115

Анонимен

преди 6 дни

Едно време си изстудявах ракията ,бирата и дините под течаща вода! Сега такива като тебе евроатлантическигъзолизци ни докарахте да събираме капките!

114

Анонимен

преди 6 дни

Радев никога няма да играе по гайдата на Главчев и сие!

113

Анонимен

преди 6 дни

Освен граждански войни, нищо друго не са донесли руснаците на Балканите и в България. Внимавайте, пазете се, запазете България, не се хващайте на провокациите на Радев

112

Анонимен

преди 6 дни

Каква работа има Главчев на събора на НАТО? Радев иска да го види какво ще прави!

111

аааахахахааааа

преди 6 дни

Главчев, старите българи са казали че временните неща са най постоянни! Като гледам какво се случва в парламента да не се окаже че ще изкараш поне 2-3 пълни мандата от по 4 години.

110

Стоко

преди 6 дни

Ега ти държавата, щом аз съм ѝ вицепремиер - Н.Неев

109

Анонимен

преди 6 дни

Te наистина... другите гербаджии си измислиха оправдания защо да не са най-високият политически пост в държавата, та най-наглият и корумпиран реши да се "пожертва"... Мила родна картинка! Сигурно Буци не им е дал разрешение, че как иначе? Не са се издигнали достатъчно в кражбите, маменето и лъжите.

108

до106

преди 6 дни

Ми тези укри що не си гледат мача в укрия и там да отидат малко да постачкуват аааа?

107

Анонимен

преди 6 дни

Ам на РЕЗИДЕНТА кът не му харесва и се назландисва - ам що не си ходят барабар с цяяяяялата инсталирана кохорта дет инсталира на хранилка на държавната софра - по селата..- да са гушни съз Златния Копринков и бегом към село Труд..Ам сега с целия тоз кеш му растат криле - отесня му държавата..неще Ще го играй спасител- обединител (ам на всичките налазили постове и длъжности зелени чорапи)

106

Мента Глог и Валерян

преди 6 дни

Разбрах сичку Пак ши ни свърши рикията по никое време

105

Teнгри кан

преди 6 дни

Аааа, не е така Глъфчеффф, теб Гонзо та турна. Радев немаше избор. Инак би сложил Узунов;))) А, що не изпратихте Ивелин и Палковника? Да докажат на практика и на терен, своята евроатлантическа верност и принадлежност! Коста също беше добър вариант. Има кой!;)) Инак, помните ли, кво ви думах, навремето? Секне ли келепира да си в управлението, никой няма да иска да заема, каквито и да е постове!;))) Секи ша бега. Турни келепир от тва и ша ги видиш сички, кат мухи на мед;)))

104

105 е руски емигрант

преди 6 дни

приели сме го в България, храним го, търпим го, а той само за Русия си пропагандира. Сигурно и от руската църква го спонсорират

103

105

преди 6 дни

Вчера 30 хиляди млади украинци гледаха мач и никой не ги прати на фронта. Дори скандираха за избори, защото имат свободата. Теб обаче ще изпратят да защитаваш путник, защото си глупав провокатор, а баща ти е продавал *** на таварищите за жителство, палелен апартамент и зелена шапка с козирка

102

Анонимен

преди 6 дни

Герои на Чалгария, Слава на Свинския Триумвират! Като няма кой, ще ви управляват прасетата! Прасетата ще триумфират! Квик Хайл Хитлер Хоген!

101

Анонимен

преди 6 дни

Има ли мнозинство за импийчмънт?

100

Стига ЕС

преди 6 дни

В БРИКС, колко субсидия ще ни дават?

99

Анонимен

преди 6 дни

Хаха е тоя е тотална подметка :) Всички ***, защото имаме достоен президент, който няма да падне до ниво да им е папагал :) Не е като Главчев да повтаря каквото му каже Грух :)

98

Анонимен

преди 6 дни

Мене повече ме вълнува защо нямаше снимка на Гюров с пудела? Да не го убихте това животинче? Пеевски да не го изяде и него?

97

Анонимен

преди 6 дни

Ако на Путин направят преврат, Русия лоша държава ли става?

96

Анонимен

преди 6 дни

Изпратете Брендо, докато чака да му дойде реда за затвора. Тамън да свърши нещо полезно през това време.