59

USA SUPER КИРО НОФ

преди 6 дни

ГУУЛЕМА СКУКА !

58

Анонимен

преди 6 дни

крадев само да каже какъв го дири в ЮАР преди да убият онзи с 500 милиона евра активи Къро ли беше къв беше и сега какъв го дири по никое време в Черна Гора като хванаха 30 тона кокаинец трафикиран от черногорци и българи.

57

Наско

преди 6 дни

Йотова,нищо общо с реалността в България!Далече си от видимото! За невидимото,питай Гадев!

56

Анонимен

преди 6 дни

крадев не че е много против войната и нато, не е простт той като фицо, просто иска да прави партия и не иска да си прави политическо сепуку като подпише за войната. искаме белият вълк за премиер с депесе и ГРОБ и да го пратим на НАТО да видим дето се нарича генерал на русия и полковник от американските служби как ще се справи милият. много ми напомня за ванката на славуца кучиндолският импотентняк.

55

Анонимен

преди 6 дни

До Ха ха, Муахаха. ГЕРБ постори пАтока на Путин, ГЕРБ нарочно саботираха интерконектора с Гърция, ГЕРБ не си събираха дължимите данъци от Лукойл и още мноооого неща, които показват, че ГЕРБ са чиста руска партия представяща се за "европейска".

54

USA SUPER КИРО НОФ

преди 6 дни

До Анонимен 58 НИШТО НЕ РАЗБИРАШ ОТ ИРОНИЯ ШМАКИ ФОККИ !

53

Наблюдател

преди 6 дни

В такъв случай подавайте оставки.

52

USA SUPER КИРО НОФ

преди 6 дни

ГЛЕ СА ! КОИ ГЛЕА НА БУЛГАРИЕ СЕРИОЗНО ?

51

Кога?!

преди 6 дни

Кога ще помилваш Иванчева ***, червена и в червата Червенокоске?! И защо помилва толкова много престъпници и убийци?! Защото така ти е наредил Зеленият чорап, а пък на него е наредил КОЙ? Как КОЙ? - туловище то Пеевски и Мутрата от СИК - Банкя?! Ти торба с фекалии ли имаш там, където трябва да имаш сърце ***, мазна комунистке?! Иванчева има малко дете, което расте без майка ***, кремълска слугиньо!

50

USA SUPER КИРО НОФ

преди 6 дни

НЕ Я АРЕСФАМЕ ТАЯ ДАМА !

49

До Диагноза

преди 6 дни

Превземането на ДПС, как те касае?

48

Наблюдател

преди 6 дни

С тия мазни приказки Фелдфебелът и Йотова ще се опитат да правят партия , за да се измъкне Радев от разследване в края на мандата! Било и омръзнало от кризи,които сами създадоха! На простобългарски...Ай'сиктир!

47

USA SUPER КИРО НОФ

преди 6 дни

ДРУГАРКО ИОТОВА ВИЕ СТЕ ЛЕЕКО ЛУДА ! ТВА Е ОТ ТЕМПЕРАТИУРИТЕ И ВАШТО ТЕГЛО У КИЛАГРАМИ !

46

Диагноза българин

преди 6 дни

Колко да е стабилна, като с апатия оставихме един намагнитен еничарин да дерибейства. Превзема ДПС, превзел е герб.

45

Ха ха,

преди 6 дни

...ГЕРБ били "руска"партия? Някои верно са с извратено чувство за хумор! ГЕРБ първи внесоха предложение за изнасяне оръжие за Украйна, и ПП-тата и Чалгата не го внесоха за разглеждане!

44

Анонимен

преди 6 дни

Яз редовно пия йод!

43

Ааа не,мерси,Йотова!

преди 6 дни

България няма нужда от нито един от вас, управляващите колонията БългЕрия през последните 35 години "демократичен преход към лозунгова демокрация и евроатлантически ценности" (каквото и да значи това)... България има нужда от държавници с гръбнак,които да отстояват българските национални интереси пред тези на КраваршингтЪн,Мацква,Тел Авив, ИстанбулларЪ и пред брюкСелските зелки! Докато всички вие пребоядисани ***,сега демокрадци не бъдете изметени от властта,няма бъдеще за България!

42

Българин

преди 6 дни

До Анонимен 34 "Защо не излизате с юмруците или вече си имате сигурен втори мандат" То тогава това беше номера - да се направят на "опозиция" на ГЕРБ, за да им "поверват" за втория мандат - и им се получи на червените фашисти. За съжаление на всички истински българи. А сега пак са се прегърнали и въртят на малкия си пръст българите заедно с останалите руски наколенки от ГЕРБ, ДПС, ПП, Възраждане, ИТН и Величие.

41

Стига бе,

преди 6 дни

...точно Тая, която стоеше плътно до превратаджията Радев, когато в най-зловещата Ковид-криза размахваше юмрук и насъскваше две тълпи една срещу друга, и точно тая да говори за "стабилност", си е повече от перверзия! Много празни приказки, подсладени обилно с демагогия, и говори за "политическа" криза! Че нали точно от вас тръгнаха всички кризи...и политическа, и Конституционна, Парламентарна, социална , енергийна,социална, морална, междуинституционална, ...

40

Анонимен

преди 6 дни

Тази как беше застанала на колене пред руският попи а да му разкопчае дюкяна!Е.ати позора! Същият е и капелатият гАзолизец!