140

дулото на афтомата

преди 6 дни

А в Русия под дулото на афтомата такова гласуват за Путин 90%

139

циганска работа

преди 6 дни

Пазарлъци и циганьорщина за висшите постовет в ЕС. Във вторник източници съобщиха, че трите най-големи групи в Европейския парламент - всички те центристки по своята политическа ориентация и невключващи консерваторите на Мелони - са се договорили за разпределението на най-висшите постове в блока, като споразумението включва втори мандат на германката Урсула фон дер Лайен начело на изпълнителния орган на ЕС, Европейската комисия.

138

Американ

преди 6 дни

Интересно ще стане когато Тръмп се върне след няколко месеца и насмете тази rъcka и новото НАТОвско ryнo..

137

Анонимен

преди 6 дни

Аман от тези шваби Урсулата, М.Вебер и Шолц с манталитет от 30-те години на миналия век! А държавите от Западна и Източна Европа им се слагат и ги величаят, като че ли са хванали Господ за пеша на дрехата!

136

Е, значи, ясно е

преди 6 дни

ЕС потъва и няма връщане назад. Особено с такива вождове 100% гарантирано.

135

Христо Христов

преди 6 дни

До Тропан/150 "Аз не съм я избирал, както и никой друг европеец." - ц. на 9 Юни 85% я избрахте.

134

Христо Христов

преди 6 дни

До Анонимен/148 "Евроатлантиците да стягат мешките." - ц. ВСИЧКИ про'с'таци гласували за ЕС или негласували ще ги стягат. Лошото е, че и малкото освестени и грамотни ще трябва да ги стегнат, освен ако не се изнесат навреме.

133

Тропан

преди 6 дни

Тая диктаторка е лицето на европейската "демокрация"! Аз не съм я избирал, както и никой друг европеец.

132

Христо Христов

преди 6 дни

"Сега сме в процес на изграждане на платформа между Европейската народна партия , социалистите и Обнови Европа" - нещо като БКП и Земеделците...

131

Анонимен

преди 6 дни

А честито! А мерси! Евроатлантиците да стягат мешките. До тука бяха лигавенията пред камери и зад клавиатури, сега баба Урси ще им покаже кон боб яде ли. А, и се стягайте за ваксинация, също така.

130

Анонимен

преди 6 дни

Ааа не може, нашите копейки не давали! ХАХАХАХ, айде бе копейки, нали уж крайната десница спечелила изборите (не е вярно, но вие сте свикнали да живеете в измислен свят), защо пак Фон дер Лайен ще начело на ЕК? Между другото, някои от крайната десница като Мелони, са едни от най-големите поддръжници на Украйна!

129

Anonymous

преди 6 дни

Ужас

128

Анонимен

преди 6 дни

4 от 5-те топ икономики в съюза, в момента евроскептици и ще натискат, да минава по тяхното, иначе моеж и да има още "ексити" - Нидерксит, Итекзит, Фрекзит, Геркзит...

127

жорето

преди 6 дни

Лайнометът пак ли? Ще запуши ли Бидето, или ....?Кой е бил БГ свирчото там?

126

Рендето

преди 6 дни

Дано не Изберат "Троянския кон" на Щатите, тази Акушерка шъ докара ЕС до разпадане, добър или лош но ЕС функционира, разпадне ли се няма да е добре, особенно за бедна държава като нашата - с напълно разрушена икономика, промишленост, сел. стопанство и висши и средни специалисти във всички сфери и области...

125

Анонимен

преди 6 дни

Гадна,отвратителна швабска вещица,на която съпругът трябва да е в затвора,но чиновниците- *** в Брюксел,се правят на глухи и кьорави.Милиони засмука швабата от медикаменти по времето на ковид епидемията.Очите на тази грозна фльорца,са сигурно някаде отзад,на запустялия й за.ник.

124

Анонимен

преди 6 дни

Горката Европа. Остана с безлични и подчинени на световното сатанинско лоби лидери, които ще я затрият.

123

ВЪН !!!

преди 6 дни

Целта на Урсула: Съсипване на ЕС и вкарването му във война. Ако може и всеки европеец да се набоде с поне 10 дози.

122

Анонимен

преди 6 дни

Приоритет номер 1 на ЕС - Украйна. Без коментар.

121

дано

преди 6 дни

не я изберат. Само е номинирана. Трбва да се гласува нейното назначение от ЕП, а там те нямат болшинство. Явно ще купуват яко депутати, за де се закрепи тази на власт и да унищожи тотално ЕС и да ни вкара във война