58

Анонимен

преди 6 дни

Като няма хляб, ще ядем пасти! Споко! Няма да останем гладни! Пък и от хляб се дебелее. Ако го изключим от менюто си, може и да стопим някое и друго лице! Кофти ще е само за тези, които си слагат 50% надценка.

57

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 55, всъщност не го е казала. А и не кроасани, а пасти :)

56

Анонимен

преди 6 дни

Вместо да подложат на импийчмънт натрапаника в предния Парламент те се захванаха да бутат цените на хляба и сега имаме това.

55

Анонимен

преди 6 дни

между другото, Мария Антоанета е казала, като няма хляб да ядат кроасани и знаете, каква е съдбата и

54

gg

преди 6 дни

Възможни причини за повишаване на цените - вятъра сменил посоката си, облачно е, слънчево е, лястовичките летят ниско...

53

Анонимен

преди 6 дни

До Линда-Накeнзи, правенето на хляб с хлебопекарна отнема точно 10 минути за да се зареди. След 4 часа имаш ароматен, горещ и вкусен хляб. Ама си права де, роби сте! И ей го заключението: сами сте си криви! Така е честно! Мързелът наистина мори!

52

Анонимен

преди 6 дни

Уточнете че само имената "бял", "типов" и "Добруджа" ще изчезнат. Дyпетатите така са писали в закона. Таванът не е за всичкия хляб, а само за тези видове.

51

Анонимен

преди 6 дни

До А защо, прав си. Има хлебарници и можете да си купите хляб там. хората ви го правят и си го вземате пресен, пресен.

50

Анонимен

преди 6 дни

До Линда-Накeнзи, тогава никой не ви е крив! Приемете съдбата, която сами си избирате: роби сте и ще умрете от мързел!

49

Линда-Накeнзи

преди 6 дни

До Анонимен Защото рoбите превиват гръб по 10 часа дневно. Още час обедна почивка и час път и време за таквиа екстри като готвене не остава.

48

А защо

преди 6 дни

Изобщо трябва да има посредници?Те също водят до по-високи цени.

47

Анонимен

преди 6 дни

До Линда-Накeнзи, добра забележка. Следва въпрос: като не искате да ядете скъп хляб.... що не си правите евтин вкъщи, а чакате някой да ви го опече?

46

Линда-Накeнзи

преди 6 дни

Като няма хляб, ще ядете кето козунаци!

45

Анонимен

преди 6 дни

До Георги Илиев Митев, започнете да произвеждате хляб и да го продавате на желаната от вас цена. Бизнесът си е бизнес. Когато си е ваш си го управлявайте както ви е удобно.

44

Георги Илиев Митев

преди 6 дни

Българската алчност , злоба и завистливост са ненадминати . Да не споменавам за безкрупулното , арогатно и цинично поведение в такива случаи на отмъщение.

43

Анонимен

преди 6 дни

Спокойно! Ще внасяме хляб от Непал и Узбекистан.

42

Анонимен

преди 6 дни

В смисъл, че търговците ще откажат да го купуват от производителите, защото после няма да могат да ни го продадат с 50 % и повече надценка. Я производителите да си открият фирмени магазини във всеки град и да не се занимават с тия кожодери - търговци. Нито са сяли , нито са поливали, нито са торили , нито са копали, нито са жънали и транспортирали до склада , нито са го мелили, нито са го пекл. Ай...с.ик.тир бе !

41

Анонимен

преди 6 дни

Наскоро поради липса на време да си купихме купешки хляб, не се трае вкуса му, коремите ни се надуха като на прасета също. Бяхме забравили какво беше. Месене в къщи за здраве и спестявания му е цаката.

40

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 39, какъв е проблемът да си го направиш сам?

39

Анонимен

преди 6 дни

За 1кг, 600г брашно значи поне сто процента надценка му търсят, А за хлебчета по 300гр където ми искат почти 2лв вече смятай хиляда процента.