81

Анонимен

преди 1 седмица

Най0слабият президент за всички времена, който съсипа франция до неузнаваемост, а и иска да наложи този модел и в европа.

80

Анонимен

преди 1 седмица

Такива като Макарона нали разправяха,че в Русия ще има Гражданска война,а ква стана тя сега.Както има една приказка Те ти булка Спасовден

79

Рада Асенова

преди 1 седмица

Сещам се за едно интервю по програма " Хоризонт" с една българска студентка. Беше през зимата и тя разказва ,как е участвала в някакъв протест на средни френски фермери, как пред нея полицията е нанесла побой на протестиращите и даже на някаква жена са й извадили окото. И това ,защото тези фермери искали да имат достъп до някакви кладенци с вода. Толкова за правата на човека и " демокрацията" във Франция. И сигурно тази държава отдавна си е на ръба на гражданска война, може би Макрон сега видя

78

хе хе хе

преди 1 седмица

Е, то не мое само из Източна Европа и третия свят да има граждански войни. След толкова износ на революции, редно е и западните държави малко да я пробват тази екстра. Тъй де:)))

77

Анонимен

преди 1 седмица

Слава Богу в България няма опасност от гражданска война, понеже цари пълна ceляния.

76

Анонимен

преди 1 седмица

Еми може и да стане гражданска война като не иска да си изт репе опозицията като оня късия колхозник или като прасчо

75

Оптимист

преди 1 седмица

Може, може.... и още как може!!! Пожелавам ви успех в това вълнуващо начинание!!! А, и не забравяйте за мадам Гилотината! -)))))

74

Анонимен

преди 1 седмица

На тоя дето не ясно дармони баби или бабите дърмонът него само война му е в главата!

73

Анонимен

преди 1 седмица

А досега как делите и ненавиждате Българите давате на онея бежанците а нас дискриминирате. Дано започне разпад на тоя Расистки Съюз дано спечелят Крайнодясните.

72

ПроСоТо

преди 1 седмица

"Крайно ляво" и "Крайно дясно" са нищо незначещи изрази,целящи да злепоставят всички,които са различни от "центъра".У нас размахват от години балканския вариант-така наречената "Етническа карта"..

71

Анонимен

преди 1 седмица

Българите са франкофони и много обичат Франция. Всеки познава Макрон и баба му познава. Даже на строителни обекти в БГ говорят френски . Двама режат талпа:- Жи опре?!- Ба, yййжи опре!?

70

Нане Вуте

преди 1 седмица

Всичко започна от тебе , макароне! Ти докара нещата до тук с продажния си слугинаж пред краварите!!!

69

Анонимен

преди 1 седмица

До сега в историята никъде няма пример на краен човек или движение , което да е успяло да постигне нещо с радикални действия. Звучат добре, но после става разруха. Не мисля, че хората теябва да вярват на подобен тип партии и личности. Повечето от тях нямат опита и плана да се справят . С радикализъм нестава. С празни приказки също не става. Тези хора трябва да бъдат унищожени във всички държави и да се кротне ситуацията на всякъде. Агресията води до по-голяма агресия. Трябва да го осъзнаете

68

ъ

преди 1 седмица

Е, нали Макарона много иска да воюва? Може да му се предостави тази възможност и то на място във Франция, без да се хаби да праща войски в Украйна. Всъщност либералните *** се мъчат да сплашат хората, че да не гласуват за националните си интереси. Само за мултикулти, жендърията и бангстерите.

67

Анонимен

преди 1 седмица

И преди съм се чудил, как стават тези процеси в едно общество. Но се оказа че това е дълъг период от време през който някой не взема правилни решения и стават проблеми . Които се наслояват с времето . След много години на замитане на проблемите ... се появяват хора с крайни разбирания дали финансирани от някой или не... които обещават радикална промяна. В повечето случаи и те немогат да направят радикална промяна ... но правят конфликти вътре в държавата , където пострадват всички.

66

Анонимен

преди 1 седмица

Изборите ще бъдат спечелени от Националното обединение на Марин льо Пен.

65

Фрунзе

преди 1 седмица

Отлично.Една гражданска война ще дойде добре на Франция.Гордите галски петли ще разберат,че ,едно е да разпалваш граждански войни в ,,неправилни държави",а,съвсем друго,когато сам засърбаш тази кървава попара.

64

Анонимен

преди 1 седмица

Страх го тресе от изборите. Това са думи на отчаяние.

63

Анонимен

преди 1 седмица

А срещу кого протестираха жълтите жилетки?

62

Анонимен

преди 1 седмица

Той пак да фалшифицира изборите, пък тогава да види какво го чака. Тресе го страх, та знае ли се. *** продажен...ама те франсетата ще ти разкажат играта