17

Емигрант

преди 6 дни

Абе български миsирки као цензурирате думи можете ли да обясните за какво са създадени тогава ? Нима смятате, че в светът се използват само думи за хвалби и толерантност ? Тогава цензурирайте и думата ВОЙНА бе защото от нея няма по-лошо нещо на света ! Защо не цензурирате на Тиквата глупостите тогава които всеки ден устата му разпръсква из вашите медии на манипулация и слугинаж ! Къде ви е свободното изразяване в омазването ви към корумпираните политици ли ?

16

Тъ.панар

преди 6 дни

Не че нещо, но според мен финансово грамотен човек става този, който сам си изкарва парите. На 15 г. почти 100% от младите хора имат пари от мама и тате и покрай РД, Коледа. Я и на мен отнякъде да ми идват постъпления, без да съм се потрудил за тях, няма да ми пука особено, ако ги загубя. Имаме си хубава българска поговорка за тази работа: "От където дошло - там отишло"

15

Емигрант

преди 6 дни

Българските миsирки по много любезен начин ви казаха, че 2/3 и вероятно повече в действителност сте проsта нация, като, че УЖ децата ви са ФИНАНСОВО неграмотни ха ха ха, толкова сте се опростачили, че не схващате истината която ви се намеква деликатно ! Ами проsти сте бе, ако бяхте умни нямаше да сте най-бедни и нямаше ГЕРБ/ДПС да ви разпределят порциите, тези за които САЩ ви уведомиха пак деликатно !

14

Анонимен

преди 6 дни

Най - неграмотни финансово в момента в България са наслениците на родовете на комунистите - чавдарчетата и пионерчета, които станаха банкери, собственици на ТКЗС, собственици на болници, собственици на курорти, собственици на фабрики, собственици на компаниии усвояващи европейски пари и т. н. А наследниците на ограбените земи на Ковбоите - Българските Селяни в момента се чудят как да си изхранват дечурлигата по училищата, с телефон по градовете, понеже са станали интелигентни граждани!

13

Анонимен

преди 6 дни

Най - грамотни финансово в момента в България са наслениците на родовете на комунистите - чавдарчетата и пионерчета, които станаха банкери, собственици на ТКЗС, собственици на болници, собственици на курорти, собственици на фабрики, собственици на компаниии усвояващи европейски пари и т. н. А наследниците на ограбените земи на Ковбоите - Българските Селяни в момента се чудят как да си изхранват дечурлигата по училищата, с телефон по градовете, понеже са станали интелигентни граждани!

12

Анонимен

преди 6 дни

И двамата си сина им обясних много добре,че парите са пари само когато са кеш, всичко друго е ала бала. А за да не стават жертва на престъпления да стоят на страна и избягват всякакъв вид контакти, особено "приятелства" с държавни хрантутници, особено полюционери или децата им.

11

Анонимен

преди 6 дни

То ако бяха грамотни нямаше да им 20 фирми за бързи кредити които дерат с 60% годишни лихви че и повече, но няма кой да си ги сметне....

10

Емигрант

преди 6 дни

Ха ха ха, че какво чудно има като генът им е неграмотен ? Нали затова комунистите избиха интелигенцията на България, за да се развъжда проsтотията, нали затова и днес всички шайки са клонинги на БКП/ДС за да не могат неграмотните да разсъдят, че "разделяй и владей" е винаги печеливша на територии на опростачени нации ! Добре е, че поне от неграмотност суверенът не може да се засрами от нея ! Е, доволни ли сте вече от генът на комунизмът ?

9

Факт

преди 6 дни

Не само финансово, те са неграмотни по принцип.

8

Анонимен

преди 6 дни

Ланкова сметка.....Туй нящУ ново ли е? Срам ме е да си призная, че не съм го чувал. Ще питам чичко гугъл.

7

Серго

преди 6 дни

добре де, задачата с тенис ракетата. Може да има измама защото някой ти иска банковата сметка. Важен факт е, че може да си публикувате IBAN където си искате и няма как някой да ви вземе парите. По IBAN само може да се изпрати а не да се поиска изходящ превод.... То и тези дето са мислили задачите малко трябва да преговорят материала. Но също така и ето как безумната система на дупката МОН за пореден път прави това което може най-добре - тъпче децата с безумна инфромация а не с полезна.

6

Анонимен

преди 6 дни

Е , щом родителите ги изкарват , те все ще се оправят колко струва дюнер и баничка . За да си грамотен финансово , трябват финанси , че не стигат е друг въпрос.

5

Анонимен

преди 6 дни

Учениците с ланкова сметка! За учениците не знам обаче журналистите ни са пълни неграмотници!Поне преди да публикувате си прегледайте писанията.

4

Анонимен

преди 6 дни

Важното е че на мама принцесата има маратонки за 300лв, часовник за 1000лв, телефон за 1700лв и мама и купува цигари за да пуши в междучасията.

3

Анонимен

преди 6 дни

Да бяхте започнали направо от първокласниците.

2

Нане

преди 6 дни

Мъ, как ве... То, ако слушаш наще соросташки даскалици, всичко е на ниво в колонията и реват само за пари... ===))) нищо, че образованието е пълен провал...

1

Ами , за да си

преди 6 дни

грамотен финансово , първо трябва да имаш пари