13

Анонимен

преди 6 дни

До Надица Зафирова - Дай ми пример за европейска държава в НАТО, в която е имало война последните 30-ина години. Такава няма. Виж за такива, които не са в НАТО се сещам - Сърбия, Украйна, Армения, Кипър, Грузия (малко по-отдавна и да Кипър все още не са в НАТО, както и не са били, когато става скандала там). Ти поне една НАТО-вска можеш ли да дадеш за пример? Не можеш. Щом не можеш, значи НАТО поне засега е гарант за мир. Такива са доказателствата, а какво се върти в пилешкия ти мозък...

12

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен И сега с НАТО и ЕС нема икономика и бг требват да бегат.

11

Анонимен

преди 6 дни

До Надица Зафирова - Нали такива като теб плашат, че следващата война ще е България и Македония? Еми излезем ли от НАТО, то наистина следващата ще е между нас и ще бъде спечелена от макетата, защото те ще са в НАТО, а ние не. Искаш да воюваме с макетата? Да не би някой да ти плаща, за да ни вкараш във война? Сърбите ли са ти шефчета?

10

Анонимен

преди 6 дни

Ще требва да се откажат от конституционните промени и бг ще приеме еьика и историята че са мк.

9

Надица Зафирова

преди 6 дни

До глу пав аноним 9. Членството в НАТО е много скъп билет, но 100% гарантира пълното унищожаване на държавата България в радиоактивен прах. Само наивен тъ пунгер в живота може да отрече това или платен ***, правщ на умник.

8

Анонимен

преди 6 дни

Задавам си въпроса дали пък вписването на българите в македонската Конституция не означава документално признаване на това, че има два народа? Сега им даваме паспорти ако докажат българския си произход. Няма ли българи в Конституцията им и едновременно с това имаме македонци доказали българския си произход, за да получат Бг-паспорт, всъщност документално ще имаме признаване, че сме един народ.

7

Анонимен

преди 6 дни

До Надица Зафирова - Излизане от НАТО е рецепта за изчезване на България от картата. Или не си българка, или ако играеш шах не можеш да мислиш с повече от ПОЛОВИН ход напред. И в двата случая коментарът ти е не просто вреден, а направо смешен.

6

Анонимен

преди 6 дни

До Надица Зафирова - Ти изобщо знаеш ли какво означава думата бизнес и какви възможности за бизнес ти дава ЕС? Изобщо наясно ли си, че икономиката на България ще се срути, ако излезем от ЕС т.е. ще имаме по-малки доходи и от държави като Молдова сигурно. Освен лозунги т.е. празни приказки нещо смислено можеш ли да предложиш?

5

Анонимен

преди 6 дни

До Надица Зафирова - Излизаме от НАТО и ни нападат примерно Македония. Македония са в НАТО ако не знаеш. Теб ли ще пращаме на фронта да ни пазиш? Излезем ли от НАТО, войната ни е в кърпа вързана, както и загубата. Русия и Китай ли ще те пазят? Нашата армия ли ще те опази? Русия видяхме доколко опази Армения срещу азерите, а имаха договор и виждаме, че с една Украйна не могат да се оправят, та нас ще пазят, а китайците пък уж много велики, но не смеят да нападнат Тайван, който е на границите им.

4

Надица Зафирова

преди 6 дни

Странно е и как ги (българския режим) дразни Македония.. Ако България наистина иска да стане велика и българския народ проспериращ, то трябва да се направят само три стъпки, това са: 1 едностранно-излизане от НАТО, 2- спрете да бъдете васали и се откажете от членството в ЕС , 3- обединете се с Македония и работете за общото благо на една държава, а не обслужвайте интересите на другите "хегемони".

3

Анонимен

преди 6 дни

Макетата са тарикати , не щът в ЕС , но им е неудобно да го кажат открито .

2

mery

преди 6 дни

Стига сте ги раздухвали тези македонци. Има една приказка - Убий простия с мълчание. Има си международно право, имат подписано споразумение , ще влязат в ЕЦ когато си изпълнят задълженията, които са поели. Нашите политици да спрат да сe правят на големи патриоти и да се взират в македонците, а да се стегнат, да почнат да работят и да помислят за българите в България.

1

баба мара

преди 6 дни

повтаря се сценария русия украйна