181

Анонимен

преди 1 седмица

полуковник ли си полуконник ли си, нема се коркаш, важно е да има кифтета и пукачка на корем за без пари и да те "тестват" от време на време с по 3 мелеона евра. блаженни са вероющите. ПС: готино кръстче, сектата на михаля ли то го подари? и тениската от бит пазаря и тя е много готина.

180

Анонимен

преди 1 седмица

Цанов подготвя клип които ще пусне в събота . Кани се да ги разобличи и да каже поне някаква част от истината . Полковник , до събота имаш време да покажеш качества .

179

Анонимен

преди 1 седмица

Възраждане се оказаха прави, че тези били набързо скалъпен проект. Няма как иначе на втория ден да се сгомнясат така

178

Анонимен

преди 1 седмица

Няма нито един симпатизант на Величие, който може да ми отговори за какво се бори Величие и по-важното как ще се пребори за това. всички повтарят като папагали, че Величие искали нормалност в парламента и изсветляване на начина на управление на държавата. Като ги попиташ последното как ще бъде постигнато от Марков и компания следва или мълчание или празни приказки. Скъпи съграждани, празни приказки всеки може да говори. Обяснете ми метода, по който ще се изсветли държавата. Не можете...

177

Анонимен

преди 1 седмица

"Величие показват разум в Народното събрание. Какъв ли. Там са за да работят за ползу роду, а не за да обслужват двама трима егоисти." - И как точно го правят? Или и ти с празните приказки. ОК, и аз мога - "Аз съм най-големия патриот в България". Това да го заявя достатъчно ли е, за да твърдя, че е истина? Не. Е щом не е, тогава достатъчно ли е Величие да кажат, че са в парламента, за да работят за България? Еми също не е. Да го докажат и тогава пиши подобни коментари. Дотогава - празни приказки

176

Анонимен

преди 1 седмица

Величие показват разум в Народното събрание. Какъв ли. Там са за да работят за ползу роду, а не за да обслужват двама трима егоисти.

175

Анонимен

преди 1 седмица

Сега Ивелинчо няма да пусне "полковника" в Историческия парк без да му вземе кинти за билетчето. Сектантска му работа,величава по-точно.

174

Анонимен

преди 1 седмица

До стоян - Умните хора не вярваме на празни приказки, а на дела. Как точно ще изсветли завладяната държава Ивелинчо или Марков? Казали ли са ви на срещите или в клипчетата или такива като теб просто им вЕрвате? Щом си на години, значи си гласувал навремето за Симеончо, понеже си от вЕрващите хора. Нали така? И на царя ей така си му повЕрвал, че ще оправи нещата за 800 дни. Над 20 години по-късно продължаваш да си вЕрваш на празните приказки на този и онзи.

173

стоян

преди 1 седмица

Човек на години съм,но никога не съм виждал толкова атаки срещу една партия както срещу Величие.И то от всички страни.За журналистите-*** пък да не говорим.Заговори се за осветляване на завладяната държава и престъпното статукво заквича неистово.Срам за всички крякащи жалко срещу полковника и Ивелин.Умните хора виждат истината.А тя е на страната на Величие.

172

Анонимен

преди 1 седмица

Орезилиха се и тия. Тоя Марков май верно ще излезе поредният лъжец ***. Мен никога не успя да ме накара да му повярвам в ютюба. Предпочитам Костадинов. Това маг*аре Марко като нищо ще полегне на Бойко, за да си напълни кесийката.

171

Анонимен

преди 1 седмица

До запознат - Аз лично се подиграваме на наивността да гласувате за тях. "По делата ще ги познаете." Само гледай Величие какви ще ги свършат следващите месец-два и ще разбереш дали статуквото ги атакува или направо си ги е отгледало за да ги използва в най-удобния момент. Марков нали сам каза, че е закъснял в деня на клетвата, защото някой го плашел с някакви компромати, но той не се поддал на заплахата. Ако не се беше поддал, вече всички щяхме да знаем какви са тези компромати. Защо не знаем?

170

Анонимен

преди 1 седмица

Тези журналисти не ги разбирам защо се изживяват на лобистки пропагандатори. Все питат за или против сте, още преди да е ясно против кого и за кого трябва да сте. Но и те не знаят за себе си. Нали са на хонорар.

169

Анонимен

преди 1 седмица

Айде и тез двамцата разпърдяха гърнето.

168

Точен

преди 1 седмица

Когато писах, че Величие са американски проект, не вярвахте. Повтарям: По делата ще ги познаете. Марков сега захлебва с пумпалските си "позиции".

167

Анонимен

преди 1 седмица

Това е Наско Ментата или близнак. Сменил си е самоличността с нова лична карта. Никакъв подполковник не е, а е чалга певец на известната песен за Шушана

166

Анонимен

преди 1 седмица

Много добре се получава .Хората които гласува за Величие и против статуквото, сега имат основание да пребият предателите с камъни .Вече дори ги знаят кои са ......

165

Анонимен

преди 1 седмица

Вървя си аз около Народното събрание и гледам пуснали депутати на промоция . Питам ги от коя партия , а те отговарят Величие .Чисто нова промоция , двама на цената на един, топли са още , много се харчат .

164

запознат

преди 1 седмица

Прави впечатление че Величие е единствената партия, нападана от всички от сглобката от възраждане, данс, нап, всички медии и т.н. И ето тук трябва да светна лампата в някои глави поне. Явно тия са единствените извън обхвата на задкулисието.

163

Анонимен

преди 1 седмица

Марков ,цитирам : Пускаме Белене . Каквио стана полковник , пуснахте ли Белене ? Предатели . Герб е правилната партия , защото скачат срещу нея .Величие може да направят живота по=добър , само на кучето си Величко .

162

Хах

преди 1 седмица

Величавите нещо много бързо се сдърпаха помежду си, кога "блеснаха", а вече се сдърпаха. Явно пропаганда и манипулация основно чрез така наречените социални мрежи не върви много! Бай-бай полковник и оня другия юнак Ивелинчо, въобще няма и да ми липсвате, хайде пайдос и кой от където е, пак там!!