156

До 144

преди 1 седмица

Браво на ПП, че са освиркали Радев, когато са разбрали, че подкрепя Путин!. Който твърди, че ППДБ работят за интересите на Русия, е болен или бълнува някои внушения с които проруските медии се опитват да объркват невежите избиратели. Помня че Митрофанова и Захарова бяха готови да разкъсат К.Петков с нападки, когато каза от трибуната на НС истината, че Русия е свалила правителството му.

155

Анонимен

преди 1 седмица

Е нали щеше сам да правиш правителство бе, мало умник? Сега сменяш плочата... Но те са виновни мало умниците, дето гласуват з а такива величия, възрожденци, възходящи и др. руски ка вали!

154

Анонимен

преди 1 седмица

Радев си пази чергата и имиджа. По-скоро би дал този мандат на БСП, щом Нинова не е шефче. Гуцанов си е лика-прилика с Радев: мазни доносници.

153

Анонимен

преди 1 седмица

Гласуващите ясно показаха, че не искат ППДБ във властта. Логично и справедливо е правителството да е на първите 2 политически сили. Малките партии не могат да имат никакви претенции. Не може да си последен в парламента и да искаш да управляваш .

152

Анонимен

преди 1 седмица

29-годишния Емил Гигов от с. Хаджиево, Пазарджишки, обяви че 90% от теорията за относителността на Айнщайн е грешна. Според Гигов гениалният евреин грещи, като казва, че покоят и движението са относителни и че вакуумът е празно място. На тази база той конструирал двигател, който да отчита движение на обектите спрямо това гравитационно поле. Пластмасова туба с пясък и желязо плува в буркан с вода и следи движението на Слънцето от исток на запад, като источник е гравитационното поле на Слънцето!

151

Анонимен

преди 1 седмица

Гласувам си против Коцето и сие: съвсем безплатно, осъзнато и с кеф!

150

Фют

преди 1 седмица

Гладна кокошка просо сънува.

149

Анонимен

преди 1 седмица

аз опитах да си продам гласа. многократно. Никой не писа, не каза нищо и тн, а се надявах на едни 100 лв

148

Анонимен

преди 1 седмица

До До гражданин - Как купуват гласове, бе? Къде това, щот аз излиза бадева съм гласувал.

147

Анонимен

преди 1 седмица

Копейкин сериозно му куца математиката, статистиката, социологията и тн. Убедена съм че разчита на врачки за изборни прогнози. Ако повече хора бяха гласували щеше да е под линията този. Нещата не изглеждат розови, той да не си мисли че 70% негласували щяха да пуснат за него??

146

До гражданин

преди 1 седмица

Защото купуват гласове .Просто е.

145

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 143 Много точен анализ!

144

А,ха

преди 1 седмица

След Борисов и Костя проплака за ПП.Станаха двама,кой ще е третия?Шиши?

143

До fhhf

преди 1 седмица

Разправяй ги на старата ми шапка! Те бяха на Радева хранилка и го отсвириха, когато разбраха, че е путинист. Българите и сега не биха имали нищо против руснаците, ако не държаха един дерибейски военнопрестъпник на власт и цялата му сбирщина откачалки.

142

Анонимен

преди 1 седмица

Копейкин досега стоически и гордо, може би магарешки, стискаше *** да не бъде Златен пръст 2.0 и сега като видя, че края на партията му идва, го даде - All in - Златния Г.ъз.

141

Анонимен

преди 1 седмица

Възраждане и Президента ще правят новото ОФ, тъй като БСП не успя, проекта ПП-ДБ също не успя, Атака, Възход, "3-ти Март", АБВ, АСП, БРСДП и други джуджета. Пита се в задачата коя е следващата матрьошка на предателството към народонаселението.

140

Анонимен

преди 1 седмица

До Гражданин - Е, ама не можели вече 6 пъти правителство да направят. Ами как да го направят, като останалите всеки път мислят за себе си и за постове, а не за проблемите народни, дето трябва да решават. Едната завист ги гони, плюят Борисов, завиждат му, но, като ги погледнеш, всички те му подражават.

139

Я па ти..

преди 1 седмица

До Анонимен 132 Американците пречат на теб и на Путин . Ха ,ха..!

138

Гражданин

преди 1 седмица

Иdiot. И като са толкова лоши ГЕРБ и ДПС защо са първи и втори на изборите? Нещо много му е сбъркана логиката.

137

Анонимен

преди 1 седмица

Костя е в недоумение: Лъже ли го президентът с ласкателствата си или се кефи, че му се мазнят. И двете са верни, Костя. Но и вашето его е свърх голямо, но и сте на каишка. Там сте за да носите раздор, нещо като духа на чапкънина Каулбарс.