62

Анонимен

преди 1 седмица

До ДимитровТова платен репортаж ли е?

61

Пантелей Пътник

преди 1 седмица

Трябва да си сериозен мазохист, за да даваш пари и да ходиш в Турция, където да пиеш менте алкохол и да слушаш песните на мюезина от джамията при 52 градуса температура в момента там. В Гърция по-евтино можеш да плажуваш единствено в някакви села, в които нито един нормален турист не ходи, и сред компания на алкохолизирани старци, пиещи ципуро и игращи табла, да си мислиш, че си направил сделка, като спиш в Аспровалта или Офринио, където грък няма да отиде на плаж никога.

60

До 59

преди 1 седмица

Никой не го е карал насила да плаща концесия

59

В.Магриотов

преди 1 седмица

Гaaнчaa трябва да се научи да плаща , комунизма си отиде ! Колегата е платил 200 бона концесия на държавата, следователно трябва да ги избие и да печели естествено.

58

Гризел

преди 1 седмица

Ходете в Гърция и Турция,където е по-евтино,включени са повече неща в цените и отношението и обслужването е по-добро.Оставете родното Черноморие да си понесе последствията.

57

Анонимен

преди 1 седмица

В самите туристически агенции в чужбина, често разпитват туристите за реалните условия на хотелите, хигиената, местата, условията, цените и т.н. и след това се съобразяват с получената информация. Разберете, не може с трици маймуни да ловите, а плажната ивица не е хотел, за да имате високи изисквания или високи цени.

56

Димитров

преди 1 седмица

Не знам за какви болни и инфекции говорите, но това са явни клевети! Плажът на Кранево в събота и неделя беше пълен, предполагам, че и на Албена е било така. Къпал съм се и в морето, проблеми няма! Вечерта хапнахме в едно заведение в центъра на Кранево - цена за две порции цаца, запечени картофи с пиле и две бири - 28 лева. Много спокойно и приятно място, имаше турнири по футбол и хокей на трева с чужденци, децата си играеха и се забавляваха!

55

Анонимен

преди 1 седмица

Не ми се иска да го казвам, но има чудесни места по света, невероятни места с висок клас обслужване на ниски цени или кокетни къщурки с тераси и собствени басейни сред природата, между гора и море или в самото море, самата гора, с кристално чиста вода, невероятно красиви места. Това трябва да го имате в предвид и знаете как да се отнасяте или какви цени да налагате към туристите, без значение българи или чужденци. Все пак, това не е хотел, а плажна ивица.

54

Анонимен

преди 1 седмица

Има безплатни зони и то до брега в цяла Варна, забиваш си чадър и за 0 лв. плажуваш.

53

Анонимен

преди 1 седмица

ДО 47 .Хората от Кранево се опитвам масово да си продадат имотите от поне 2-3 години и никой не ги купува .Месните и те не ходят на плажа .Във Вилната зона на Албена , цяло лято има режим на водата и по скоро я няма отколкото да има .Само влизането в Албена е 20 лева .Кранево не мога да сравня с нищо по мръсотия и мизерия .Внимавайте , болницата в Балчик е натоварена от хора хванали инфекции от Кранево .

52

До 15

преди 1 седмица

Трябва да има само такса "вход" заради поддръжката на плажа, спасители и други подобни. А иначе място с и без чадъри и шезлонги а кой както си иска.

51

Анонимен

преди 1 седмица

Днес платих на южния плаж във Варна 15лв за два шезлонга и чадър

50

Анонимен

преди 1 седмица

"ако не те мързи да си носиш чадър нямаш грижи" , нали се сещаш, че туристи пристигат и от чужбина и няма да си помъкнат чадъри с багажа? Нито могат да променят местообитанието за почивката, която са платили, а просто следващия път , няма да купят почивка за Черноморието.

49

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен"ако не те мързи да си носиш чадър нямаш грижи" , нали се сещаш, че туристи пристигат и от чужбина и няма да си помъкнат чадъри с багажа? Нито могат да променят местообитанието за почивката, която са платили.

48

До 46

преди 1 седмица

Сичко е часно и нация няма.

47

Анонимен

преди 1 седмица

НЕ ХОДЕТЕ НА МОРЕ В АЛБЕНА И КРАНЕВО! ВОДАТА Е ЗАМЪРСЕНА ОТ КАНАЛА НА АЛБЕНА. ЛЪЖАТ ЧЕ Е ЧИСТА. БОЛНИЦИТЕ В АЛБЕНА, БАЛЧИК И ДОБРИЧ СА ПЪЛНИ С ХОРА С ЧРЕВНИ И КОЖНИ ИНФЕКЦИИ. ПОЛОЖЕНИЕТО Е СЕРИОЗНО. АНУЛИРАЙТЕ РЕЗЕРВАЦИИ, ВОДЕТЕ ДЕЛА. ЧУЖДЕНЦИТЕ ОТ ДВЕ СЕДМИЦИ ГО ПРАВЯТ АКТИВНО.

46

Анонимен

преди 1 седмица

Тярбва да св започне национален план за реформа на цялата брегова ивица - насипване на пясък , създаване на волоалеи , широки улици до плажа с места за спиране , пешеходни зони с дръвчета и пейки, тоалетни , душове , чистота. Заведения направени в един стил , подредени по ред и отстояние. В момента е тотална анархия и бъркоч. Чак е жалко грозно.

45

Анонимен

преди 1 седмица

Човека ви разправяше"За Бога братя, не купувайте!" Но като ви е слаба схващачката ,огромно егото и безкрайни капризите денонощно ревете за нещо.

44

Анонимен

преди 1 седмица

Ами те бяха толкова през 2003г на Несебър и ония дето ги искаше му казах,че не искам да ги купувам тия чадъри и шезлонги

43

Анонимен

преди 1 седмица

На Созопол централния плаж са по 7 лв. чадър и 7 лв. шезлонг. Масички има и никой не ти прави проблем за тях. Можеш да откажеш шезлонг и да ползваш само чадър. Аз като обичам да лежа на пясъка, естествено не плащам за шезлонг. А има и достатъчно големи свободни зони, и ако не те мързи да си носиш чадър нямаш грижи.