60

Бай Дрън

преди 1 седмица

Вчера слушах нещо и ми стана ясно, защо американците не се притесняват от ядрените оръжия на Русия. Проблемът бил, че балистичната ракета се нагрява много, а от там нямало да може да се задействат ядрените бойни глави. Тоест, давайте, стреляйте, ние ще си стоим, само че бойните глави ще стигнат повредени Щатите. По тая логика и американските балистични няма да стигнат, ама...

59

Бай Дрън

преди 1 седмица

Боби, даваха как доставят боеприпаси. С Ауди Q8 в багажника. То затова имаше статия миналата година, че в Украйна се е повишила продажбата на луксозни автомобили.

58

Боби

преди 1 седмица

До r3v0lv3r Как мислиш как се транспортират боеприпасите от Полската граница до Одеса или от Румънската граница до Одеса? Транспортират се с най-обикноевни ТИРове. Вярно под охрана.

57

Анонимен

преди 1 седмица

До Полежанов Прав си, че не само Русия има ядрено оръжие. Проблемът не е даже колко е годно. Англичаните на учение си показаха дефектна ракета, дето в реални условия е за ядрена глава. Падна спираловидно за подводницата и само не е ясно как не я потопи. С корупция и кражби от военните така става и в Русия, и в НАТО. Лошото е, че по официалните данни на ООН Русия има над 5000 бойни глави и това е събрано ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЯДРЕНИ СИЛИ плюс няколкостотин. 10% да работят, Москва потъва с целия свят.

56

Анонимен

преди 1 седмица

После укропите да не цвърчат като им падат бомби на главите в Киев

55

r3v0lv3r

преди 1 седмица

До Боби какво му е скритото в града, който е пълен с хора ?Как смяташ, че може да скриеш подобна дейност за дълъг период от време, когато навсякъде има камери ?Повечето руски удари се координират от местни агенти, руската космическа разведка е гола вода.Тия поделения 2 години действат, без руснаците да могат да ги засекат, а ти реши, че в самият град е по-сигурно.

54

Боби

преди 1 седмица

До r3v0lv3r Как Мислиш ти си военен началник на Одеския Военен окръг. Получаваш няколко камиона с контейнери с натовски ракети и боеприпаси. Къде ще ги скриеш? В мирно време има военни поделения извън градовете. Но вече тези складове са избомбени или под наблюдение(Сателитно и Агентурно). Отава да намериш колкото се може по- незабележим склад който разбира се е граждански и там да скриеш контейнерите.

53

r3v0lv3r

преди 1 седмица

До от Одеса да, те украинците си държат всичките ракети на едно място и то в градовете, за да може по-лесно руснаците да получават информация.Толкова сте наивни, че направо ми се плаче. Руснаците просто от ярост гърмят по градовете, защото друго не могат.

52

бай Пешо

преди 1 седмица

да де, ама вече май наистина е време за по-бързичко приключване с освобождението на Херсон, Николаев и Одеса

51

Анонимен

преди 1 седмица

Ами както писах преди 30 минути да се готвят и други в Одеска, Николаевска и Кировградска област е обявена въздушна тревога. Глупавите Укрозомбита разбират само от бой и то в големи количества.

50

Бай Дрън

преди 1 седмица

Много ломок друзя каубои, много. Ситетика или натурал? Главния дилър на държавата какво ви даде?

49

Анонимен

преди 1 седмица

"Развожаев съобщи, цитиран от ТАСС, че по нареждане на руския президент Владимир Путин в Севастопол е пристигнал лекарски екип" - кво ако бункерното джудже не нареди демек няма да има никакви лекари и хората ще си гинат там? УАУ, какъв ЛИДЕР, какъв ЖЕСТ на Путин да прати лекарски екип!! Невероятно!

48

Анонимен

преди 1 седмица

Удри.

47

Анонимен

преди 1 седмица

В Белгород преди две години писаха на прозорците Z.Сега пишат Х

46

Анонимен

преди 1 седмица

Абе тази Духина последното,което е вкусила е било какво е яла предният ден.

45

Анонимен

преди 1 седмица

В Одеса е ударен склад за ракетно въоръжение западно производство, поразени са до десет чуждестранни специалисти, обслужващи ракетите. Агентурата потвърждават унищожаването на голям склад с ракетно-артилерийско въоръжение. Под удара попаднаха до 10 чуждестранни военни специалисти, обслужващи ракетите западно производство, каза събеседникът на агенцията.На клип в телеграм се вижда пожара и почти непрекъснатото детониране на боеприпаси.

44

от Одеса

преди 1 седмица

Много хубави кадри пристигат от Одеса в Телеграм каналите взрива изглежда все едно е паднала атомна бомба и се вижда от десетки километри. За да се получи такъв взрив си представете как е бил натъпкан с оръжие този склад. До довечера ще има още отговори на Руснаците.

43

Анонимен

преди 1 седмица

Руският бедняк отново е за смях. Както винаги. Добре, че са Иран и КНДР, че отдавна нещата щяха да са плачевни.

42

Анонимен

преди 1 седмица

Нали си е украински та си го обстрелват та сънародниците им да са в кондиция

41

Анонимен

преди 1 седмица

До Полежанов Е как рашките да бомбят с ядрено оръжие западните държави,като децата на олигарсите и кремълската върхушка живеят там...И колкото повече говорят за него,значи толкова повече затъват в Украйна.