4

преди 15 години

Докато ДАЙЙЙЙЙй-джиите раздават книжки така ще е !

3

pl

преди 15 години

Така сега ми се струва трябва да се вкара закон и за старите шофиори, щото този е бил 45 годишен а блъска и бяга.Сега няма как да се оправдаят че младите правили катастрофи , като по голямата час от такива катастрофи ги правят стари шофиори блъскат и бягат.

2

преди 15 години

predi vreme maika mi be6e pometena na spirkata na avtobus, kogato toi spira,a tq trygva da se ka4va na nego.Nekyv typak se vrqzal mejdu spreliq avtobus (povtarqm na spirkata mu) i trotoara...i pak izbqgal....mi 6to ne.I da go hvanat-20 levar4eta za ka6kaval na milicionera i e gotov! *** mrysni!

1

преди 15 години

Ура!!! Вече и на зебри взехе да ни газят! Въпрос на време е да почнат да ни блъскат по тротоарие! Шегата настрани, ама преди около седмица пак имаше подобен случай и това хич не ме навява на весели мисли! Тия шофьори съвсем се самозабравиха! Това да блъснеш човек на пешеходна пътека си е престъпление! Неказвам, че ако го блъснеш другаде не е, ама все пак имаш някакво оправдание, движеше се неправилно, не го видях и дрън-дрън... ама на пешеходна пътека, къде се очква да има пешеходци?! Това трябва или да си пълен и да незнаеш какво се прави когато наближиш зебра, т.е. да внимаваш или да си от тия безотговорните, дето толкова бързат, че и да видиш човека е късно да спреш! Незнам какъв е случаят, ама хвала на инструктура и на хората от ДАИ, които са дали книжка на тоя ! А в същото време съм виждала как скъсаха момиче за неправилно паркиране! Била на по-малко от 5 метра от кръстовището! Та докато всеки, може да си купи книжка ще е така. *** с пари ще карат, а хората които искат да си изкарат изпита по-честния начин ще бъдат късани само за да се явявт още няколко пъти, а и за да плащат за допълнителни часове! Само така! Давайте в същия дух и ще видим кога ще стигне заветната бройка на Миков! Нали той щедро разреши 1000 жертви за година! Това го оставям без коментар.