23

Хаха ха

преди 1 седмица

Кога баце подписва зелената сделкаНе ревахте , че ви е скьп токаСетила се мара да се побара

22

Зевс

преди 1 седмица

Колкото повече енергия произвеждат ВЕИ, толкова по-трудно ще се балансира системата и цените за баланс ще са по-високи.

21

Анонимен

преди 1 седмица

Защо една инвестиция каквато е ВЕИ трабва да се плаща задължително от абонатите ? Нокой не ги спира да си продават тока в съседните държави , откъде накъде ще ми го товарят на сметката , а те да забогатяват .За нас си имаме АЕЦ който си е на държавата и си е за хората .Не виждам логика , някой да построи солари , а аз да съм абонат без мое съгласие.

20

аха

преди 1 седмица

Въобще не мога да схвана какъв е този съвременен капитализъм. Всеки "бизнесмен" когато трябва да плаща данъци, такси и осигуровки, обяснява, че не иска държавна намеса. Когато обаче започне да закъсва по някаква причина, веднага ревва за държавна помощ. И държавите спасяват - банкери, оръжейници, кръчмари, хотелиери, енергетици, зърнари ... Че то това си е жив комунизъм. Само за бачкаторите е капитализъм - тях никой не ги спасява и затова са на изчезване.

19

Анонимен

преди 1 седмица

Ами ТЕЦ, АЕЦ отиват в миналото на Бг, зеленото бъдеще е това и има висока цена за всички. Това иска ЕС + борсата за всички.:)) зелената сделка е подписана от Бг.:))

18

Хаха ха

преди 1 седмица

И оня реве само докато се окръгляМного разходи имам -вилата , жената , частната детска градинаБез да е вложил стотинкаСамо прибиране

17

Майора

преди 1 седмица

Как ще фалирате като мощностите са построени с пари от ЕК, с доскоро държавата ви доплащаше! А ако спре слънцето няма вятър!

16

Анонимен

преди 1 седмица

Дадаха 1 милиард на доган и ковачки. Сега ще ги натиснат малките да фалират и ще им вземат централите и всичко ще се нареди. Цялата енергетика ще влезе в ръцете на пеефски. Даже и нов АЕЦ ще му построи държавата. А народа ще MPE като муxu.

15

Наблюдател

преди 1 седмица

Не бързайте да злорадствате! Първо ще го отнесат дребните производители, после сте вие , дребните потребители. След либерализацията на цените чак ще ви се плаче.

14

дфа

преди 1 седмица

досега докато лапаха, нямаше проблем, нали ?

13

Чудя се

преди 1 седмица

Е как ще фалират като -тези мощности са построени с евро средства - някой само прибира пара от скьпия ток -водещ се собственник

12

ПОТРЕБИТЕЛ

преди 1 седмица

Аз само да бачкам и да плащам,защото тези щели да фалират.Като не можеш да се конкурираш на пазара си замиваш.Това е пазарната логика.Всеки се качил на клона и иска да не му се разваля рахата,ама на потребителите да им е зле.Що за бизнесмени са това?

11

Гледайте си работата

преди 1 седмица

нали ВЕИ-то било бъдещето? Значи плащайте за дето не сте осигурили мощности и не се оплаквайте!

10

Вьзмутен

преди 1 седмица

Сега се изясни системата - евтиния ток от козлудуй се изнасяА плащаме скьпия от -панелите на някой баровец финансиран с евро средстваДобре е

9

Анонимен

преди 1 седмица

Като го гледам тоя, не е лошо и на диета да минат.

8

Крундел

преди 1 седмица

еми някой трябва да е и измамен, иначе системата не работи, в държавата на селските тарикати има и по-големи тарикати...а специално тия с веи-тата са "от горе до долу тарикати"

7

Анонимен

преди 1 седмица

Цитат: / Нашата група в момента е над 1000 фирми. Производителите на такава енергия в България са хиляди./ . Колко много са, ето защо вместо евтин, но вреден ТЕЦ и АЕЦ ток, скъп, но зелен ВЕИ ток. Явно цяла Бг ще е осеяна с перки и панелки, това е бъдещето, зеленото процъфтява. Няма по добро от зелената енергия.:))

6

Маг Минчо

преди 1 седмица

Набутаха хилядарки, за да правят милиони! Сега просто да ти е драго,като гледаш тези измамени камилчета, как се сълзявят! Нова методика им се прищяла,сиромашките!

5

долу ес

преди 1 седмица

проблемът е атлантизма на зелена сделка и целия скапан ес

4

Анонимен

преди 1 седмица

Нали е много хубава зеленяшката енергия? Да я продават за колкото могат бе. Като не могат - да фалират. Голям рев, субсидии, помощи, специални закони... ако пуснац АЕЦ-а и ТЕЦ-овете да работят свободно, без санкции - зеленчовците пукната стотинка няма да изкарат. И сега са пак недоволни: не могат да щракат милиони, на гърба на бедния човек, щели да протестират...