94

аха

преди 6 дни

Началниците продължават да се подиграват на населениеята из колективния Запад. Впрочем, някой знае ли откъде може да се намери книгата "Голямото зануляване" на Клаус Шваб? Казват, че била много интересна.

93

Анонимен

преди 6 дни

"Спомнете си за нея, когато гласувате на президентските избори в САЩ през ноември." - Да, сигърен съм че повечето четящи тук, ще гласуваме на изборите в САЩ... ТО не, че е трудно де, ама много път. Щото като гледам, там всеки гласува - гражданин, легален, нелегален ...

92

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 89 - Каза го преди повече от година. Байдън обича да говори за "транс права" и прочие, но не и да спори дирекнто, затова и не засегна "трансфобията на Тръмп", защото иситната е, че само щеше да изгуби вот, защото онези, които подкрпеят "Различните", са от най-твърдото ядро на демократите.

91

Анонимен

преди 6 дни

"Между другото САЩ е до толкова демократична държава, с така отлично изградени институции контролиращи се една друга, че кой ще е президент не е толкова важно!" - Всичко зависи от това, кой има пвоече хора, в орпеделена институция. В мометна републиканците, където не са на кантар, водят, а скоро ще са и в Белия дом.

90

Анонимен

преди 6 дни

До Рендето - Да, Камила шрезидент .. хаххаахахаха ... оххх :)

89

Рендето

преди 6 дни

Демократите просто искаха да използват Бай Дън като познато лице/личност - highly recognised person - а, реално функциите на Президент трябваше да поеме Вицето му месец след Инагурацията, но Бай Дън едва ли ще издържи до Ноември, шъ трябва да му търсят замяна преди изборите!

88

Анонимен

преди 6 дни

Между другото САЩ е до толкова демократична държава, с така отлично изградени институции контролиращи се една друга, че кой ще е президент не е толкова важно! Това не ви е Блатното царство, дето Джуджа е цар и господар, той беси, той коли, и той разрешава на руснаците кога да пръднат и кога не

87

Обективен

преди 6 дни

Some Democrats call for Biden to step aside and 'throw in the towel' on 2024 - Това е челното заглавие на сайта на nbcnews . В превод , някои демократи призоваха Байдъм да " хвърли кърпата".

86

Анонимен

преди 6 дни

"Не пропусна. ТОй каза, че това ще прикючи, ама вече взе да приключва - "Лиа" Томас, дето се претори на жена и обра почти всички медали на женските състезания в САЩ, " ----- Явно аз съм пропуснал да го чуя. Това безумие трябва да приключи! В 21 век сенатор задава въпрос на представителка на ЛГБТ "Има ли разлика между мъж и жена?"! И тя всячески бяга от конкретен отговор!!!! За случая с Лиа Томас говоря.

85

Анонимен

преди 6 дни

Германският бизнесмен Ким Дотком призова американците да помнят момичето, убито при украинска атака на плажа в Севастопол по време на президентските избори през ноември.Това е Лиза Кирнос, едно от момиченцата, които Джо Байдън уби с американски ракети в Крим. Американски дронове и сателити бяха използвани, за да ударят това слънчице с касетъчни боеприпаси. Спомнете си за нея, когато гласувате на президентските избори в САЩ през ноември.

84

Анонимен

преди 6 дни

В кратце, САЩ в последните години - от демокрация през дилдокрация към дементокрация

83

Али Хасансон Шведски

преди 6 дни

До до Чимбурасо - Много ясно! Сега се очертава още конфликти, пандемии и трета световна. Оръжейните компании ще напечатат 2-3 трилиона, но не за 20 години, а за 2. Затова им е болно. А и сегашните ибзори са различни - Търмп повечем президентство, къето камарата на представителите са републиканци, а сената е бувкално 50/50, а при 50/50 за важни решения, вицето олучава 101-ви глас, за да се стигне се приеме или отхвърли. Освен това, висшият съд не е само демократи вече. Страх голям, за демократите

82

Анонимен

преди 6 дни

"Мисля, че Тръмп пропусна да говори за намерението си да извади мъжете от женския спорт - проблем," - Не пропусна. ТОй каза, че това ще прикючи, ама вече взе да приключва - "Лиа" Томас, дето се претори на жена и обра почти всички медали на женските състезания в САЩ, сега го скенаха, да се явява на световни и започнаха,да искат да връща медали и да ги дават на иситнските победителки. Цялта LGBTQ риториак взе да се разпада и то много бързо.

81

до Чимбурасо

преди 6 дни

"""...мисля че Демократите нарочно искат да загубят изборите""""" ----- Съмнявам се..., ако Демократите искаха да отстъпят управлението на Републиканците, нямаше да съдят Тромпета (за пръв път в историята на Щатите съдят бивш президент и то кандидат за този пост за втори път).

80

Анонимна

преди 6 дни

Сещам се за две, които отговарят на описанието. Те са Ники Хейли и Камала Харис

79

анонимен

преди 6 дни

в Соледар братушките са са унищожили цялата натовска техника, барабар с натоските наемници....пък тия изкукалите да си дрънкат! СЛАВА НА ВЕЛИКА РУСИЯ!

78

Анонимен

преди 6 дни

Еми нали републикците с червеното са по-социалисти ... нормално е дургите да плюят човекът, който спасява америка!

77

Гласувам за Бидона

преди 6 дни

Как да ви обясня какво преживяват американците сега... Представете си, че Борис Елцин е работил като диригент на симфоничен оркестър. И днес имаше отчетен концерт. Все пак Бидон е по-достоен президент дето по-бързо приключи тази държава.

76

Чимбурасо

преди 6 дни

Аз пък си мисля че Демократите нарочно искат да загубят изборите, за да не се занимават с проблемите с Украйна, Израел и Китай.

75

Астор

преди 6 дни

Преди повече от 10-на години четох пророчество на някакъв американски ясновидец, та в него се казваше, че предидент на Щатите ще стане "тъмна" жена (dark woman), която ще доведе Щатите до пълен крах и разруха, едва ли не до война... Първо си помислих, че става дума за Клинтън с "тъмната" й душица, но сега..., май ще сменят Бай Дън с някой друг и този друг/а може да е жена от етноса?!