15

до 14

преди 1 седмица

До Анонимен,даже не осъзнавате,че като не влизате сте по-зле,ама невежеството ви е ужасяващо,даже и парадирате с него вместо да се засрамите нищо де,нали знаете каквото сам си направиш...ще ви гледаме сеира,пък вие си мислете е че е по-добре така

14

Анонимен

преди 1 седмица

Браво, дано не влезнем никога.

13

Анонимен

преди 1 седмица

Абе тия дет управляват КВО УПРАВЛЯВАТ Те ни разкатаха фамилията бе!!!!!!

12

Анонимен

преди 1 седмица

най-добре никога да не влезе в еврозоната..

11

Муахаха

преди 1 седмица

как си минаха само 5 години на Промяната, още 2019 бяхме готови и щяхме да влеземе 2020, но дойде Радев и Изказването му "Ако България имаше повече министри като Кирил Петков, щеше да изглежда по друг начин" - се Оказа - Пророческо! България е друга - с най-скъпата Храна в Цял ЕС, при най-ниските доходи в ЕС -същият Шоколад, дето в при нас струва 4.99 лева, в Същият ХиперМаркет в Германия и Франция е 0.99 евро или 2 лева, това също показва и че Борба вече е Фалшив, щото Очевадно 1 Евро е 5 лева!

10

Анонимен

преди 1 седмица

Споко, за никъде не бързаме!

9

Анонимен

преди 1 седмица

България няма да е готова в 2025 година за еврозоната, а през 2026 година еврозоната няма да я има както вървят нещата

8

Зозо

преди 1 седмица

Е как няма да е готова бре? Питайте Асан Кокора и Кирчо пpocтoтo. И Денков плужекът.

7

Public enemies

преди 1 седмица

За изтърканите Шенген и еврозоната, българина като цяло няма да промени нито живота си, нито доходите си, с изключение на тези чийто бизнес е свързан с чужбина.

6

абе ще го ядеме

преди 1 седмица

отново! Отново едни 96-97г. ще ни се отразят отрезвяващо! Ще се наиграеме и на консултации, първи мандат,втори мандат ,Н-ти мандат. Но хората са казали:" Сам каквото си направиш,никой ге може да ти го стори!"

5

Анонимен

преди 1 седмица

Е какво толкова... Нямаме българска икономика, нямаме българска армия, нямаме българско правителство... Остава и валутата да не е българска.

4

Анонимен

преди 1 седмица

ОЛИГАРСИТЕ ДАЛИ СА ДОВОЛНИ ОТ ТОВА- едва ли- те превалутират най много!

3

Анонимен123

преди 1 седмица

Дреме ми на оная работа за "евро валутата им" Каква полза ще имаме ние обикновените Българи от това... ????? ВЪН БЪЛГАРИЯ от "ес" "нато" "сащ" не на евро валутата им, и вън от разни хамериканси "нпо_та"

2

Анонимен

преди 1 седмица

10юли 2020г ЕК съобщава, че БГ е приета в чакалнята на Еврозоната и един Юмрук се вирна, а червените олигарси развързаха кисиите и обилно плаща протестите- а след това разсипия и пълен блокаж на системата-ДА БЛАГОДАРИМ НА МОДЕЛЪТ БАДЖАНАЦИТЕ, ЧЕ НИ ДОКАРА ДО НАСИПНО СЪСТОЯНИЕ!

1

Анонимен

преди 1 седмица

Слава на Кокорчо - шантавите му мерки засилиха инфлацията до големи висоти.Освен очевидното обедняване на всички нас, това е част от външните резултати,което пак ще дръпне всички ни надолу.