61

82 ОМБР

преди 1 седмица

Благодаря на посолството и лично на негово превъзходителство за щедрия хонорар. Слава на Украйна!

60

Анонимен

преди 1 седмица

В Севастопол ПВО е прихванало ракетите над морето, но това са касетъчни боеприпаси, които имат широк обсег на метални фрагменти.

59

82 ОМБР

преди 1 седмица

Мммм да-Да! Слава на Украйна!

58

кОпейкин

преди 1 седмица

Никой не вярва повече на РУСКИТЕ ЛЪЖИ. Имало било цяла детска градина на плажа до военните кораби. БЛА БЛА БЛА

57

До 48

преди 1 седмица

До Анонимен"На нас, българите трябва ли да ни харесва? Трябва ли да поддържаме това????" Не, не трябва! Но защо някои българи подкрепят когато същото се случва в Украйна с украинците? Не трябва ли аршинът да е същият?

56

Нане

преди 1 седмица

Кво, ли, ще преживеят укретата тази и последващите нощи.... кравите и те да се готвят за бой по каските.... ===)))

55

82-ОМБР

преди 1 седмица

Аз пиша тези глупости по-долу, защото един надарен афроамериканец от посолствоТО на Козяк редовно ме oнoжда през pekтума и ме пълни като еклер.

54

OZZY

преди 1 седмица

До Анонимен..48...Едната ракета от петте е минала през ПВО и се е взривила над плажа!Касетъчна бойна глава!Просто са искали да убиват беззащитни цивилни!Насочването е осъществено чрез MQ9 "Ripper" летящ над Черно море!Руснаците да се учат от хусите,за три месеца свалиха четири рипъра и не им пука!

53

Анонимен

преди 1 седмица

Смърт за Украинците и Украйна.

52

Анонимен

преди 1 седмица

Някой вярва ли, че цивилен доброволно ще стои в Крим?

51

Фют

преди 1 седмица

До 51. Това е извадка от публикацията, под която коментираш. Вероятно четеш само заглавието. Чебурашките с нищо не ме учудвате.

50

до 43

преди 1 седмица

Оляхте се с тоя Шахед. Байрактарите що така свършиха, а шахедите не са???

49

Христо Христов

преди 1 седмица

ДОБРАТА НОВИНА Е, ЧЕ ВСИЧКО ПРАКТИЧЕСКИ ПРИКЛЮЧВА СЪС ИЗБОРИТЕ В ФАЩ ПРЕЗ НОЕМВРИ КОГАТО ЩЕ СЕ ОБЯВИ АМА СЪВСЕМ ОТКРИТО КОЯ ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ Е ЗАГУБИЛА ВОЙНАТА! СЛЕД КОЕТО КОМЕНТАРИТЕ СТАВАТ ИЗЛИШНИ!! СЕВЕРНА КОРЕЯ ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕМОЖЕ ДА СПАСИ ТЕРОРУСКАТА ПРИ ПОБЕДА НА ИЗБОРИТЕ НА ДЖО БАЙДЪН! КАКТО И АКО ДОНАЛД ТРЪМП СПЕЧЕЛИ УКРАЙНА АВТОМАТИЧНО ОБЯВЯВА ЗАГУБА, ЗАЩОТО ТРЪМП НЕ Е ЗА СВАЛЯНЕ НА РЕЖИМА НА САМОЗВАНИТЕ ПУТИНУВЦИ

48

Фют

преди 1 седмица

До 40. И какво правят толкова хора (ако е истина) на плажа по време на постоянни обстрели? Има една българска поговорка:"Село се пали, баба си я реше." Та така и там:)

47

Анонимен

преди 1 седмица

Какви "Падащи отломки"????? става дума за забранени касетучни снаряди Атакмс! Забранени! Пострадали са, по последни даннни НАд 140 ДУШИ. Загиали са петима, има десетки хора, оставени за лечение в болница. >>>>А къде написахте, че е стреляно по ПЛАЖ. Пълен с деца! Пълен с деца! Американците, които управляват стрелбата, ли са го поискали или украинците.? На нас, българите трябва ли да ни харесва? Трябва ли да поддържаме това????

46

Ами 44

преди 1 седмица

изчезвам със сина само ако има какъвто и да е опит за мобилизация, но къде да идат. В Русия ли - ще кажат, че са отвлечени. Да избягат в Украйна - да ги пратят на фронта? Или пък в ЕС - и тук не ги щат. А и ще се чудят бежанци ли са, руски агенти ли са. политика гадна. Виж колко хора стояха в градовете под обстрел.

45

82 ОМБР

преди 1 седмица

Ако искате ден бес пленници няма проблем. Може и месец без пленници,че Тея в агрегатния завод във Вовчанск са меко казано жадни вече;)))

44

До 37

преди 1 седмица

До Към 33"Къде да ги евакуират?" Как къде? Направо в Москва, на Червения площад с плакати и лозунги "Крим наш!", "Снова в родной гавани". Докато този овчедушен народ не разбере, че във всичко ставащо сега е виновен любимецът им Вова и те самите защото го подкрепят, нищо хубаво не ги чака и подобни трагедии ще продължат да се случват.

43

До към 33

преди 1 седмица

У вашето село, ако падат американски ракети, ти работата ли ще си пазиш?

42

Фют

преди 1 седмица

"Междувременно днес украинският флот публикува снимки, за които твърди, че потвърждават унищожаването на склад в южния Краснодарски край на Русия, използван за изстрелване и съхранение на дронове Шахед.... Така се прави, чебурашки:)