312

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 319Нямам съмнения че си бил на парада... Твоята рокля с какво знаме беше наверно американско?

311

Who Cares

преди 6 дни

Mомето може и да е лезбо, а може и да не е. Обаче повтаря изтъркани номера на разни американски певачки. Чудя се само каква *** трябва да бъдеш за да ползуваш псевдоним Роберт. А може би изкукуригалата и майка я е кръстила така?! Интересно, аз не съм си сменил името, нито пък съм си кръстил децата така нелепо въпреки че съм в САЩ повече от 30 години...

310

Анонимен

преди 6 дни

Добре, че сме в 21 век. Като чета нечии коментари, авторите биха убили момичето с камъни като в средните векове или като в Иран. Пишат се българи и под предлог, че страдат за знамето искат да прилагат ислямски методи. Това е някаква долна прослойка на обществото, която даже не съзнава колко не е в ред. Злоба, завист, отмъстителност и с ментални проблеми. Да пази Господ!

309

Анонимен

преди 6 дни

въобще няма покаяние от това същество,:"следващият път щяла прилежно да я сгъне",т.е.гледайте си работата...и съда и вие българите.

308

Руси

преди 6 дни

Не я знам коя е ,но ако я видя някъде ще й покажа колко не ме кефи ,а може и да я запукам !

307

Анонимен

преди 1 седмица

Аз затова тези цветове въобще не ги нося! Нося синьо, лилаво, жълто, и т.н.

306

Сата НАТО

преди 1 седмица

Този закон, който може да вкара човек в затвора за 2 (ДВЕ!!!) ГОДИНИ заради някакъв шарен ***, трябва да се премахне. Разглезването на мало умната част от народеца с такива фашистки закончета, води до това, че почват да занимават Правосъдната система с подобни глупости.

305

Стоян

преди 1 седмица

Отврат! Като майка си....

304

шмatka

преди 1 седмица

Що ни занимавате с някаква некадърна простакеллница инаррркоманка ???!!

303

Анонимен

преди 1 седмица

А за мен хейтърите са хора, зависими от хазартни игри. Профукали са си парите и си го изкарват на други хора и на държавата. Нищо не озлобява така, както безпаричието.

302

Анонимен

преди 1 седмица

Когато някой постоянно хейтва другите, това говори за липса на личен живот, тежки комплекси, възможна жертва на бързите кредити, митомания, безполезност и безкрайна завист. Коментарите са огледало на самия човек. Виж му акъла и му крой шапката.

301

Анонимен

преди 1 седмица

1.Митко Щерев не й е дядо. 2.Тя вече е участвала в реалитита, последно Денсинг Старс.

300

До TheGreatest

преди 1 седмица

А И казвахме на *** да не те събира от земята с вилицата бе тролей

299

Анонимен

преди 1 седмица

100 тояги "на голо".

298

Анонимен

преди 1 седмица

Роклята не е знаме! Не е ушита даже от знаме! Егати малоумниите простаааци! Освен това всеки гражданин има право да изрази позицията и чувствата си както иска, стига да не вреди на другите, а какво остава един артист! Оставете момичето на мира, некадърни кретеени! Самият факт, че някакви дебели псевдополитици са тръгнали срещу едно момиче, срещу един артист, вече показва къде се намират в общата картина! Тъпаааци нещастни!

297

Роба Милер

преди 1 седмица

Дейвва простото създание ...

296

Анонимен

преди 1 седмица

Политиците от всички партии и раси..... оказаха сеПедераси. Затуй демокрацията родна, толкова години е безплодна..... запазена КОМУНИСТИЧЕСКА - ЧАЛГО МАРКА

295

анонимен

преди 1 седмица

Не, не слушаме чалга. А Мила е "известна" с дядо си - Митко Щерев и майка си . От малка е такова дъно / участието й в X factor / . И копае все по надълбоко.

294

Анонимен

преди 1 седмица

Ох, горките морализатори! Всичките свети водички ненапити!

293

Тая

преди 1 седмица

Трябва да и съдерат единия гз, да видим има ли друг гз отдолу. Ама да не го правят нарочно, ами случайно, ей тъй на.