51

Христо Христов

преди 1 седмица

Марк Рюте е бездетен гей и за него тези деца са пропагандни бъдещи жертви на войните на НАТО. Нищо друго.

50

Анонимен

преди 1 седмица

Не беше ли изхвърлен току що за некадърност, вреда и слугуване на ненормални милиардери?

49

ПроСоТо

преди 1 седмица

конграчолейшон !..Новия шеф на СТАРОТО НАТО !..."Пременил се Илия,погледнал се-пак в тия"..

48

МаоЛенинСталин

преди 1 седмица

Поздравуваме ЕвроАтлант ДемоКратите - при тях Кандидатът е Винаги Един и Съответно бива Избран с 100% от Гласовете - това дори и ние - Милиони Избихме - но Не Можахме да Постигнеме такова Офчъи Послушание от Стадото!

47

Ром'с

преди 1 седмица

Голяма конкуренция за поста на НАТО ,дори е имало и втори кандидат)))НАТО е под диктоката на Вашингтон ,,какаото речат оттвм,Това ще става в Европа ..Урсула ,значи ще Урсула ..Рюте,значи ще "изберат" Рюте-русофоб до костите .

46

Анонимен

преди 1 седмица

Искам да знам името на нашия представител, който е гласувал за Рюте и незабавно да бъде отзован, това е голяма излагация, да гласува за човека който цяло десетилетие ни спираше за Шенген, СРАМ!

45

Анонимен

преди 1 седмица

Руте е педигрее. Ако ще продължава сегашната САЩ-Нато-Ес-Сорос неонациста политика,от която страдаме и Българите както в България така и по прехвалвният запад, Предпочитам Ядренната война знам че не е най хубавия вариянт но за съжаление няма друг.

44

Анонимен

преди 1 седмица

как може България да подкрепя Рюте за шеф на НАТО, Главанаака с коя политическа сила е консултирал подкрепата, това е позор за нас, човек който води години наред ксенфобска политика спрямо нас, да го подкрепяме ПОЗЗОР!

43

Анонимен

преди 1 седмица

Гeennuuu, rpuнgpuтe! Пpaйgyвaйтe, npaйgyвaйтe!

42

Анонимен

преди 1 седмица

Добре е че сме вече в НАТОТО че иначе с тоз шеф в Нато щяхме да влезнеме кат цъфнат налъмите на Руте

41

Световното зло

преди 1 седмица

"Рюте ще трябва да се бори с тежките последици от войната на Русия в Украйна и с потенциалното завръщане на Доналд Тръмп на президентския пост в САЩ след изборите през ноември." -------------- Значи Рюте ще се бори с последиците от война, предизвикана от САЩ и подкрепяна от НАТО и ще се бори срещу Тръмп, който НЕ ПРЕДИЗВИКА въпросната война???

40

Анонимен

преди 1 седмица

Аз мисля, че Рюте поне не е нацист, като оня. А НАТО действително не трябва да се намесва в Украйна, това е грешна политика, наливането на оръжия за Украйна е също крайно грешна политика! В Украйна де факто се води гражданска война, един и същ народ, воюва срещу себе си, подтикван насила от запада, да воюва! Извършва се геноцид срещу украинци, руснаци, славяни, не може да допуснем това, Украйна да се прибира в Русия и толкоз, след това, да си възстановим и мирните търговски отношения!

39

Анонимен

преди 1 седмица

мистър Тръмп, когато дойде, ще им връчи такава сметка, че на тези свят ще им се завие.

38

Анонимен

преди 1 седмица

Дали няма да е последният?

37

Анонимен

преди 1 седмица

ПРОСТО НОВО МУШКАТО В САКСИЯТА...

36

Анонимен

преди 1 седмица

Голем позор за правителството на Главчев, как може да подкрепят за шеф на НАТО, човек, коийто в продължение на години спираше нашето членство в Шенген, без абсолютно никакви основателни причини, веднага да бъде привикан в НС да дава обяснение, как може, това е безобразие!

35

Анонимен

преди 1 седмица

До Учете историяДа, учили сме история и знаем как с Ньойските договор окастриха жестоко териториите с българско население и ги дадоха на чужденци, след което новонастанилите се, убиваха българите или ги прогонваха, за да им вземат земята и домовете, как ни отнеха и излаза на Средиземно море , как създадоха от българите македонска "нация" и други неща по дати и документи знаем.

34

Шиш Мангал

преди 1 седмица

НАТО е основният виновник и причина за бедите, които сполетяха към Украйна и украинския народ. НАТО провокира братоубийствената война и донесе опустошение на Украйна. Командването на украинските въоръжени сили има шанс да сложи край на варварската политика на пендосите и да започне техния кръстоносен поход срещу НАТО. Днес НАТО е основният враг за мирното и проспериращо бъдеще на Украйна, Балканите и Yankee must go home.

33

Рюте

преди 1 седмица

Прашчай немитая Расиа!

32

Анонимен

преди 1 седмица

НАТО е нелегитимна организация, отдавна трябваше да се разтури заедно с Варшавския договор!