34

Анонимен

преди 6 дни

едно мислеха, друго стана, наивници

33

Анонимен

преди 6 дни

Не е любовница, но съм сигурен, че това хващане за ръце в хотел е знак за изплющяване :)))

32

Анонимен

преди 6 дни

Само да попитам: какво стана с разследването на фалшифицираните от тази мома подписи!? ----- Ти къде ги видя тия фалшифицирани подписи? Или щом Пеески го твърди, няма нужда да гледаш?

31

Анонимен

преди 6 дни

Любовницата на Киро още приказва, след като герберастите ги заснеха, как се натискат :))) Ако имаж мъж, не знам как го понася това моме :)))

30

Анонимен

преди 6 дни

Само да попитам: какво стана с разследването на фалшифицираните от тази мома подписи!? Вместо да отправя упреци към този и онзи, да види собствените си противозаконни деяния!

29

Зозо

преди 6 дни

Хахахааа, ама ако бяхте назначили Гнома или Рашков нямаше да е политическо лице, а?

28

анонимен

преди 6 дни

Все си търсите оправдания,но няма кой да ви повярва след безбройните на ПП изцепки.

27

Анонимен

преди 6 дни

Кви са тези абривиатури, бе - КОНПИ, ДАНС..., ба си про..., глупостите!

26

Анонимен

преди 6 дни

Ако бяха приели ПВУ на ГЕРБ, сега повече от половината средства щяха да са дошли в България ---------- Само дето ЕС отхвърли законопроектите на Чолаков от ГЕРБ като несъстоятелни. Самият ЕС, не някой друг.

25

Някой

преди 6 дни

Аз знам за парапетозависими лица! Ако бяха приели ПВУ на ГЕРБ, сега повече от половината средства щяха да са дошли в България, и то под тяхно управление! А те със своята некадърност,четвърта година сме доникъде, а на Тая сега пък Назарян и била "виновна"?

24

Анонимен

преди 6 дни

А Тошко Африкански що не внесе закона за КОНПИ, че да получим пари по ПВУ? Защото само парапет сънува. И как му порастват мустаци. И как се върти като гладна хиена около Пеевски, за да получи парче от трупа на българския народ.

23

Сашо

преди 6 дни

А като те води американското посолство по-добре ли е?

22

Ламбо

преди 6 дни

"Лена Бориславова: КОНПИ се води от политически зависими лица"Това важи за МВР и прокуратурата и затова политиците са над закона.

21

Анонимен

преди 6 дни

Лена как го получи това прозрение? Преди или след като имаше проблем с техен човек в БНБ. Сега ще излезе и пак ще каже ние в ППДБ сме принципна партия :). Я стига, сещате се за принципите си, само когато ви е накърнен собствения интерес.

20

Анонимен

преди 6 дни

Забележете, че алабалиците Киро и Асен, както и академикът по пеевистика, Денков, мълчат силно и упорито за "своя" човек Гюров. Хубаво си правете изводите.

19

Лена Парапета

преди 6 дни

Лицето на на3баната държава, ще ни спасява от завладяната държава ХАХА.

18

ШАРЛАТАНИ НЕГОДНИЦИ

преди 6 дни

законаът ще ви подгони и застигне , няма да ви се размине .....

17

Анонимен

преди 6 дни

Сега евроатлантик Трифонов ще излезе и почва да пее за парапета и мустака, защото суверена Певски трябва да бъде защитен.

16

МУСТАК

преди 6 дни

Ти коя беше точно? Парапетната ли? Я се скрий и не се показвай повече.

15

?!?

преди 6 дни

Ясно се виждат схемите в който влизате само да сте в властта. И също ви е ясно какво се случва като изпаднете . Идва времето за отговорност и за наказателна такава също.