8

предния

преди 1 седмица

да СЕ* премахне

7

Четвърто -

преди 1 седмица

един изработен НЕ ТРЯБВА да се равнява на ДВА ИЗЛЕЖАНИ, това трябва да е премахме.

6

Анонимен

преди 1 седмица

Първо - Защо да е прецедент, че работи? Други затворници също работят. Второ - защо присъдата е САМО ЧЕТИРИ години? Трето - всичко над линията на бедност трябва да му се отнема в полза на държавата, щом е в затвора.

5

Анонимен

преди 1 седмица

Начи извода е, да учите за анестезиолози и после трепете наред. Един изработен ви е два излежани, а не лежите, защото работите. Де факто се прибирате в затвора да спите и хапнете на безплатно. Хахахах. Егacи държавичката.

4

мунчо

преди 1 седмица

Да бе най- добрия анестезиолог, и дедото и той най добрия зъболекар - мафиот.

3

петя

преди 1 седмица

Пак схеми. И аз съм в Сливенския но никой не може да приготви ястия, които правя аз. Така че се налага да излеза, защото в ресторанта бизнеса умира. Всички гости питат за мен а съм в затвора.

2

такива с прякори

преди 1 седмица

някой път не се получава да тормозите жените безнаказано...ето човек стига и до крайности за семейството си,независимо от образование и интелект ЗАЩОТО ЖУВЕЕМ В АНАРХИЯ

1

Анонимен

преди 1 седмица

"Преди повече от 10 години д-р Николай Карастоянов заедно с брат си и баща си влизат в спор... Преди месец доктор Карастоянов получи ефективна присъда." Значи, повече от 10 години дело. Ако някой се чуди защо всеки, който става за нещо, се маха от тая дупка.