57

до 55

преди 1 седмица

Да, а пък светлината понякога се държи като частица, а понякога като вълна. Все интересни явления от света на квантовата физика. Някои твърдят, че това са доказателства за симулативния характер на нашата действителност. Според мен, ние съществуваме в затвор. "Князът на този свят е сатана", а сатана е прокуден от Небесното царство (истинската действителност извън нашия затвор). След грехопадението и ние сме се озовали в затвора.

56

Анонимен

преди 1 седмица

Да.... говорех за двете ОЧИ и съм збъркал....... Лявото Око е свързано на кръст с дясната половинка на МОЗЪКА и е ЕМОЦИЯТА, а дясното ОКО е свързано с Лявата Половинка на Мозъка и е ЛОГИКАТА .... Извинявам се за ГРЕШКАТА.... понеже когато пишех си бях затворил дясното ОКО и съм писал грешно с лявото си ОКО = ДЕСНИЯ МОЗЪК = ЕМОЦИЯТА.... това се случва , не така често но й при всеки ЛОГИЧЕСКИ ПИШЕЩ МЪЖ.... !

55

От личен опит

преди 1 седмица

Миналата есен в Италия наврях тлъсто " "богато" американско семейство там където слънце не огрява , след като 1 от 4 лоени топки вбеси заведението, кото се блъсна е една маса със французи ритна стола на двойка от Дания , помете сервитьорка кой ме поля с кана с вода. Хванах макия лойко за мазното ухо , замъкнах го при тлъстаците и с спокойна ирония ги принудих да напуснат съпроводени от подигравки и овации за моите действия. Не са важни парите ,а възпитанието, което липсва при 70% от американц

54

Анонимен

преди 1 седмица

Мили мои съученици от предния век и децата от днешния век.... Знаете ли, че ако вземете два ЕЛЕКТРОНА и ги доближите много близко един до друг, понеже те имат два полюса и се въртят по оста си както земята, те се влюбват? И когато ги разделим и единият ЕЛЕКТРОН го изпратим в БЕЗКРАЙНОСТТА във ВСЕЛЕНАТА, а другият го раздвижим примерно така, че да танцува КЮЧЕК.... то и влюбеният в него в БЕЗКРАЙНОСТТА ЕЛЕКТРОН ЗАПОЧВА ДА ИГРАЕ със СЪЩАТА СТЪПКА КЮЧЕК....

53

До 49

преди 1 седмица

Дрън-дрън, чел-недочел "философия". Лявата половина на мозъка отговаря за логиката, а дясната за интуицията и творческото мислене. Нищо общо със сексуалната ориентация. По тази логика всички хора на изкуството трябва да са обратни... Съвсем се побъркахте.

52

Анонимен

преди 1 седмица

Да вземат Бг за техен щат и да направят и тук като при тях и като не е лев, да е долар.:))

51

Баланс

преди 1 седмица

За сметка на това скъсаните туристи от раша ги карат да се чувстват богати.

50

Анонимен

преди 1 седмица

Сащ знаят как да използват всяка възникнала ситуация ,за да става по богати.Известно е, че в един момент ЕС ще конфискува парите на Русия и тогава ще се очаква 17 трилиона евро да отидат в САЩ.Тогава разликата ще бъде очевидна за всеки.Не си мислете ,че ЕС има избор, ако не се движат по този сценарий има сценарий Б които е по лош за ЕС.

49

Анонимен

преди 1 седмица

До Лаварел ... истина казваш в САЩ се работи с Логика и Разум.... в Европа не знам как? Но в България се работо с Емоции и Ум - без Логика и Разум! Лаварел, нали знаеш, че човешкия мозъл има две половинки - Лява и Дясна! Лявата половинка на мозъка владее с Емоции и е Женската Половинка. Дясната половинка на мозъка владее с Логика и е Мъжката Половинка. Ако и двете половинки започнат да се управляват от Емоциите светът се ОПEДЕРАСТЯВА и такива ЛЕЗБОПРАЙДОВЕ КАТО В СОФИЯ рушат ЛОГИКАТА на народа!

48

Ларавел

преди 1 седмица

Докато живеех в САЩ, през последната ми година брутното ми годишно възнаграждение беше $165 000 и с бонусите оставаха около $125 000 годишно нет. За там беше средна работа, но като се върнах да работя ремоут от тук се чувствам като Ксеркс с тези пари в София. Харча за каквото ми скимне и не мога да ги изхарча. Но е вярно, че там се работи много, много по-сериозно и умно.

47

От ЮС

преди 1 седмица

За съжаление евроатлантичката Меркел превърна Европа в сметище и върна европейците 50 години назад. В провинциите на много развити европейски страни хората са по- бедни дори и от българите.

46

Анонимен

преди 1 седмица

В YouTube напишете" "Ford Car Hemp 1941" и ще видите филм как цялата карусерия и прозрачни стъкла на леката кола Форд е направена от конопена пластмаса и с чукове я бият и не могат да ги счупят! Та тая Петролна Парична Шарлатания по света си отива и се връща старото...... А че, парата света владей и който я нема зле живей е заради Ума който е празен и няма РаЗум.... и неговото цялостно унищожаване с идването на Комунистическата Идеология на Карл Маркс и доунищожила народите с Ленин и Сталин!

45

НЯКОЙ

преди 1 седмица

Сега американците ще харчат парите от оръжията, които дадоха на Украйна и които Европа плати. На американците не им пука за Европа и Украйна, важното е да се правят пари, а най-много пари се правят по време на война, затова и САЩ не иска мир в Украйна.

44

гларус

преди 1 седмица

А туристите по нашето море ме карат да се чуствам богат, предната година ни обраха кутията за бакшиши едни елитни туристи от запада вътре имаше под 10 лв и не си струваше калориите дето ще изгоря докато ги налагам и не ги знам колко идържат на бой теа бозавите та да не вземе да даде фира и само се усмихнах ...

43

Анонимен

преди 1 седмица

Населението на сащ никога дори не е се доближавало до европейският жизнен стандарт. Да не говорим за социалистическия - жилища здравеопазване , образование ....

42

Анонимен

преди 1 седмица

Сивилизацията на "Петрола" и неговите "Петролни продукти" си отива в забвението! Идва това което е било като технологии от преди 1944г. Тогава всички карусерии на Леки Коли са правени от Конопена пластмаса и първият цилиндров Двигател е бил на Конопено Олио! От Конопа нашите деди са си правили дрехи от хиляди години. Ако поставиш съвременен автомобил и петролни езделия под земята с хиляди години няма да изчезнат. Конопените изчезват за една година. Тази пламета не е за Нафтови Кратуни!

41

Анонимен

преди 1 седмица

Богати американци с по 300 000 кредити за които не могат и да разберат защото собствените им правителства ги хранят с МакДоналдс и онова със пилетата да са напълно оглупели и са придобили психиката на прасета , лочат и не разбират , че им готвят Коледа .

40

Анонимен

преди 1 седмица

Жалка пропаганда нямаща нищо общо с реалността

39

Анонимен

преди 1 седмица

Всичко е относително!

38

Питам друго въпросче

преди 1 седмица

Тази статия е писана от човек, който търси конфронтация където я няма. Повечето европейци си живеят доста добре, има и бедни - че то къде няма?Работата е там че има и богати американци и то само богатите могат да си позволят да дойдат в Европа. Не виждам някаква новина в цялата работа. Има и много китайци и разни други азиатци и кво? Даже повечето туристически обекти в Европа са главно посещавани от азиатци. Има и доста африканци, но не бих ги класифицирал като туристи.