44

ГръЦката история

преди 3 месеца

Не защитавам тия еничари македонските политици, но и Гърция е мноооооого далече от истината, за да си присвоява името Македония! Египетските евреи се отъждествяват с държавата на Александър Македонски. Да вземем и ние да се отъждествим с Влашко, че то е било повече в България, отколкото извън България. И да кажем на власите, че не са власи, а българи и ако искат да се наричат власи, нека са северни власи!

43

Фъця

преди 3 месеца

По компетентното ръководство на българските правителства през последните десет години България вече е в положение да не е в състояние да иска каквото и да е било от Македония.

42

Анонимен

преди 3 месеца

Македония е област в 3 държави.Гърците нарекоха тази област Северна.Ние трябва да поискаме да се казва Северозападна,за да нямат претенции към Пирин.И толкова.Нека вписват ако искат маймуни в конституцията,тяхна работа.

41

Фъця

преди 3 месеца

Желев може и да е разговарял с лелята на баба си, само че резултата сега може с интерес да се изучава на югозапад от България.

40

Куку

преди 3 месеца

Сега вдявате ли защо ЕС умира?

39

Анонимна

преди 3 месеца

Доколкото знам Президентът Желев е говорил с Президентът Борис Елцин, Русия също да признае Македония, което става факт впоследствие.

38

куку

преди 3 месеца

верно си куку. Руско куку

37

Куку

преди 3 месеца

На практика ЕС е икономиките на Франция и Германия. И двете икономики в момента са в дълбока криза, поради компетентното управление на тяхните правителства. Айде сега някой да ми каже, ЕС според него колко време още ще мърда?

36

Българин

преди 3 месеца

Колкото добруджанци след 2000 години, ако им признаят държава Република Добруджа ще имат основание да твърдят, че имат вековна история - толкова и републикасеверномакедонците имат история. Македония се е наричал географски район и никога, ама абсолютно никога, не е съществувала такава държава. Комплексари с 30 годишна държавичка, откраднат език, земя и история.

35

Фъця

преди 3 месеца

Кое е карало Жельо Желев да си въобразява без основание, че някой в югославската Македония е длъжен да му е благодарен за нещо?

34

Анонимна

преди 3 месеца

Президентът Желев, откъде да знае, че тия македонци ще се окажат такива неблагодарници, когато е признал Македония за независима държава.

33

Биби

преди 3 месеца

Македония ще влезне в ЕС, когато Дания приеме еврото за разплащане в Дания.

32

Фъця

преди 3 месеца

Погледнато през призмата на времето трябва да можем, че Жельо Желев е извършил историческа грешка, признавайки Македония за държава. Има ли възможност това решение да се отмени?

31

Анонимен

преди 3 месеца

Гръча и юго-србо-комуниста от ВМРО-МЕНТЕ да се разберат като жени. От един и същи прайд са !!!

30

Чоко

преди 3 месеца

Кога най-сетне ще видим един регистър на всички макета с български паспорти. Регистър качен в Интернет. Да видим дали някои от най-мразещите ни не са случайно български граждани.

29

Ъ

преди 3 месеца

Има сделка, България доброволно излиза от ЕС и предоставя нейното място великодушно на Македония.

28

историк

преди 3 месеца

Реално Македония в древността е била една от многото гръцки държавици. Македония като държава, не би трябвало да съществува. Измислица на Коминтерна и името би трябвало да е Малката Сърбия. Така наречените македонци са българи с промити мозъци. Промити мозъци от Сърбия и Русия. Сърбия отдавна е проводник на руското влияние. Сърбите дето се имат за много ербап са едни слуги на Москва. За съжаление по принцип братски народи са принудени да се мразят.

27

Анонимен

преди 3 месеца

Днешните макета много обичат да правят сравнение с България. Но няма база за сравнение. България е страна на 1343 години, а днешната /Бивша югославска/ Република Македония е на 79 години. Още сте в яслата, макенца. Затова слушкайте леля Сърбия и директорката Русия, спинкайте и папкайте.

26

Жужи

преди 3 месеца

Кога България НАЙ-ПОСЛЕ ще затвори херметично границата с Македония?

25

Льольо

преди 3 месеца

Понеже българи и гърци не действат в синхрон, македонците с помощта на Сърбия ще си правят каквото си искат.