238

Анонимен

преди 5 дни

Не липсват. Просто на БХК континента не им се работи.

237

Анонимен

преди 5 дни

Българския работодател набляга на роби, не на нови технологии

236

Анонимен

преди 5 дни

Не липсват,а ги мързи да работят.

235

Математик

преди 5 дни

Идеално! Няма да стигнем до имотен балон! 200000+ амуджи на квартира. След 1 година същите квартири ще им трябва основен ремонт, т.е. 100000 човека ще се заемат да чистят, шпакловат, лепят картон и боядисват! Завъртаме пак икУномикътъ ххахахах

234

IT пенсионер

преди 5 дни

да направят хотелите и ресторантите на самообслужване и проблема с персонала ще се разреши.

233

Факт

преди 5 дни

Има около 200 000 местни индийци,които не желаят да работят,обаче търсим нов внос от същия лош материал

232

Славчо

преди 5 дни

Пак се повтаря едно и също и пак няма желаещи за работа... не ви ли омръзна да го лалате... никой не слигува за без пари вече дааже и непалците... тия паляци преялите да фалират завинаги че да се оправим малко

231

Анонимен

преди 5 дни

ПО СКОРО ИМА ИЗЛИШЪК ОТ КУХИ ГЛАВИ НА БИЗНЕСМЕНИ И ПОЛИТИЦИ!!...

230

Анонимен

преди 5 дни

Те от Африка не могат да намерят, камо ли непалци и индийци, но требва да стреснат простолюдието, да дойде отново да им бачка за жълти стотинки :))

229

СМЕХ....

преди 5 дни

....А, БУШМЕНИ НЕ ПРИЕМАТЕ, ЛИ.....И ТЕ СА КАТО ПАРТИЗАНСКИТЕ ВНУЦИ, ПРАВЕНИ У ХРАСТИТЕ.....???!!!

228

Иван Анисий

преди 5 дни

Кое е платеното НПО-то с налудничавия поглед,дълъг нос и сини венци на снимката?!?

227

Анонимен

преди 5 дни

Ха ха и непалците ще ви изтърпят не повече от 3 месеца. Дерзайте меринджеи.

226

емо

преди 5 дни

липсващите работят в чужбина срещу по-високо заплащане.

225

absurd

преди 5 дни

Ха,ха,внесете си ако искате и занзибарци,понеже съм голям сеирджия останах в Бг,за да гледам как потъвате. И фирмата в която работя е имала 50 роби,останахме четирима и скоро мислим да я присвоим,засега присвояваме само обектите на фирмата,

224

Ха ха!!!

преди 5 дни

И сега за това пак ли лошата Америка ви е виновна, или Европа? В които отидоха 3 милиона българи. Не! Виновни са всички бивши комунисти, които окрадоха България и върнаха парите под формата на чужди инвестиции. Всяка една "чужда" фирма, която дава БГ заплата и се държи просташки (има и такива) е зад параван българска на бивши комунисти. Има и западни, които малко от малко дават по-добри заплати, но са рядкост. Повечето чуждестранни инвестиции са с крадени червени пари. БГ елита е много глупав!

223

Гадняр

преди 5 дни

Само лаик, който никога не е виждал как работят непалци, бангладешци и индийци би повярвал, че въпросните ниско-образовани индивиди могат да донесат някакъв тласък на нашата икономика.

222

Що тъй

преди 5 дни

Не си идват българи от Европа и Америка? Дали пък искат да работят там, а тук не? Или има разлика в платата и отношението? Кой да знаЙ?

221

Част

преди 5 дни

от въпросните "чорбаджии" напират да ни набутат в еврозоната, за да не губели от превалутиране. Само погледнете кои истерично напират за прием на евро и унищожаване на Валутен Борд, последната защита срещу политици, които ще теглят заеми с падане бариери заеми. Банкери падане резерви при финансови кризи. Обръчи от фирми на властта, превалутиране. А вчера и ДПС в НС, Йордан Цонев стигна до заплахи ако не се приеме еврото. Кажете ДПС какво добро е направила за България, 34 г.

220

Хюго Бос до 221

преди 5 дни

Мда, търсиха се, за по 300 лв, докато шефчетата си купуваха имоти и нови мерцедеси. Помня времето, когато бг чорбаджиите и заплати не плащаха месеци наред и все вдигаха рамене как криза било, а те с нов имот, кола, заведение купили.... Въпросните физици, химици и др. си вдигнаха багажа и напуснаха страната. Та да се оправят. И пак стари мурафети- трици дават. Що не наемат немци, испанци, гърци, белгийци. Няма ли квалифицирани кадри там? А, забравих- чорбаджията си остава все същия ***.

219

Все тая...

преди 5 дни

И тия ще изкарат със зор една година и повече няма да се появят отново в България . Помнете ми думата. След 1-2 години ще търсим да внасяме работници от Папуа Нова Гвинея и Того Того..... а след това ??? От Марс... от Юпитер? От места където все още не са си патили от българските алчни негрмотни мутробизнесмени.