30

Анонимен

преди 1 седмица

Тази горе буболечка, от къде я извадихте. То по - добре покажете крилат бръмбар, че поне уме да хвърчи!

29

Рендето

преди 1 седмица

""""""Станишев: Безотговорно е отново да отидем на избори"""""" -------- Я, бе, СтаниШеф, я кажи какво предлагаш??? За да не се стигне до избори има два вариянта. Първият: Да участваате в Коалиция с Герб и ДПС, няма да ви е за пръв път, помним Коалицията ви с НДСВ на "царя" и ДПС, народа я наричаше "Триглавата Ламя". Вторият: Да опитате нещо с ПП-ДБ, но.... сте нищожно малки, едва 8%. Та, какъв е Третият??? Май и ти не знаеш...?! -)))))

28

Сержант

преди 1 седмица

И този е оплетен с мафията. За справки , Моника!

27

Анонимен

преди 1 седмица

Станишко,ако не можеш да се изразяваш ясно,как ще поведеш червените ескадрони към победа?Те и без това вече нито виждат,нито чуват,нито разбират.Твоят стил на говорене го запази за Брюксел,тук сме друга губерния.Не разбрах,предложи ли нещо съществено,или само се упражняваше в красноречие?

26

Анонимен

преди 1 седмица

Тоя ако стане шеф на партийката си,съвсем ще я довърши.

25

Pipi

преди 1 седмица

Майката е......те на цялата Държава ни срам ни нищо.

24

Анонимен

преди 1 седмица

Станишко много дрънка,но нищо не каза.Правителство,диалог,примери,Бла,Бла.Витиевати отговори като може и така,ама може и иначе.

23

Анонимен

преди 1 седмица

Значение на името Станишеф = Стани ти да стана аз Шеф! Шефе, Шефе търсят те по мотофона! За какво бе? За какво бе? Дай да правим пачка! Мен майка ми ми рeзна кoжичкaта на чуpчулетo и ми сложи име Станишеф, за да стана в бъдеще Шеф! Та .... Дай да правим пачка, че без Пачка няма, как да Стана Шеф!

22

Анонимен

преди 1 седмица

29-годишния Емил Гигов от с. Хаджиево, Пазарджишки, обяви че 90% от теорията за относителността на Айнщайн е грешна. Според Гигов гениалният евреин грещи, като казва, че покоят и движението са относителни и че вакуумът е празно място. На тази база той конструирал двигател, който да отчита движение на обектите спрямо това гравитационно поле. Пластмасова туба с пясък и желязо плува в буркан с вода и следи движението на Слънцето от исток на запад, като источник е гравитационното поле на Слънцето!

21

Анонимен

преди 1 седмица

Ти от кого търсиш отговорност?! То и децата разбраха, че в тази държава отговорност няма, " другарю"

20

Анонимен

преди 1 седмица

Яд ли те е циркаджия

19

Айде,

преди 1 седмица

След Буци и Копейката,и този заплака за ПП.

18

Къде се скри

преди 1 седмица

Баце?В последните три години ,пет пъти ни прати на избори и нито веднъж не състави правителство.Сега му е шести път

17

Станигей

преди 1 седмица

първо да поздравя територията за парада. добре се получи, много бяхме, догодина още повече. инак изборите ще са фатални че бецепето този път няма да влезе, за това пак тройна коалиция че има още малко опоскване, трябва да продарим реакторите за белене на родината, да дозакрием козлодуй, и да го открием наново с чертеж в рамка и да делнем комисионната. за родину, незалежндая.

16

Анонимен

преди 1 седмица

Не са узрели за многопартийна система и няма разделение на властите. Искат пълната власт вместо всеки да си хване по едно министерство и да гласуват закони и текстове по същество. Какво толкова се мотат, мнозинство няма да получи вече никоя партия.

15

Анонимен

преди 1 седмица

Тос как са е сбръчкал, той въобще живее ли в БГ да дава акъл?

14

Моди не вижда ли

преди 1 седмица

коментар N6 ? Защото иначе е много чувствителен, ако някой напише тук нещо критично за който и да е друг етнос.

13

Разбира се,

преди 1 седмица

безотговорно е. На следващи избори неговата партия няма да мине 4-процентната бариера.

12

До Станишев

преди 1 седмица

Отговорността за съставяне на правителство е на спечелилият изборите.

11

OMG_Lucker

преди 1 седмица

Ей Станиш! ***! Скрий се там откъдето изпълзя и не се показвай! Проф. Иво Христов беше казал, че в подобна страна, в която преобладават работещите бедни, левите партии би трябвало да са абонирани за победа в изборите. И това обаче не е налице, напротив. Защо не е? Защото такива креатури като този им разказаха играта отвътре. Дори Корнела, с всичките й недостатъци е по- добър избор отколкото тоя "либерален" гей.