87

Слабото място

преди 1 седмица

Това са чиповете на всяко електронно устройство, а най-уязвими - Intel Chipsets, които са модефицирани така хитро и коварно, че цялата информация от машините тече към NSA, като Ниагарски водопад. Джуджетата се опитаха да създават Интел-и и се ***, като стари вълци.

86

82 ОМБР

преди 1 седмица

До Боби Дагестан ще бъде усмирен...вероятно,но това струва пари,човешки ресурс и изразходване на енергия,а ние точно това искаме от блатния режим. Слава на Украйна!

85

Боби

преди 1 седмица

До 85 Дефинирай модерна електроника. Разбираш ли в историята има десетки примери когато свръх модерни военни губят от "диваци" последен пример Афганистан.

84

До Боби 79

преди 1 седмица

Цялата модерна и съвременна електроника е дело на Запада.

83

Анонимен

преди 1 седмица

Още повече такива добри новини да се появяват! Амин!

82

До Боби 77

преди 1 седмица

Никой няма да пита pycнятa какво иска и какво - не, защото, така както присъединилите се към НАТО държави не цепеха басмата на Кремлин, така стоят нещата и с Молдова и Украйна. Толкоз. Дасвидание, джуджаци.

81

ЯКУТИЯ ВЕЧ ОТКАЗА...

преди 1 седмица

....ДА ПРАЩА ВОЙНИЦИ В УКРАЙНА----" НЕ БИЛИ ЗАДЪЛЖЕНИ, ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ Е НАПАДАЛ РУСИЯ"....ХАХАХА.....ПУТИН В УЖАС ОТ ИЗЯВЛЕНИЯТА...!!!

80

До Лагрестин

преди 1 седмица

сигурно си прав на теория, но реално русия притиска независими държави да и се подчиняват на измислените и параноични изисквания, за да има мир подобни агресори трябва да бъдат поставени в ъгъла за дълго

79

Абе, глупости....

преди 1 седмица

РУСИЯ НЕ МОЖЕ ДА ОПРЕДЕЛЯ СТАТУТА НА ЧЛЕНОВЕТЕ НА СТРАНИТЕ ОТ ЕС.....ХАХАХАААА....НЕ СИ ГО И ПОМИСЛЯЙ, ДРАГИ МИ БОБЧО....ХАХАХАААА....

78

Боби

преди 1 седмица

До СМЕХ.... При съвремените мерки за следене Дагестан за пореден път ще бъде усмирен много скоро. Разбираш ли Ако ползваш Джвъчки и соц мрежи ще те подслушат легално или не. Ако не ползваш електроника ставаш още по-интересен на службите...

77

Анонимен

преди 1 седмица

малко им е на русачугите, трябва да им изравнят градовете, както те изравниха Украйна, само защото иска развитие, независимост и свобода

76

Боби

преди 1 седмица

До Я, СЕ ИЗФУКАЙ БОБИ.. РФ няма никакви проблеми Молдова и Украйна да влезнат в ЕС. Но да спазват 2 прнципа. Неутрален статус и никава Русофобия включително забана на Руски език.Толкоз. А не си знаем какво е да влезнеш в ЕС като си сключил НЕИЗГОДЕН ДОГОВОР. И ТЕ ЩЕ РАЗБЕРАТ !!!

75

82 ОМБР

преди 1 седмица

Путин,малко проклето човече ъъъ пардон полу-човече,палача в Хага точи секирата бре шпионин комплексиран

74

Гризел

преди 1 седмица

След войната с Божиите врагове Гог и Магог ще има много храна за птиците,оръжия ще се горят 7 години,вражеските пълчища ще ги погребват 7 месеца.

73

Лагрестин

преди 1 седмица

Понеже много хора разсъждават пристрастно и опростено,ще кажа следното:никой народ и нито една страна не бива да бъде притискана в ъгъла и заплашване с унищожение.Това важи за Русия,Украйна,Израел,Палестина и т.н.Това не са ви американските индианци.На никой не му е приятно да му отнемат средствата за съществуване и ресурсите.И ако войнолюбците не се спрат,човечеството не го чака нищо добро,каквито лозунги и терминологии да използват лицемерите.

72

СМЕХ....

преди 1 седмица

...ТЯ " гражданската война " в РУСИЯ е факт,БЕ...у Дагистан се бият вече и се лее кръв..ХАХАХАААА...а цяла руска бригада отказва да ходи на фронта в Украйна!

71

Я, СЕ ИЗФУКАЙ БОБИ..

преди 1 седмица

....КАК РУСИЯ, НЯМА ДА ПОЗВОЛИ НА УКРАЙНА И МОЛДОВА ДА ВЛЯЗАТ В ЕС.....ХАХАХАААА....ЩЕ МИ Е ЗАБАВНО ДА ТИ ПОСЛУШАМ ГЛУПОСТИТЕ.

70

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 66 "Само един украински снаряд да падне на руска територия и ще видите какво ще стане." Каквото стана с останалите "червени линии" на руските фашисти - оказа се, че те са блъфьори, които се надяват, че със "заплахи" ще прикрият че са терористи слабаци. Обаче мина времето на "червените линии", ВКЛЮЧИТЕЛНО на "условията" на руския терористичен режим.

69

Анонимен

преди 1 седмица

Ударили те ,а Макарона дето искаше да праща войни в Урколадия говори за гражданска война

68

Анонимен

преди 1 седмица

Ударили са си една тъпанарка