82

Анонимен

преди 5 дни

89- мин заплата 370лв, средна 1680лв- следват данъци, мин пенсия 200лв, средна пенсия 400лв- това в Рашистан, цени хрании хигиенни материали- като у нас/отвори брошурите на Петоръчка/- 20 000 000 Рашки са в ЕС където получават 1600евро помощи- ами те помощите по високи от средната заплата в Раша- когато видя, че Рашките се прибират обратно- значи нещо се е променило, а когато видим и квартали от Европейци в блатная- значи всичко е наред в ГУЛАГ.

81

Анонимен

преди 5 дни

МИРОТВОРЕЦЪТ ИСКА РАКЕТИ ДА УБИВА- А ЗЕЛЕНСКИ БИЛ ВОЙНОЛЮБЕЦ, ЗАЩОТО СИ ЗАЩИТАВА РОДИНАТА ОТ БЛАТНИТЕ УБИЙЦИ И ЧОВЕКОЯДЦИ- МАЛИЙ ЕДНИ ЗЕЛЕНИ ЧОРАПИ ИЗТРЕЩЯХА, СГЪНАХА СЕ И СЕ ПРИБРАХА ПРИ ДЕСА...

80

Анонимен

преди 5 дни

До Popa ot razgrad 85. Той не само иска висок жизнен стандарт за своя народ, но и го прави.

79

Анонимен

преди 5 дни

До Мирът идва 86. Забрави да добавиш: "Кремълското жиже е изяло хиляди деца."

78

Хи хи до попа

преди 5 дни

А тебе кво ти пука за стандарта на руския народ ??

77

Мирът идва

преди 5 дни

Когато кремълското Жиже - отиде в Хага с раиран костюм. Кремълското Жиже е търсено са педофиски и терористична дейност . Кремълското Жиже е отвлякло хиляди деца .

76

Popa ot razgrad

преди 5 дни

Това че Путин иска повече ракети и танкове не е новина...новина ще е ако Путин поиска по-висок жизнен стандарт за своя народ...

75

Хи хи до чакащия руш

преди 5 дни

Ше дойде, ше дойде, и Байдън каза така, и Натовците, ти с тях ли ще спориш ??

74

Миротворец

преди 5 дни

Сега нашият Рундьо като пръв миротворец отива при Жужето и го кандардисва да не праща още оръжия ба фронта , защото войната ескалира.

73

До чакащия рушня

преди 5 дни

Чуть, чуть абаркался немножка капейка. Ще дойде, ама друг път, тъй че грабвай чемадана и вперьод!

72

Хи хи до твърдо

преди 5 дни

Да бе, закво ние да ходим до Русия, като Русия може да дойде тука ! Така казаха от нато, че Путин ще дойде !

71

Твърдо

преди 5 дни

Лилипутът и кимчи-то все повече си заприличват един-друг. Но когато народът е лумпенизиран, така се получава. Изходите от кризата за родните копейки са - рушнята и сев.***. чемадан, вакзал, масква или пхенян. Хайде, че билетите привършват. Напред към копейкаджийски счастие.

70

Анонимен

преди 5 дни

Бах аз този СРЕДЕН обсег...5500 км???

69

Дон Кикот

преди 5 дни

Само безусловна капитулация би му помогнала на майор Пръц.

68

Анонимен

преди 5 дни

Е, не е искал разрешение от Запада, я. Дал е заявка на своите заводи. Като може и ще си произвежда. Не се е обадил на дедо Джо задокеански да го помоли за разрешение и извинение.

67

Анонимен

преди 5 дни

Миналия път това доведе до фалит и разпад на СССР. Да правиш едно и също и да чакаш различен резултат е присъщо за ***.а. А и СССР беше бая по-голям - 15 републики и отделно смучеше ресурса на 1/2 от Европа

66

абе

преди 5 дни

тия пък украински бандити на какво се надяват, се чудя - там държава вече не става, жените им избягаха из европа, мъжете им ги избиха на фронта, децата им ги прибраха в русия....с баби и дядовци ли ще правят население?

65

Дядо Коледа

преди 5 дни

Може, може! Едно ЛЕГО!

64

?

преди 5 дни

Кинжала с какъв обсег е.?

63

Анонимен

преди 5 дни

И колата на Батман!