52

Сиро Исии

преди 1 седмица

Началник на лагер 731 е генерал-лейтенант Сиро Исии. След края на войната отива при американците и изтъргува живота си в замяна на резултатите, получени от експериментите върху живи хора. СССР настоява американците да им го дадат, но безуспешно. СССР осъждат на см ърт всички военнопрестъпници от лагер 731, които успяват да заловят. Толкова за морала и справедливостта в Русия и в САЩ.

51

Анонимен

преди 1 седмица

Приятни сънища!

50

Анонимен

преди 1 седмица

Да не позволяваме това да се повтори, бой по укронацистите.

49

Българка

преди 1 седмица

Господ сили да дава на братския,славянски и православен народ на Украйна в Отечествената Война срещу руския фашизъм! Амин!

48

Анонимен

преди 1 седмица

В името на науката се правят всякакви неща. В миналото не са ползвали упойка при операция изобщо. Но истината е че ние сме просто колония на клетки. Много-клетъчни. И няма по жестоко нещо от това да родиш някого на този свят абсолютно без нужда за да умре от старост нерадост затова защото си имаш някаква ролева игра в главата че отиваш някъде и че правиш нещо. Ти си съзнание затворено в тяло от милиарди клетки и функцията ти е да гледаш как мозъка взима решения докато всичко става все по-зле.

47

Анонимен

преди 1 седмица

аз това го гледах в нета по време на ковида в корейски сериали, там се говореше само за заразяване на хора с чума от заразени плъхове, китайците били 400 млн. а японците 100 млн., искали да ги редуцират, сега японците са все още 100 млн., а китайците милиард и 400 млн.

46

Никсон е Нихон

преди 1 седмица

Джапи са жестоки през цялото време, ама сега са обърнали в пендоска под лога. Все пак палатка на японски е - "нахуята хата". Линейка (бързата помощ) е - "на някой хуевато".

45

Dabe

преди 1 седмица

Айде бе вие сега ли се сетихте .А "ваксините " с какво са по-различни ? Умно красиви .

44

Човешки тела в

преди 1 седмица

буркани . . . Това може да е само ***! Браво! Може ли малко параметри като колко е голям един такъв буркан за да се събере човешко тяло? Художествено преувеличаване ли е това или просто недоразумение?

43

Анонимен

преди 1 седмица

Успокоявам се че британците не са пипнали и с пръст индийци, африканци, индианци и аборигени, докато са създавали империята си.

42

Анонимен

преди 1 седмица

Тия са си малко изместен център по природа. Един познат ходи до Япония , вика , имат отделни вагони за жени, защото има много воайори и ги снимат с телефони под полите и всякакви извратеняци други.

41

malgiorno a tutti

преди 1 седмица

От това, което е е известно, дървените трупи ("марута"), които са били използвани във всеки експеримент, след това са били нарязвани на подходящи парчета (дъски, греди, шайби, ...), които са били щателно изследвани от научните сътрудници в лабораториите към отдела, но част от резултатите още не са публикувани и само се предполага до какви изводи са стигнали :))).

40

Торанага

преди 1 седмица

Този японец е срам за нацията, дайте му веднага катана за да си направи сепуко.

39

Анонимен

преди 1 седмица

Спомени, спомени. Доказателствата къде са?

38

malgiorno a tutti

преди 1 седмица

Така де, работата на двамата специалисти по микробиология, хирургия и инфекциозни болести е била да подобрят евтино дървен материал, правейки дървото здраво и неподатливо на гниене и *** (за нуждите на японските строители на популярните там био / зелени сгради), ergo са ползвали десетки хилади дънери в експериментите, "марута" на японски :))).

37

Анонимен

преди 1 седмица

Препаратите може да са били на починали вече.

36

Анонимен

преди 1 седмица

Подклаждате гьобелсова пропаганда!! ДОЛУ на фашисткото правителство на България.

35

Ей

преди 1 седмица

Как не се сетих те и това да препишете на Русия и Путин?!

34

Анонимен

преди 1 седмица

В днешно време на хората им се размекнаха мозъчетата, повечето вече нямат реална представа за света, няма вече разум и факти, всичко е чувства и розови фантазии. ВСВ е била е тотална война, всяка от страните е правила всичко за да победи. Всички са правили експерименти, всички са избивали цивилни, но победителите пишат историята и тях никой не ги съди. Това е била японската стратегия и да ги съдим днес е меко казано нелепо, все едно да съдим САЩ че са изпепелили Хирошима, Нагасаки и Дрезден.

33

Анонимен

преди 1 седмица

Японците са били едни от най жестоките и завоевателни нации навремето но вече живеят в 21 век. За разлика обаче от колхозниците, които сега живеят още през 18 век. Точно колхозниците обаче след като си връщат Манджурия и след като Япония е победена вече от САЩ оставят да умрат от глад около 300 хил японеца. Позната тактика за колхозниците нали?