7

Libre comme air

преди 6 дни

Голяма статия с доста разтегливи понятия...Явно е че крайнодесните искат големите колониални сили кото Франция и Англия повече да контролат света и бедните им бивши колонии...и си го изкарват на мигрантите...но са оцъркали вековете!!!

6

Не писахте, че

преди 6 дни

новия каза, че ако спечели по оща за Украйна спира! Палачинката се обръща вече! И това не писахте!

5

Анонимен

преди 6 дни

Изборите във Франция с рекордна активност - над 67%. Такава активност не е имало от 1981г.

4

Анонимен

преди 6 дни

Голямо плюене, но целяит ЕС в пъти по-богат имат ддс 10% на горива и храни масово, е тук имаме спекула, изкуствен дефицит и картели.

3

Анонимен

преди 6 дни

що не пуснете една статия за предварителните резултати от изборите???Или е цензура.Въобще вие какви външни новини отразявате?Само за Украйна ,Русия и Щатите пишете .А за останалите страни ред два на няколко месеца ако е станала само някоя трагедия!Това ли ви е обективната журналистика??Пишете какво стана след идването на демокрацията в Либия примерно.Ирак как се развива и там е демокрация вече!

2

Галя от EmbassyTO

преди 6 дни

Ау , какъв ужас. Възможно е някой да вярва, че не е засължително да издържат цял живот " новите франсета",които обаче нямат задължение да учат език и да работят. Ах микрона , ах микрона . На трето място. Малко ред , добрата новина е, че наполенчо 2.00 може да си вземе гела и към заветната уср. Вече нищо не го спира. Нали искаше да воюва или е било метафора за друг вид " воюване", не може да му се има вяра :)

1

Анонимен

преди 6 дни

изразите скрайно дясно и крайно ляво са мантри на американските послушници - това са национални партии - което не устройва краварите