282

Русофилчев

преди 6 дни

Путин може и да умрял,но за БГ русофилите ще е вечно жив!

281

НЯКОЙ

преди 6 дни

Както е казал Марк Твен " Новината, че съм умрял е малко преувеличена ", така че нищо ново под Слънцето. Снощи в тъмното се разминах с един, който много приличаше на Путин, ама в тъмното не може да се сиди оригинала ли е или двойник. Сигурно и Баце го е видял затова го охраняват.

280

Путинци напаст

преди 6 дни

Толкова са много че вече не мога да се размина по улицата. Даже имаше двама трима в мазата . И са нахални. Поздравяват и се усмихват.

279

уточнение

преди 6 дни

Дебелата укрофилка дебеНиели Василчук отново е яхнала метлата ,въпреки огромното си лоено тяло.За десети път погребва Путин и поне 50 пъти го е разболявала от рак.Тази противна и глуповата бабичкера просто всеки ден изплисква легена с поми.я.Как пък не и омръзна на дъртата?Пфу

278

Анонимен

преди 6 дни

Горкият Путин! За седми или осми път умира вече. Сигурно е много мъчително!

277

Обективен

преди 6 дни

Същия достоверен източник пише, че на срещата на Г7 е щяла да присъства и восъчната фигура на Линкълн , но поради високата температура във Вашингтон статуята се е разтопила и затова на срещата от страна на САЩ ще присъства восъчната фигура на БайДън.

276

:)

преди 6 дни

Дано поне Джуджи 2.0 да не кара така бясно в лявата лента, като оригиналчето!

275

Анонимен

преди 6 дни

Той и бай Дън е починал от ковидеветнайсе но това не му пречи пак да е кандидат за президент дали от затвора като тръмпито и той също Сащ са тотална Демокрация.

274

Анонимен

преди 6 дни

Да мъртав е Путим.... май е умрял от Ковид, защото не се е боцкал с бИзплатните ваксини!

273

Анонимен

преди 6 дни

Северното полукълбо са умррели от стррах от тоз Путин ей. Южното не им пукает.

272

Анонимен

преди 6 дни

До зоопарка в Берлин. То това е истински случай и не е в Берлин а във Варшава къдрто много хора се обадат на охраната че двама мъже са тежко ранени след като са се сбили с мечката но се оказат руснаци на градус , бич может.

271

лоби

преди 6 дни

По време на Пуча на Пригожин двойниците на Путин се били разбягали из цяла Русия не могат после да ги съберат но ги събрали и сега са на линия .

270

Всъщност

преди 6 дни

Путин Е безсмъртен. Той е розирал на Леонардо за Джокондата.

269

Анонимен

преди 6 дни

Уточнение. Очите на Путин са винени. Менят се според светлината и очите на събеседника. На снимките и кадрите с Меркел винаги са им сини и на двамата. Това значи че има хармония. Но нещо се обърка и всичко свърши .

268

Какъв

преди 6 дни

Страх ги гони тияяяя! Путин им се вижда безсмъртен. Така с двойници може да си управлява още 300 години!

267

Анонимен

преди 6 дни

Не вярвам Путин да е мъртъв но съм убеден че Байдън не осъзнава че е президент.

266

Анонимен

преди 6 дни

В САЩ на двойника на президента му викат Държавен Секретар. Той върши цялата работа. Ами да може би имат двойници защото са много натоварени.

265

Инж+

преди 6 дни

Путин версия 2.0!!!

264

Да, да

преди 6 дни

Путин има двойник, Елвис и Майкъл Джексън са живи, земята е плоска, края на света настъпи през 2012 год, във ваксините има чипове... Ох, забравих останалите.

263

Идеалист

преди 6 дни

ИдеалистМоже и да е умрял, но без да се насира, както по външни белези изглежда, че прави Байдан. Препоръчвам на уважаемия сайт да не побликува такива лъжи!