42

СЕВЕРОМАКЕДОНЕЦ

преди 6 дни

До АнонименCоца си замина ама много отдавна, сега сме в територията на победилото невежество ...Ще го търсите със свещи соца, като овче стадо сол....

41

Архиваря

преди 6 дни

Абе..., май остана един комунист ама и той от 100 години лежи мумифициран у Мовзолея!

40

Анонимен

преди 6 дни

Те си мислеха, че са се отървали от другарката, ноооо тя не е свършила с тях! Още може, още, може да не влязат в следващия парламент, хахаха! Браво Нинова, бъди себе си!

39

Анонимен

преди 6 дни

Най-старата партия, партия с традиции, с изградени структури и кво - слезе Нинова от властта и друга песен почна да пее.

38

Анонимен

преди 6 дни

Кога влязоха в парламента, кога почнаха да се цепят?

37

Марш от БСП

преди 6 дни

Нинова е кукувица в БСП. Нито произход, нито убеждения, нито поведение на социалист. Едно голямо нищо е тази СДС-арка. А Свилен ски и оня красавчики Ченчев да си гледат поредните жени и любовници и марш, откъдето са дошли-от нищото, откъдето е и крушовската ***. БСП ще се справи. Идват избори наесен и всичко ще си дойде на мястото. Тия вече никой няма да ги помни. Тъ панари

36

Анонимен

преди 6 дни

Откъде ще е разцепването? Отпред или отзад?

35

Рендето

преди 6 дни

Лошо, лошоо..., без Ваксината "Маузер" и "Наган", силну заразният Вирусъ на "Капиталъ" тръшна нашту Комунистъ у дълбока Кома!!!

34

хехе

преди 6 дни

Проектът на Радев(ако се реализира),ще погребе окончателно БСП.Другият вариант в ляво е Радев да оглави червените! Но това вече ще му отнеме предишния ореол и той ще се превърне в поредния спредседател на Столетницата на командно дишане.

33

Анонимен

преди 6 дни

До Боби - затриването на бе-се-***-то на Нинова показва, че подетата от Нинова инициатива за затриване на ГЕРБ води до обратен резултат! Тя не се поучи от изторията и уприто нахъсваше различни слоеве да участват в нейната борба с т.нар модел Борисов. Цяла плеяда партии погинаха: Атака. Реформаторски блок, Патриотите, а сега гинат ППДБ-то от глупост!

32

Анонимен

преди 6 дни

*** какви са тия някай знае ли? Къде е Станишев?

31

Анонимен

преди 6 дни

Заветът на Нинова работи идеално! БСП под 4%!

30

Анонимен

преди 6 дни

От Нинова та на Дончева. Говорилнички. Че втората и с мания за величие.

29

Кръчматъ

преди 6 дни

То, съвремените социалисти и комунисти не са държали в ръце трудовете на Маркс, камо ли да са ги чели или изучавали!!! -)))) Тия са си баш Капиталисти Олигарси и въобще не се гнусят от Капитала, да го е...-)))) - бил той в наличност, в банки, в движимо или недвижимо имущество, но най-се кефят когато имат всичко изброено по-горе!!!! -))))))

28

Анонимен

преди 6 дни

Типично. Обединяване по болшевишки.

27

Анонимен

преди 6 дни

Сами ще се изхвърлят от парламента. хи хи хи

26

Боби

преди 6 дни

Че то кой гласува вече за БСП? Преди бяха алтернатива на ГЕРБ, сега не са нищо. И СДС ще станат като тях. Оцеляха заради колицията си с ГЕРБ. Изобщо СДС и БСП са партиите след соца.

25

Най-после

преди 6 дни

Айде, на следващите избори комунистите в канализацията, след 25 годишни мъки.

24

Анонимен

преди 6 дни

Ако не беше старата слава на Бай Тошо , тез ще се наредят до партия със 100 гласа и без субсидия. Да си кажем истината "другари"

23

В ГЕРБ

преди 6 дни

Има повече комунисти, отколкото в БСП.Като започнеш от Борисов и свършиш с Цачева.