28

Анонимен

преди 6 дни

това медиите го писаха, но имаше "сглобка", в която се защитаваха едни други

27

Я воров

преди 6 дни

Нагледахме се на гербаджийски циркове.Не само че не ви гледам,но и не искам да слушам за вас.Дано гръм удари и ехото да залъхне..

26

Анонимен

преди 6 дни

Действителният собственик на Volksbank, в която Андрей Гюров е работи 01.2002 до 12.2007 година, е любимата на Путин руска банка Сбербанк". Руската банка притежава 100% от акциите на австрийската банка.БИЛ ЛИ Е ИЗОБЩО БАНКЕР АНДРЕЙ ГЮРОВ, когото неговите колеги харвардци искат да изкарат като най-големия експерт, единствено достоен да оглави БНБ? Фалшификатори!

25

Анонимен

преди 6 дни

Това е единствения човек на позиция които може да бъде посочен от президента за служебен премиер от ППДБ и трябва да бъде отстрелян веднага. Браво на ГЕРБ-ДПС. Които може да мисли ще разбере защо.

24

Анонимен

преди 6 дни

Пореден срам за ПП и медиите на Америка за България!

23

Анонимен

преди 6 дни

Толкова му е акъла щом са го с имали със сектата ПеПе, след като влезе с измама в БНБ, можеше поне да се покрие и да не ходи при партията си. Това всъщност не е толкова фрапантно, колкото факта, че Гюров е посочил в СИВИто си 5 банки, в които уж е работил, но банките нямат данни при тях да е работило лице с име Андрей Гюров. Той е подал фалшиво сиви, точно като на Киро декларацията. Сигурно Лена Бориславова ги фалшифицира всички документи в ПеПе. Оставила си е ръцете и в на Гюров лъжливото сиви.

22

АКАДЕМИК ШАРЛАТАНОВ

преди 6 дни

ПОЧТЕННИТЕ ОТ ПП-ДБ ЕДИН ПО ЕДИН, КОЙ С ПУДЕЛ И ПАЧКИ, КОЙ С КЕШ, КОЙ С ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ПОДПИСИ, КОЙ С АЛА-БАЛА, КОЙ СЪС УПОТРЕБАТА НА САПУНА УСТРЕМНО ВЪРВЯТ КЪМ НИЩОТО? ГОЛЯМОТО НИЩО НА ШАРЛАТАНИТЕ НА РАДЕВ!

21

Анонимен

преди 6 дни

Шкембетата завзеха цяла Бг вие за един Корал се притеснявате.Кой Корал,кой *** ял....

20

Аполлон Вангелов

преди 6 дни

ТОЗИ РОММ АНДРЕЙ ГЮРОВ В БРАТ на МУЗИКАЛНИЯ ИНВАЛИД ОТ 80-те и 90-те = Вокала на 'Ревю' и 'Контрол' = Васил Гюров .....Мафия, П.П.--ЗАВЗЕХА КОРАЛ на ВАСИЛИКО (ТЗАРЕВО)..ТОВА Е СТАР ГРЪЦКИ ПЛАЖ...

19

Цв.Бориславова

преди 6 дни

Има си хас Бокич да не бръкне в БНБ.Откъдя накъдя Василев ше дава пари на пенсионери,а шкафчетата в застой...Ясни сте ни като бял ден.Затова държите всички служби под сурдинка и докато ръм не ви тресне,нещата няма да се оправят!

18

Анонимен

преди 6 дни

този попада ли в "домовата книга" за евентуален служебен мин.предеседател?

17

Анонимен

преди 6 дни

Гюро п.омака е агент на ФАЩ - от американския университет у Горна Джумая :)))

16

Сър Пичук

преди 6 дни

Герб пак наглася свои хора в бнб, очаквайте фалит на някоя банка скоро

15

Анонимен

преди 6 дни

Когато някой не е удобен за Тиквата и Шиши, веднага ще намерят "конфликт на интереси"... Абсолютно завладяна държава сме

14

Анонимен

преди 6 дни

ПП освен да нарушават законите, друго правят ли?

13

Степан

преди 6 дни

Цяло чудо е ,че го допуснаха до БНБ.Беше страхотна грешка.Този човек е *** по душа.Целта му беше да се внедри в БНБ.Той не работи за България.

12

Анонимен

преди 6 дни

Гюру има фирми а Радев и Чобана са теглили заеми в евро и $.

11

Анонимен

преди 6 дни

А бе защо тези хранени от нас служби не уловят в конфликт на интереси поне един депутат кмет , член на комисия от ГЕРБ-ДПС?! Защо? Значи най честни и безгрешни са от ГЕРБ-ДПС, голям смях!Хора гербавите ви вземат за мезе, ХА ха ха!

10

Гледна точка

преди 6 дни

До 2. А бе вие, променкаджиите кога ще спрете с тези глу.пави конспирации? Все някой ви пречи, все някой друг е виновен, все някой ви спъва вас - "единствените носители на морала, истината и ума".

9

Гражданин

преди 6 дни

Ха-ха-ха, а бе сред тия променливите има ли някой, който да е наред със законите и правилата в държавата? Киро с двойното гражданство, един дето беше вкратце шеф на КЕВР, сега този.