127

Анонимен

преди 1 седмица

До Народен Представител - Анджък, де, туй искаме, да си гледат живота и да не ни правят пошли демонстрации по улиците!

126

Ами сега

преди 1 седмица

Защо ако един мъж твърди, че е марсианец или че е Наполеон, го лекуват в психиатрията; а ако мъжът смята, че е жена, то трябва да му се защитават правата?

125

Народен Представител

преди 1 седмица

Вие ги предизвиквате тия мъже с женски дрехи мустаци и перуки.В чужбина е нормално някои да е гей защото това е неговия живот като те ти харесва не го гледаш и не го коментираш мет не ме вълнуват.

124

Народен Представител

преди 1 седмица

Панелистанци не са хора живеещи в панелки а изостанал начин на мислене изкривен от мизерията чалгата и селянията и тн.И тези на гей парада вероятно прекаляват но нещата са свързани.Няма разум и от двете страни!

123

Анонимен

преди 1 седмица

Ако може да има рокля със знамето на България, значи може да има чорапи, кюлоти, бикини

122

Анонимен

преди 1 седмица

Добре че стана тоя панаир с байряка та да разбера че имало геюфски паради в България. Щото не гледам новини само спорт. Ами какво да ви кажа другари българи освен Честито приближавате Европа....накрая на макарона се задава

121

Народен Представител

преди 1 седмица

А повече от ЛГБТ българина съм забелязал че мрази свободните хора!Интелигентните хора хора с татуси хора работещи в чужбина изкарали с Труд парите си не с ДДС измами и кражби от бюджета!Такива които не са роби на комунизма и на Содомитската Мутроолигархична власт в България хора с гражданска позиция!У мира ГанYo как ще търпи това някои да не е роб като него?!!!

120

Tенгри кан

преди 1 седмица

В Сливенската пандела, май лов;))) има стотици кат тебе ЛГБТ;))) Там ЛГБТ общността е най-сплотена;))) Направо си е един сухоземен Лесбос;)))

119

Народен Представител

преди 1 седмица

А повече от ЛГБТ българина съм забелязал ме мрази свободните хора!Интелигентните хора хора с татуси хора работещи в чужбина изкарали с Труд парите си не с ДДС измами и кражби от бюджета!Такива които не са поби та комунизма и та Содомитската Мутроолигархична власт в България хора с гражданска позиция!У мира ГанYo как ще търпи това някои да не е роб като него?!!!

118

Народен Представител

преди 1 седмица

Вижте какво панелистанци Аз като политик бих защитавал правата на ЛГБТ общността защото това са български граждани като вас!И е недопустимо да има дискриминация на сексуален признак!

117

Възможно е

преди 1 седмица

163 Ама не беше лоша

116

Анонимен

преди 1 седмица

Някаква кифла обясняваше как е обратна,но техните я приемали такава и щяла догодина да заведе дъщерята на сестра и-дете на 4-5 г да и покаже колко са нормални. Обяснявай ти на 5 годишни колко е нормално да си обратен и после какво очакваш да стане с това дете.

115

Държавата е Виновна

преди 1 седмица

Състоянието и мизерията до която докараха народа Борисов Пеевски и Доган плюс още някои политици и олигарси разграбването и разпадът са равни с завиране в а носа на националния флаг нещо да кажете по тоя въпрос всички къде сте толкова възмутени ?!!!!!

114

Защо

преди 1 седмица

157 България е за тези които я обичат,а не за паразитиращи насекоми правещи си ПР маймунджилъци с българското знаме.

113

Анонимен

преди 1 седмица

Освен простотии друго не видяхме. Разголени жени с лепенки върху зърната на гърдите им. Хвърляне на българското знаме. Че какво общо имаха тези неща с това за което уж са се борели. Освен да мислят по цял ден с оная си работа за друго не стават

112

ля ля

преди 1 седмица

Те са заплаха за обществото и то много повее от война! Тези същества не са за България и цялата тази политика е за извън нашите традиции и ценности! Тези хора, изявяващи се като други са просто олиг0френи и комплексари!

111

Защо

преди 1 седмица

не се махнете от България щом е толкова лошо тук?Щом България не ви харесват?Щом се подигравате с българското знаме?Защо сте тук?Няма да ни липсвате ако от това се притеснявате.Аман от вашата клоунада! И не сте прави...нямам нищо против хомосексуалистите...но съм отвратен от пошлостта, разюздаността и безводието на шайка търсещи внимание объркани циркаджии,които вместо да помагат на хомосексуалистите им пречат като настройват хората срещу тях.Защото вие НЕ сте гласа на различните,а клоуни.

110

Трябваше

преди 1 седмица

Да си прекара под пората трибагреника и да си го търка като хавлия за баня Мухахахаха

109

TheGreatest

преди 1 седмица

146 А мен не ме интересува вие кои сте болшевишки пи4кииии

108

Нищо лошо

преди 1 седмица

Не е направила !България е срам!!!!