16

Анонимен

преди 6 дни

Ще спечели този, който на дебата каже нещо, което хората ще помнят с десетилетия. Всъщност помислете си спомняте ли си нещо от дебата Радев - Герджиков? Какво помните? Помните единствено "Крим е руски". Едва ли някой помни нещо друго. Така се случва при дебатите. Думи, думи, думи и накрая се помни само една дума.

15

Анонимен

преди 6 дни

Решава и то всичко решава. Помните ли Румен Радев на дебата с Атанас Герджиков каза, че Крим е руски и спечели изборите? Една дума може да натежи на кантара и да се реши всичко..

14

Хи хи

преди 6 дни

Ключов дебат, но не решава нищо. Значи ключ към нищото ...

13

Анонимен

преди 6 дни

Дебатът не решава. Решава факта, че в опита си да изолира Русия, Пиндостан получава самоизолация и започва да губи съюзници. Вижте Турция проявява интерес към Русия, Китай, БРИКС. В опита си да изолира Русия, получава дедоларизация. Тази нощ Пиндостан призна, че дедоларизацията е факт.

12

Хи хи

преди 6 дни

чикагската мафия, която по редица исторически сведения води избиратели с бухалките до урните....,...........въй, колко демократично.....

11

Анонимен

преди 6 дни

По време на предизборната кампания през 2020 г. Джо Байдън се опита да убеди американците, че неговото избиране ще бъде възможност за връщане към нормалното, но четири години по-късно те виждат този шанс в Доналд Тръмп. Както пише сенатор Уилям Хагърти в The Wall Street Journal, Байдън се е доказал като напълно некомпетентен политик.

10

Анонимен

преди 6 дни

В Така показали дистанционното, с което ще държат буден Байдън. Ще го включват и изключват от сателитите в Космоса. Вече са монтирали батерии и ИИ е подметките му, за да го управляват, че като нищо ще обърне гръб на водещите. В една друга медия писаха, че са измислили специален катетър, но те лъжат. За какво му е да влачи катетър, след като си има памперси с логото на Белият дом?

9

Анонимен

преди 6 дни

Водещите не са само проБайдън, а единият сравни Тръмп с Хитлер. Реално ще са 3:1, Тръмп ще е сам. Въпросите са дали Байдън ще успее да издържи 90 мин или "филма" ще се снима няколко дни. Ако не заспи или не се спъне ще е успех за Байдън.

8

Анонимен

преди 6 дни

Чакайте сега, ако не решава нищо, значи не е ключов. И обратното. Голямо словоблудстване, голямо нещо.

7

Незнам

преди 6 дни

Дали такъв дебат ми е да се осъществи въобще. Реално напълно неадекватен човек със мощен тип с акъла си какъв дебат може да има ?!? Да си говорят къде какъв сладолед продават ...

6

Анонимен

преди 6 дни

Само да не вземе Байдън да се върти като пумпал или да не започне да рита по подиума както преди месец риташе подиума и казваше, че не работи!

5

Анонимен

преди 6 дни

Решава почти всичко. Много хора ще вземат страна и ще се амбицират още много други хора.

4

Анонимен

преди 6 дни

Щом не решава нищо, защо се провежда? Не ни будалкайте!

3

Анонимен

преди 6 дни

Как да не решава? Байдън да не би да е решил нещо до сега?

2

Анонимен

преди 6 дни

Let's go Brandon!

1

Анонимен

преди 6 дни

Тези двамата ми приличат на старците от кукленото шоу :)