогава до когато съществуват такива проsти екземпляри като този N 11"УСПЕХ ЖЕЛЯЗКОВ" !

14

Пред

преди 6 дни

"постната" пица на Дянков,избирам " богатата" пица на Асен.

13

Боб по хайдушки

преди 6 дни

Единия ни предлага постна пица, другия пица със кристали, третия блини без месо. Как нема един да обещае боб по хайдушки - риташ от огъня котелката с боба и отдолу изравяш агнето.

12

До 12

преди 6 дни

Сега пък Таки ... Нали беше ШИШИ...

11

Анонимен

преди 6 дни

Кой е шефа в момента - Бойко или Таки?

10

УСПЕХ, ЖЕЛЯЗКОВ..!!

преди 6 дни

НАДЯВАМЕ СЕ ДА ВЪРНЕШ РАЗУМА Б УПРАВЛЕНИЕТО НА НАРОДНИТЕ ПАРИ... ОТ ФИНАНСОВИТЕ ДАЛАВЕРА НА КОКОРЧОВЦИТЕ ЗАГУБИХМЕ 50 % ОТ СТОЙНОСТТА НА БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ...

9

Анонимен

преди 6 дни

Герб се върна на власт в Мафиягария и всички мафиозота се прибраха - Божков, Брендо. Ще паднат и санкциите (ако има такива) срещи Таки и пак ще си царуват спокойно. И пак по-добре от русофилите - поне сме си свикнали на мафия.

8

Абе вие

преди 6 дни

копейките освен думата "посолство" имате ли друга за разпознаване в тиквите си ? Когато я употребявате уточнявайте, че става дума за руското, нали то ви дава червените парцали които развявате по празници и сбирщини на шайката ви, а и оня субсидирания Копейкин всеки ден излиза от кошарата на Митрофанова със списък мерки против ЕС, НАТО, Еврозоната и Шенген ! Много сте елементарни точно колкото елементарна е и руската валута "копейка" !

7

да знаете

преди 6 дни

Той е послушко, Баце ще кимандори от зайчарника у Банкя!

6

Анонимен

преди 6 дни

А Гаргамел - Мара шалвара :)))

5

Анонимен

преди 6 дни

Пак на постна пица значи....

4

ПКП

преди 6 дни

Има резон. Желязко се отказа от ЕП, верен слyга е, удобен за афери и даже ходи два пъти в Киев да бие коляно пред фашистите

3

Христо Христов

преди 6 дни

А защо не Жирафа?

2

Прогноза

преди 6 дни

Не е трудно да се прогнозира че след него ще е Главчев.