82

Анонимен

преди 1 седмица

ПусНАха Черепа , и хоп , снайперисти на Баце у дворУ !

81

Анонимен

преди 1 седмица

Един ще падне , друг ще го смени ... няма отърваване , много диващина има в Бг , с любезното съдействие на чужда намеса , и Бг-продажници.България няма БЪДЕЩЕ !

80

Анонимен

преди 1 седмица

Тогава му направете паметник. Два дена Брендо, та Брендо. Брендо отвлича вниманието от преговорите за кабинет. Ще се уреди с гривна за проследяване и ще се прибере у дома си като Черепа. Черепа кога се появи? Нали и той се предаде?

79

баааа го

преди 1 седмица

На тази снимка виждам, някакъв чичак, домоуправител на вход!

78

Анонимен

преди 1 седмица

Да, сега крадат евросубсидии.

77

До БЪЛГАРИ БОКЛУЦИ

преди 1 седмица

Ти пък си поредното доказателство за тежкият комплексарски ген на българина.Всички комплексари говорят за останалите българи все едно не е като тях...но О изненада.Ти не си по добър от другите.Иначе аз доста съм попътувал и работил по света и ще ти кажа ,че българите са уникални хора. Просто сме на кофти място на картата и никой няма изгода да сме силни и обединени.Разбра ли комплексарю?

76

TEAM SRETAN

преди 1 седмица

73 Къро беше убит от сръбската мафия!!!

75

Мила Роберт

преди 1 седмица

Е затва скуйртвам на БеГе Флага

74

Анонимен

преди 1 седмица

Приказки под шипковия храст.

73

Опаа

преди 1 седмица

До Мафия без правила Е как "янките" защо не избяга на сигурно в Русия? Смях, не можете да вържете две опорки да не си противоречат.

72

Какъв експерт?

преди 1 седмица

Ако човек има поне малко професионална етика като криминалист не ходи по телевизиите да се чуди, защо някой дето го търсят 20 год. се е прибрал и какво е наложило да ги търси, за да го намерят.Този тип експерти са като професионалните оплаквачки за погребения в Иран - не знае кой е умрял, не знае какъв е бил приживе, но стои най-близо и реве най-силно, та да се види и чуе, че си е заработил парите.

71

Мафия без правила

преди 1 седмица

за да влезе там -явно янките са му издали смъртна присъда-- неговият проблем е проблемът и на Къро---знае прекалено много - Къро бе убит от организация с надписи ***--дали са истински -само той може да каже )))

70

anonimen

преди 1 седмица

Охрана та в затвора не става и не са сериозни Но лошите условия няма подобрение Пребиват за най малкото Не лекуват никого Трябва строги проверки на всички затвори Нечовешко отношение и условия Така наречената "Лафка" мишкари жалки сте

69

Българин

преди 1 седмица

Държавна сигурност е по-мощна от всякога с лицата й Радев, Борисов, Пеевски, Доган начело Дръжавата ни се управлява от руски олигарх в лицето на Пеевски, а всички оцелели мутри от прехода си се прибраха и им се гарантират всякакви неща от въпросните лица.

68

USA SUPER КИРО НОФ

преди 1 седмица

До Лошо Седларов, лошо ТОЯ Е ДОЕЛ КРАВИТЕ А СИРЕНЕ Е ПРАИЛ ДРУГ !

67

:)

преди 1 седмица

Зависи кой е решил да го убива. Ако го уволняват шефовете му, няма сигурно място.

66

Лошо Седларов, лошо

преди 1 седмица

В тия мандраджийски среди Ал Капоне е казал: 'Откраднеш ли 1 кг.сирене проблема е за магазинера-днес за утре.Ако оплескаш и изложиш обаче нещата с 3 или 30 тона сирейне /без значение Синалоа ще те търси

65

Отчаян Ход

преди 1 седмица

Шансът му да оцелее е 1 към 99%--- той е ходещ некролог в Държава управлявана от Мафия--скоро ще падне без да иска някъде или парното ще се окаже включено в неговата килия (Горан Бургаски затвор)

64

Анонимен

преди 1 седмица

Като Божков. Същата работа. Ибзрал бил, да бил жив в затовра. Защото нашите затвори, видиш ли, нищо не може да му се случи и там е крепост, пазена от неподкупни хора.

63

Анонимен

преди 1 седмица

До Някой - Кликбейтче, какво друго да е?