39

Анонимен

преди 6 дни

Лепота!Русия възобновява директните пътнически влакове до Северна Корея.След като се качат във Владивосток, (хората) ще отидат направо в КНДР, ще се насладят на красотата, природата, културата там, ще се запознаят с обичаите и традициите", заяви Кожемяко при откриването на изложение на севернокорейски стоки във Владивосток.Е, без снимки, с придружители, по строго определен маршрут.Свобода!

38

Анонимен

преди 6 дни

Болестта променя хората. Съжалявам но в случая е за по добро надявам се.

37

българина

преди 6 дни

оръжието вече тръгна към бл изток, израел ще го отнесе

36

пияница мистик

преди 6 дни

Когато изпадна в алкохолен делириум имам дарбата да подслушвам разговори по засекретени линии, и знам точно кой на кого какво е казал. И това го правя от легнало положение, тъй като от алкохолна полиневропатия почти не мога да се движа!

35

Анонимен

преди 6 дни

Няма пълномащабно нахлуване в украйна. Това клише се изтъррка.

34

Анонимен

преди 6 дни

Путин го е страх да не се надене на НАТО

33

Анонимен

преди 6 дни

До 31 И това при положение,че Урколандия е на финансови инжекции от Запада и ,ако не са те една грива щеше да е стана парче тоалетна хартия

32

Анонимен

преди 6 дни

За Укропия нема какво да говорят, а за КУБА )))

31

t666

преди 6 дни

До Само факти За последните 5 години курсът на рублата е паднал с 23%, като движението е относително без особени промени, освен 2023 , но е около 2-3 стотинки Курсът на гривната за 5 години е паднал с 30%. От 7 стотинк, вече е 4. И през Февруари 2022 и Февруари 2024 курсът на рублите е почти без промяна. Лесно може да се провери.

30

Анонимен

преди 6 дни

До 23Препоръчвам ти същите. Краворо.бите са пак в рашка. Там има повече крави на глава р.о.б.и от свободните хора в САЩ.Извинявай, ако съм засилил лудостта ти.

29

До 28

преди 6 дни

На тролея така му е опорката,обаче е сбъркал страната и хората

28

до 24-ти

преди 6 дни

Не фантазирай. 1000 рубли винаги са били около 20 лева. Когато изключиха РФ от СУИФТ, рублата беше паднала до 1000 рубли за 6 лева, в същото време БНБ отказваше търговия с рубли и нямаше фиксинг. След около 2 месеца, рублата беше стигнала курс 16лв за 1000 рубли. Към днешна дата, курса отново е 1000 рубли за 20,64 лева. Успокойте се, нищо драматично не е станало. Който купи евтини рубли в оня момент сега е утроил инвестицията. Честито!

27

До 24

преди 6 дни

Ами и тoгава рублата си беше колкото е и сега и опорката ти издиша ,украинска копейко просеща и тук не ти е Урколадия,за да ти се привиждат копейки

26

До 24

преди 6 дни

Пак ли ги дъвчеш тия рубли бе необразовано украинче,а що не кажеш нещо за гривната или тя е на изкуствено дишане

25

Анонимен

преди 6 дни

Do 24 то и норвежката крона преди пет години беше около 0.35 лв в момента е 0.17 лв. Къде е по добре в норвегия или в българия?

24

Само факти

преди 6 дни

Преди февруари 2022г. една рубла бе 35 ст.,днес една рубла е 2 ст.Когато фактите говорят,дори и копейките мълчат!

23

Анонимен

преди 6 дни

А за помощ за кравороби, кои лекари ще препоръчаш? Трябва да са много, щото твърдите че много сте такива. Ти лично по кой ходиш?

22

Анонимен

преди 6 дни

До Христо ХристовНяма нужда да ми благодариш. Който и да избереш, няма да сбъркаш.Д-р Петър Николов - психотерапевт, психиатърД-р Татяна Аврамова - психиатърПомогнали са на доста ру.с.о.р.оби.

21

Христо Христов

преди 6 дни

Говорили са за репарациите които ЕС ще плаща на Русия. Така и трябва.

20

До 16

преди 6 дни

Пак не си си пил хапчетата