88

Берекенди

преди 6 дни

ППта: срахте си в гащите вместо да направите ротация и да оставите ГЕРБ да вземе министър-председателския пост и да ви изпере кирливите ризи. Сега ще видите власт на куково лято.

87

Берекенди

преди 6 дни

Глупости на търкалета. Брендо беше в Украйна. Там при обиск в дома му намериха лаборатория за отглеждане на марихуана. Нищо не му направиха,той стана украински гражданин,а после започна войната. Купи този самолет от един литовец и се прибра в България за да не го пратят на фронта. Даже се показа пред кмета в едно врачанско село,но ПП-ДБ си замълчаха,те бяха на власт. Помпата пари от контрабанда и дрога. Стига сте маскарили Бойко Борисов. Той е виновен,че си стайте в гащите.

86

--

преди 6 дни

В разградения двор всеки влиза излиза .Що богати укропитеци със скъпите си коли се намърдаха в България,че не му е било трудно на тоя ,като има пари .

85

Анонимен

преди 6 дни

Евелин сигурно е влязъл с украинския си паспорт и име(украинско увъртане, да не е руско) та не са разбрали службите, че е нашият човек. Този може да е влязъл, от където си иска през каналите за бежанци, срещу съответното заплащане на сумата за рушвети. Не нужно да има акробатични циркови номера със самолети.

84

Анонимен

преди 6 дни

Те казват,голяма работа,чи този самолет е нарушил възд.пространство на страната и я е прекосил надлъж и нашир .С други думи Той е бил малък,нямало опасност за страната .Кацнал във Видин,после до Търговище и пътниците и пилота се изпарили.А какво са п евозвали друго,тон наркотици или атомна бомба,майната му,ние да сме здрави.И това го казва Вътрешния министър,тогава шеф на НСБОП.....Нямам думи....

83

Лъжици

преди 6 дни

Лъжете .Никой не казва истината.От Козяк така са ви наредили.Далавери и игри.А тези глупости които ни говорите за Брендо са за пред децата.

82

До Йордан

преди 6 дни

Промяната дойде от Харвард и донесе със себе си Брендо, Нотариуса, Черепа и прочие. Те, 40 годишните са отговорни за всички мафиотски схеми за последните 30 години.

81

Рендето

преди 6 дни

Това, че си Бандит в Бг не е престъпление, престъпление е ако те хванат!!! -))))

80

Анонимен

преди 6 дни

Когато НЛО-то на Брендо е кацнало, този е бил шеф на ГДБОП. Очевидно трябва да се отвори отдел за борба с извънземните.

79

до 75

преди 6 дни

Управлява те Главчо Главестия от ГРОБ.

78

Анонимен

преди 6 дни

Конфискация на имуществото и парите в чужбина и у нас.

77

Анонимен

преди 6 дни

Путин помогна на българското правосъдие да се завърне Брендо след започване на СВО в Украйна. Още една полза от войната в Украйна. Плъховете в Украйна напуснаха кораба на Украйна и се завърнаха в родината.

76

Анонимен

преди 6 дни

ОНОВА К.У.Р.В.Е ДЪЩЕРЯ МУ В АНГЛИЯ ГОДИНИ НАРЕД ХАРЧИ МРЪСНИТЕ МИЛИАРДИ ОТ ДРОГАТА НАПЪЛНО НЕОБЕЗПОКОЯВАНА, А ВИЕ ТУК МИ ГОВОРИТЕ ЗА БРЕНДО..

75

Йордан

преди 6 дни

Вече четвърта година ни управлява Промяната и все някой друг им е виновен... Аман от лузъри и от техните последователи.

74

Анонимен

преди 6 дни

Брендо влезнал по Кирчовото време, а ППейците ореваха орталъка. Сега кой ми ... В гащите

73

Слушайте сега

преди 6 дни

От години живея в Бояна в района на Брендо, Жоро шопа, такита, маргини итн. От години всеки ден пред къщите им има мутри с джипове, охрани-глигани всеки ден има някакво движение. Там нещо става, живеят някакви хора, нещо се случва. За тези години, нито една патрулка, нито една акция на мвр в тези адреси??!!?! Ако не вярвате идете на бул. Пушкин, там е Брендо, по надолу маргини те и малко по надолу Жоро шопа. Идете и вижте с очите си

72

Анонимен

преди 6 дни

Прочетохме десетки статии и по студията не спират да анализират как Брендо, видиш ли, влязъл незабелязано в страната. И на малките деца им е ясно, че това да се случи се изисква сериозна протекция. Що не обсъждат същината на проблема, кой го пази, а си чешат езиците?

71

Театър Сълза и Смях

преди 6 дни

Ахаааа!И две години и половина, е размишлявал, как да влети у зандана....

70

Кой

преди 6 дни

Две години полицията крие Брендо,а ако не са знаели че е у нас,тази полиция е не нужна и вредна.

69

Анонимен

преди 6 дни

Сега поне разбрахте ли защо 12 години не ни пускаха в Еврозоната ?