66

до 62

преди 1 седмица

""""""Сутринта тичах на Витоша! Забелязах зад храстите да притичват въоръжени, брадати мъже!""""""""" ------------------ Хайдути????? От коя чета????

65

Анонимен

преди 1 седмица

хаха да, създадени от вапия лидер Ахмет Доган.После си пие кафето с полк.Марков и ви се смеят кви сте смотани.

64

Реалист

преди 1 седмица

Значи ако не е ГЕРБ, ДПС, ПП/ДБ е радикален! Свърши се, на следващите избори партиите на статуквото са чао, щом всички социолози реват на умряло, значи идват по-добри времена.

63

Анонимен

преди 1 седмица

И при нови избори Параван и другите слуги на мафията ще се съдерат да лъжат! Затова им плащат!

62

Анонимен

преди 1 седмица

Сутринта тичах на Витоша! Забелязах зад храстите да притичват въоръжени, брадати мъже!

61

Анонимен

преди 1 седмица

Глупости, кво е радикално в партиите бе, всичките са част от системата, а народат е изпаднал в апатия и будна кома, празни приказки и симулация, че нещо се случва докато живота се изтича

60

до 56

преди 1 седмица

"""""Когато държавата е на колене , народа трябва да се изправи . Смятам че това ще се случи. """""""" ---------- Аааааа......., ъъъъъъ..... при тази инертност в обществото....., едва ли!!!!

59

Ку Клукс Клан

преди 1 седмица

ли ще се появи?

58

Пян_Гъ

преди 1 седмица

Първанко, работата е вече изтървана. Ще се появят радикални партии и дори ще стане опасно за хора като вас - стожерите на евроатлантизма. Опичайте си акъла, вадете партийните книжки, агентурните ви досиета, припомнете си руския език, щото иначе... абе повява нов геополитически вятър и Източна Европа се връща на мястото си. Ся, който се прави, че не разбира, си е за негова сметка.

57

Анонимен

преди 1 седмица

Първане , лщбимия ти полковник , каза че още първите дни на парламента , ще покаже каквото трябва .Ти какво видя , че изобщо го споменаваш като човека с радикалните мерки ?

56

Анонимен

преди 1 седмица

Пак се появи този платен гербаджия да плаши хората.

55

до 53

преди 1 седмица

"""""Истинското е това, което работи за нас българите..."""" ---------- И кой е този, който ще имплементира туй "Истинското", което ще трябва да ни спаси на първо място от нас самите с нашата неизменна глупост??? Кожи ни, че и ние да му се нарадваме!!!

54

Анонимен

преди 1 седмица

Историята показва , че винаги става едно нещо .Когато държавата е на колене , народа трябва да се изправи . Смятам че това ще се случи .

53

Анонимен

преди 1 седмица

До 52 .Казвам че е изманик и нищо няма да направи , тоест провокирам действие .Когато се прави на водач , трябва да каже ''СЛЕД МЕН" а не ''НАПРЕД" . Когато видя това ще повярвам , до тогава съм скептичен .

52

Анонимен

преди 1 седмица

Аз смятам че ако продължаваме така радикалните организации ще се появят и без нужда от избори. Просто един хубав ден ще дойдат едни добри хора и ще почнат да стрелят по други добри хора. И ще почнат периодично да взривяват разни неща. Кое точно не им е ясно на така наречените "политици"? Народа за пореден път им дава ясен сигнал с рекордно ниската избирателна активност и всички партии без мнозинство. По ясно от това няма накъде!

51

До 49

преди 1 седмица

До Анонимен Истинското е това, което работи за нас българите, а не само да дрънка и да намира кусури! Истинското е това, което е реалистично, а не блян или мечта! Истинското е когато носи ред и спокойствие в държавата! Стига вече анархия и безвремие!

50

До 37

преди 1 седмица

Действай ти бе шушумиго... Какво чакаш полковника да ти прави кефа на тебе, а ти само да сецплюнчиш по сайтовете

49

ПАРТИЗАНСКО ДВИЖЕНИЕ

преди 1 седмица

ЗАПОЧНА ПРЕЗ 2020, НО НЕ В ГОРАТА, А НА ПЪПА НА СОФИЯ, ПОД ЮМРУКА И КОМАНДВАНЕТО НА РРАДЕВ...... РАДИКАЛИЗИРА СЕ С ПОЛИТИЧЕСКИ АРЕСТ НА ЛИДЕРА НА НАЙ - ГОЛЯМАТА ПРОЕВРОПЕЙСКА ПАРТИЯ НА БЪЛГАРИТЕ ИЗВЪШЕН ОТ РАШКОВ, КИРИЛ И АСЕН....... ПРОДЪЛЖАВА СЪС ЗАПЛАХАТА ЗА СНАЙПЕРИСТИ ОТ АТ. АТАНАСОВ......ПОДГОТВЯТ СЕ ВЕЧЕ И ДА СТРЕЛЯТ ПО СВОБОДНИТЕ БЪЛГАРИ

48

До 45

преди 1 седмица

До До зз Той лично и такива като него са правили само бели, направиха пълен хаос в България и вгорчиха живота на нормалните, работещи, мислещи българи!

47

Анонимен

преди 1 седмица

До 46 . Кое истинско се е появило ?