239

Анонимен

преди 6 дни

Аме ще напусна работа. Издържам жена и две деца. Ако всичкибполупаваме по 1200 евро, ще се отлажа от бачкането и ше си гледам моите неща. Може и да не са толкова доходоносни, ама зорът е, *** нямам 2-3 години свободно време, да ги разработя.

238

Анонимен

преди 6 дни

До 241 - Тогава ше енплашане, не даване, нали?

237

Анонимен

преди 6 дни

"Няма кой да ми даде . Бих пътувала ." - еми вдигни си квалификацията и ще имаш за пътуване. Ако не можеш, помоли родители ти да ти дадат или мъжът ти да те заведе, ако нямаш спестявай или си намери втора работа. Търси варианти или се откажи. Но не очаквай държавата от данъците на хората да ти дава за пътувания.

236

Анонимен

преди 6 дни

Няма кой да ми даде . Бих пътувала .

235

До Шъ си ги...

преди 6 дни

1,200 евро на месец са 14,400 евро на година. Ха, ся смятай колко години шъ трябва да ги "събираш" за да си купиш готино Студио на морето, без да похарчиш нито Цент от тях!!! -)))

234

Анонимен

преди 6 дни

В бг. повечето неудачници ще ги изпият, издрусат и хвърлят на хазарт за 2 дена

233

Ще си ги...

преди 6 дни

...събирам и като се натрупат, ще си взема малкo студио на морео и ще го давам под наем :) .

232

Рендето

преди 6 дни

Що за глупаво статистическо проучване? И с каква цел? Както каза колегата "Тук не искат да ти "дадат" 1,200 лв за 8 работен час", камо ли да ти "подарят" 1,200 евро без дори да работиш?! Тоест, Фантасмагории от рода на: Кво шъ правите ако спечелите Един Милион Лева от Тотото ... -))))

231

Анонимен

преди 6 дни

Хаха, тук не искат да ти дадат 1200 лв. нищо, че ходиш на работа и те държат повече от 8 ч. както гласи закона.

230

Анонимен

преди 6 дни

Никой нищо няма да ви дава това е сиренце в капана за да траете , докато въведат ИИ и работи в индустрията и обслужването и си построят бункерите дълбоко в земята и океана. След това ще има утилизация на "излишния карбон" с война , вирус или глад- поради "промяна на климата" ... За да останат само 500 милиона умни и красиви "ангелчета " и да възцарят "рая на Земята".

229

Отличник

преди 6 дни

Това е 1/3 от заплатата ми, така че ще продължа да си работя, просто ще ми е по-широко около врата

228

Успешен инвеститор

преди 6 дни

Мога и да ви кажа как може да го постигнете реално и да себерете капитала, който да ви носи тези пари всеки месец, без да работите. Има начин, но без капитал печалба нямаме, нито дивиденти и наеми.

227

инженер

преди 6 дни

Ше ги използвам в техн университет за добри батерии, мини пречиствателна станции на води реки,езера и ще населя милиарди попови лъжички.Ще бия сонди за вода.Ще правя мини Брауово соларни реактори, частни стопанства ще садя овошки брези,борове,дъбови и габър гори.Ще събера 2млд. като мен и ще тераформираме.

226

Анонимен

преди 6 дни

Ще си купя 20 хляба по 60 евро парчето и ще съм благодарен на новите богоподобни, които ви дават тази милост!

225

Анонимен

преди 6 дни

Превърнаха хората в "опитни зайчета", което не е добре. Ние сме много напред в това отношение. Едни хора получават детски и социални помощи, но не стана чудо, само се изместиха в Европа за да получават повече и се въдят като зайци за да получават.

224

КРАЙНАТА ЦЕЛ Е

преди 6 дни

ПРЕМАХВАНЕ на ТРАДИЦИОННИТЕ ПАРИ за СВОБОДНО И АНОНИМНО РАЗПЛАЩАНЕ и като цяло ВЪВЕЖДАНЕ НА НОВО КРЕПОСТНИЧЕСТВО

223

Анонимен

преди 6 дни

Сега разбирам каква е разликата в мисленето примерно в Германия, америка и България. Хората в Германия живеят за да работят, в Америка си плащат за да живеят, а у нас работят за да живеят. Има разлика, но нашият начин най ми харесва.

222

СИ Е НАПИСАНО ТУК

преди 6 дни

В СТАТИЯТА:"И той ще се приспада от данъка (който знаем, че винаги може да бъде вдиган) върху доходите."

221

НЕ РАЗБИРАТ

преди 6 дни

не само маргиналите, а много други хора, защото като цяло много хора НЕ МОГАТ да вникват в текст, особено ако той е малко по-дълъг и с малко по-сложни изречения. Според мен това е по-скоро психологически феномен, а не мързел, но това е за друга тема. Че тези пари ще идват ЧРЕЗ ДАНЪЦИТЕ си е написано тук

220

Пико

преди 6 дни

И амфети ;)