160

Поли

преди 1 седмица

Танас е от 32 години в политиката Това е неговия принос за България- клюки,интриги И не е само той .Много са като него .А бе вие които гласувате за тоя безполезния и останалите като него имате ли изобщо нещо в главите си?!Нормални ли те?!

159

Диоген

преди 1 седмица

Човек трябва да мисли как да не стане за резил на стари години.Явно Атанасов с времето е изгубил това усещане.Оставката на Хр.Иванов трябваше да е сигнал за ДБ,но генерала се оказа гьо.нсу.рат,въпреки изборния провал. Ако това лице е бъдещото знаме на софийските демократи, сами подписват края си! Защото в провинцията те са фантом,който няма повече да се материализира!

158

Ангелина

преди 1 седмица

По "притеснително " от това е ,че Вие с Пеевски и компания сте в НС ,а не на други подходящи за Вас места със специализиран профил.

157

Алекс

преди 1 седмица

Танасе,залудо се хабиш с интриги за снайперистите.Изтекохте в канала.Така са преценили от НСО,така са направили.

156

хаха

преди 1 седмица

Абе опулений Атанасов, петък нали ви се пада ден за парламентарен контрол, що питаш президента? Освен това ти си поканен там по съвсем друг повод. Обаче наистина явно шарлатаните с Борисов си лягат и с него стават. А дребният като уж генерал би следвало прекрасно да знае, че вместо да вдига пушилка можеше да попита на правилното място, защо и как стоят нещата!

155

Кои ли са

преди 1 седмица

Всяка вечер виждам едни зезени човечета около жилището на Г нома.

154

Йосиф

преди 1 седмица

Дамммм Цветан Василев е изпратил любовно писмо на вожда че яде бахурата сръбска :)

153

Хмм...

преди 1 седмица

Това ли е най-важната тема за ДБ, защо снайперисти охраняват Борисов? Да се фокусират защо на миналите избори обещаха едно, а стана сглобка. Това е по интересен въпрос за отговор!

152

Анонимен

преди 1 седмица

АТАНАСОВ КАЖИ ЗА ТВОЯТА ОХРАНА И ЗА ШАЙКАТА ОКОЛО ТЕБЕ ЗАЩО ВИ ПАЗЯТ ОТ КОГО НАГЛЕЦИ

151

Анонимен

преди 1 седмица

НЯМА НИКАКВИ ТАКИВА РАБОТИ АТАНАСОВ ЛЪЖЕ НАГЛО КАКТО ОБИКНОВЕНО С ОМРАЗА КЪМ БОРИСОВ АУТ СТЕ

150

Анонимен

преди 1 седмица

Баце и ПееСки да ВЪРНАТ откраднатите бизнеси , иначе .... руската мафия е над италианската ... ПееСки знае най-добре !

149

Анонимен

преди 1 седмица

Герб вече не е мандатоносител ,а мандаЛО-носител , все е 1-ви , и все не може да управлява ... , а вожда им вече се крие , от ''ПРИЯТЕЛСКИТЕ'' групировки !

148

Дам...

преди 1 седмица

Дали пък Боко не го е хванало шубе от изненадващо завърналият се Брендо?

147

Анонимен

преди 1 седмица

Копейкин май ще излезе прав , тия продажни политици искат да затрият всичко българско , ПРОДАДОХА ЕНЕРГЕТИКАТА , станахме ли по-богати , ПРОДАДОХА природните ресурси и златните мини / за 1 г. , изнесоха чуждите фирми - около 8 тона злато / , станахме ли по-богати , ''Бг-атлантиците'' изсякоха горите в България и ги изнесоха , станахме ли по-богати , отровиха язовирите и реките , ВЕЦ-ове и МЕЦ-ове , няма риба , пак ли станахме по-богати ??? МЕРСИ , ИМА И ОЩЕ , И ОЩЕ ...

146

?!?

преди 1 седмица

Брутално падение на тоя! Само, за да уязвиш политическият си противник Ти му излагаш на показ начина на охрана. Това не само е гллупостт но и застрашава живота на охранителите. Такива не трябва да стъпват да управление на общественият интерес.

145

Анонимен

преди 1 седмица

Гнома все едно е в детската гради и се жалва на госпожата: "Мандатоносителят госпожо е в заплаха. Пазят го снайперисти от Лего. Дайте мандата на нас! Нас никой не ни пази. Където отидем все ни бият. Биха ни този път с много, госпожо. Дайте ни мандата! Бойко никой не може да го бие никъде. Всеки път взема мандата. Седем мандата му дадохте. Честно ли е? Не го бие никой щото снайпера го пази." Остава да ревнат акостирайки с лодка в шадравана на Президенството и да се търкалят по тъpбуси.

144

Хах

преди 1 седмица

Ех Танасе, ех уж генерале гном! Не друг, а точно вие шарлатани реабилитирахте Борисов и сега е меко казано смешно и недостойно точно вие да повдигате, защо, кой, как и до кога щял да охранява герберския шеф! Освен това, защо питате Радев, неговата роля е вече доста орязана откъм правомощия именно заради поправките на вашия екс съдружник шарлатанин Хр. Иванов!

143

Анонимен

преди 1 седмица

"Какъв жест да върнем, жест с който ни провали 2 правителства, това ли е жестът", попита Денков.2 правителства??? Само,че едното ви го даде ТОЙ !!! Мноого сте нагли,Атанасов ! Атанасов,а ти имаш ли охрана,кажи си ?

142

Анонимен

преди 1 седмица

Аз не мога да си представя КОЙ даде титлата "академик" на този жалък индивид Денков? Как днес пред журналистите този човек НАГЛО излъга "Как бил свален от Борисов?" Даже 2 пъти? Дори прекъсна репортер,който извика,че сам Денков е подал оставката си! Толкова безочливо човече, така не се е държал даже Станишев!

141

Анонимен

преди 1 седмица

До Бат Ради да ви обади... Ами его резултат има , Баце е руски кавал ,.. не е ли радост , бай Танас --също !?