5

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 седмица

До 4. Нека се намеси Иран ! Това е което Израел иска,а именно иракчаните да се появяват очи в очи с Израелската армия,а бе да се крият зад някакви шадравани от прикрит страх. Нека Иран поеме отговорност за предизвикателствата на бойното поле и не се правят на тарикати произвеждайки уран в някакви подземия .Защото Израел разполага с ядрено оръжие,но не прибягва до неговата употреба,защото Израелските Мъже са достатъчно Мъже,за да кажат:"ХАЙДЕ,ЧАКАМЕ ВИ ОЧИ В ОЧИ НА БОЙНОТО ПОЛЕ!". Това е то!

4

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 седмица

Всеки един чист Българин е бил и все още роб Всеки чист Израилтянин е бил и все още е роб.Българо-Израелски съюз е не просто задължителен а съзнателен акт,определящ реалните фактори на нашите робства. Когато говорим за робство на Израел под властта перверзна на фараоните роми,говорим за Българи,тоест Гали,попаднали под властта на насилието. Когато говорим за Света Масада,говорим за Света Шипка .Напред ,Брат Галант! Напред,Израел! Днес Вие сте възкръсналият Български дух! Ние сме едно в Истината!

3

gogo

преди 1 седмица

само където ливан не е ивицата газа, а е и твъърде вероятно, ако израел посегне на ливан рязко да се намеси иран, което може да означва летален край за израел.

2

Политкоректен

преди 1 седмица

С други думи, готови сте да унищожите още една светска добре развита държава?

1

Анонимен

преди 1 седмица

Като е готов тогава защо отиваш в САЩ да търсиш оръжия? Зеленски я пее тази песен от 2 години. Ще ги отблъснем, ще има контраофанзива, готови сме дай дай дай..... и накрая нищо. Само непрестанното дай си остава