7

Нищо лично

преди 6 дни

Не е за там. НБА всички са класа над него. Представете си ,какъв Спортист на годината сме избрали,не че няма кой. Един Карлос Насар е моя избор.Жалко ,че не скача като маймун,което се котира в кравария,а вдига щанги....

6

Анонимен

преди 6 дни

съвпадение е ;-) ..., че брендо и борисов уплашено и едновременно се окопаха (единият - в затвора, другият - в Банкя зад стобора...) дни след като в Германия спипаха някакви си ... 35 тона кока... ... ... ... ... А ти, гЭрбав пиZдьо(1), ич не ми се обяснявай! :-))) ... ... Десетилетно! дълга е общата история на брЕндо и борисов - и като мутри, и като престъпници, и като заплаха (напоследък) за животчетата им.... ;-))

5

Анонимен

преди 6 дни

И сега кой ще му е виновен - пак ли треньора и съотборниците, дето му завиждали, че е много красив и не подавали на "великия" баскетболист да бележи. Стана за смях. Да си се прибира в Гърция, видя се, че за НБА не става.

4

Анонимен

преди 6 дни

Тоя е спънат кон

3

Анонимен

преди 6 дни

Ха ха

2

селския коч

преди 6 дни

Балкан Ботевград е много по-добра опция за Сашето. Тук ще си маа пръжки с лук, ще си жули каки и ракия преди и след мачовете, кво се е затръшкал нба, та нба...

1

Анонимен

преди 6 дни

Честито на играчите на Торонто, получават отличен помагач на резервната скамейка, ще получават от него редовно вода, кърпи и въобще каквото му кажат. Нашия лопушник е страхотен обслужващ персонал с голям опит от предишния си отбор.