214

Пипо

преди 1 седмица

На тоя комедиант белото чисто му е изпържило акъла. Касетъчна бомба всред град и при това даже не Руски град а превзет Украински. Показват си фашагите цветовете...

213

Анонимен

преди 1 седмица

Минимална заплата 140 лева през 1989 година и средна 274,33 лева. Цена на телевизор 150-220 лева за чернобял телевизор и 800 лева за цветен телевизор Велико Търново. На запад го продават за 600 долара.Обикновен диван, два фотьойла и две табуретки за 360 лева. Мъжки обувки по 8-16 лева и 6 стотинки за билет за градски транспорт. Пак ще го направим, за да сте доволни ))))

212

ПорЦелан

преди 1 седмица

Значи Путин е бил прав да не иска НАТО близо до Русия?

211

Анонимен

преди 1 седмица

ядрени оръжия за нанасяне на удари по кремъл

210

ХоХо

преди 1 седмица

На Зильонсли скоро ще му поникне брада и на задни кът !

209

Анонимен

преди 1 седмица

Зеленчуков, ти не разбра ли вече, че си бита карта ??? Не разбра ли, че твоите "западни партньори" те ползват само за реклама ??? За шоу. За селфита. За повод да отидат в някой луксозен курорт и да похапнат черен хайвер с шампанско с чужда пара. И да бърборят небивалици. За да може да страхуват избирателите си с Путин, за да ги изберат отново. То е ясно като бял ден. Вдигай бялото знаме и си бий камшика в някой от имотите ти из Европата. Докато не е станало прекалено късно...........

208

Идеалист

преди 1 седмица

Да поиска от Северна Корея!

207

Анонимен

преди 1 седмица

Заплата на учител: 140 лева, цена на смотан руски телевизор: 1100 лева. Цена на обикновен диван: 990 лева. Цена на български маратонки Ромика: 36 лева. Пак ще го направим, за да сте доволни ))))

206

Анонимен

преди 1 седмица

Копейките да се готвят - нито една няма да оцелее, нито голяма, нито малка.

205

Анонимен

преди 1 седмица

ТемерутоЗеленски иска оръжия за нанасяне на удари дълбоко в Русия!!! Дълбокото в Русия е Байкалското езеро, Останалите геометрии са хироко, дълго и високо. Каазхли ти лель Дафино-кокаинът може да направи и от на безумния президент малко умен.

204

Анонимен

преди 1 седмица

Държавата на Бай Тошо произвеждаше, ама висях на опашки по 5 минути за кило кренвирши, за автоматична пералня след записване чаках по една седмица, а за Москвич чаках до първа доставка, както и за почти всички останали автомобили. За обикновена пералня чаках 2 минути ... ахахахахах ))))) И ще го направим пак така да бъде - за да ви харесва )))))))))

203

Анонимен

преди 1 седмица

Държавата на Бай Тошо произвеждаше, ама вие висяхте на опашки по 2 часа за кило кренвирши, по 2 години за пералня и по 10 години за москвич ахахахахах ))))) И ще го направим пак така да бъде - за да ви харесва )))))))))

202

Анонимен

преди 1 седмица

И ще получи.

201

Анонимен

преди 1 седмица

до 201, в държавата на "бай Тошко" 25 години след 9 септември цяла България беше електрифицирана, произвеждаше висококачествени цифрови металургични машини, произвеждаше камиони , автобуси, електрокари, платове, кожени изделия, построи АЕЦ, а сега вече 35 години все за реформи говорят, все не се реформирали, заплашват с разни посолства, дори материалите за мартеници са китайски, хората искаха свобода, но загубиха сигурността си

200

Анонимен

преди 1 седмица

зеленски иска оръжие не за да задържи фронта, а за терористични акции, свърши ли войната, свършва и той, подобно е положението с Нетаняху

199

иванова

преди 1 седмица

не е луд този, който яде баницата......

198

Анонимен

преди 1 седмица

До 197: не Ленин или Троцки поробиха половин Европа и я върнаха с каменната ера, а ония азиатски дивак Сталин, местната му метреса бай Тошко и останалите национални предатели от БКП.

197

Анонимен

преди 1 седмица

До 198: съгласен, точно за това Москва трябва да бъде изравнена със земята и посипана със сол за да не се появи отново това гнездо на фашисти и нацисти никога повече на Земята.

196

Анонимен

преди 1 седмица

Между другото, преди време, Орбан е казал, че ще се съгласи да не блокира "помощта" за Украйна, само ако му се подпишат, че Унгария няма да участва в евентуална война, Турция също е отказала официално да бъде вкарвана в подобна война и са заявили, че няма да воюват.

195

Анонимен

преди 1 седмица

Нацизма и неонацизма, трябва да се изкорени до дъно, задължително! Задължително! А потомците им да нямат право да заемат държавни и обществени позиции поне още пет поколения! Нацистите ще ни докарат само злини, кръв и деградация, както са правили и в миналото, нищо позитивно от тях не сме видяли!