35

До 36

преди 6 дни

Изкарай си очите от тъмното място и ще сфанеш за какво ти причаме. :):):)

34

До 34

преди 6 дни

Ти нямаш нищо. Не знам какво се пъчиш. Наистина не си добре.

33

До 31

преди 6 дни

Онези, севровасточници имат "ЩЕ-програми" закотвени в бъдеЩЕ време. Виж САЩ, Китай и Индия демонстрират постиженията си в настоящето, а не плямпат, като пияни путинистки джуджета.

32

Анонимен

преди 6 дни

То хубаво, ама дали Мъски ще смогне да я свърши тази работа? Като му гледам успехите в ракетостроенето и при извеждането в орбита, накрая МКС може да се самоизведе от експлоатация в режим на свободно падане. И каквито сме каръци, току-виж уцелило нашето модернизирано АЕЦ в Козлодуй.

31

До 30

преди 6 дни

Определено си без мозък.

30

До Разлики

преди 6 дни

Ти, който нямаш космическа програма си седнал да даваш оценки и класации на тия, които имат. Откъде се навъдихте такива голословци без покритие?

29

До 29

преди 6 дни

Глупости, глупости, ама целият "глупав" свят им се порадва. Дупката на лунната ще остане, като паметник на руските супер-дупер технологии.

28

До 28

преди 6 дни

Стига плеши глупости бе.

27

До 24

преди 6 дни

Колега, ама моля ви се. Рашковцете все пак уцелиха Луната. Да не мислите, че им е било лесно с тази имбицилна космическа техника, но за сметка на това имат "касмически вайски", тотално невидими дори за русожопите форУМни kypuфeu.

26

До 24

преди 6 дни

Кви са тия детски глупости бе ?

25

До 23

преди 6 дни

Нр прочете ли най-главното? 823 милиона долара.

24

До 23

преди 6 дни

Да, делото на давещите се, е дело на самите давещи се.

23

Разлики

преди 6 дни

Базирано на настоящото доказано технологично присъствие, в космическите технологии безспорен номер едно е САЩ, следван от Китай, ЕС и Индия (която за разлика от Русия успешно приземи лунния си модул на обратната страна на Луната). Русия заема петото място.

22

Анонимен

преди 6 дни

И какво толкова. Палят двигателите и я потапят накъде в тихи океан. Какви 843М. Руснаците нали така си потопиха МИР за 30 ина минути.

21

Разлики

преди 6 дни

До Анонимен 21 "а Русия има изградени няколко нови модерни модула от собствената си орбитална станция РОС, които временно са скачени с МКС" Няма такова нещо, но ако твърдиш, че има, посочи, които са тези "модули".

20

Резил

преди 6 дни

До Анонимен 21 Явно ти не си чел. ИЛРС е КИТАЙСКА програма, в която Роскосмос се включва като "заинтересована страна". От китайските ангажименти, които са поели до момента, са изпълнени на 100%, а руските на 0%, въпреки че имат два подготвителни и една реална мисия до Луната. Луна 25 се разби. Следващото "участие" на руснаците е през 2027 и ГАРАНТИРАНО пак нищо няма да излезе. Толкова си могат.

19

Анонимен

преди 6 дни

15, Китай има собствена орбитална станция, а Русия има изградени няколко нови модерни модула от собствената си орбитална станция РОС, които временно са скачени с МКС.

18

Резил

преди 6 дни

До Анонимен 17 Русия може да "изгражда" само филмчета за това колко ги може нещата. Китай си направиха собствена орбитална станция, пратиха марсоход и кацнаха от обратната страна на Луната, тъй че е ясно колко имат нужда от "Русия". Докъде стигна "великата" Русия, да се налага да се закача за други, за да си припише някакви постижения.

17

Анонимен

преди 6 дни

Русия стартира операция звездни мужици по изграждане на нова МКС.

16

Hi Tech

преди 6 дни

Най-напред Рассия да си направи собствени телефони, компютри, електроника, а Китай да спре с ишлемето от Запада и тогиз ке ти поверваме на изложението.