93

СС

преди 1 седмица

До 92 Заблуждаваш се яко. При нови избори и двете партии ще вдигнат процента си. И не защото ги харесват, а защото ще означава, че те са се провалили в съставянето на правителство. Тоест играли са пак лични интереси, които не са довели до нищо конструктивно и гласуването на ГЕРБ отново би довело до същото. Даже имам съмнения, че при избори наесен може и още една малка партия да влезе!!!

92

Избори до дупка

преди 1 седмица

Несъмнено изборите са най-високата форма на демокрацията. Но струват и маса пари на данъкоплатците. Затова предлагам партии с лични средства да финансират изборите. Ако успеят да съставят правителство и то да просъществува повече от 1 година парите да им се върнат. Ако отново се иде на предсрочни избори парите си остават в бюджета, партиите плащат и тях и т.н.

91

Анонимен

преди 1 седмица

Нови избори. Тогава Възраждане и Величие са вън, от парламента.

90

Случаен минувач

преди 1 седмица

Костадине, твоите искания за излизане от ЕС и НАТО са невъзможни! За ЕС - ето, можем да пътуваме свободно, без даже вече да показваме лични карти. Какво искаш - пак да почнем с визи и червени паспорти ли? Никой няма да се съгласи. За НАТО - добре, ама никой няма да ни разреши да излезем оттам. Исканията ти няма как да станат!

89

Varg

преди 1 седмица

Само Възраждане

88

Аз

преди 1 седмица

Хайдееее, още един с един файтон хора, ще управлява..Срам нямат алчните за власт копейки и величия. Последни дупки на кавала, ама много пискливи.

87

Анонимен

преди 1 седмица

Айде да видим докато се "РАЗБЕРЕТЕ" , ще станем ли 5 милиона или няма да станем!!!!!

86

Банкеръ

преди 1 седмица

Като няма достоен за Министър председател.Президента да го избере от Исландия ако трябва.Очевидно няма друг начин да има пари в хазната и населението на целината от Господ земя най накрая да заживее нормално.Ако е необходимо да се закрият сегашната Полиция,Съд и Прокуратура и да се изградят наново.Също да се провери откъде са парите и имането на досега Управлявалите.Инак няма да мръднем от дъното никога.

85

Анонимен

преди 1 седмица

Копейкин, потърси помощ от, че нещата не са добре.

84

Анонимен

преди 1 седмица

До 32 говорите ,българския език,в изтока,и ползвате,вее,защото,не ви е майчиния език,разбрали ме ромчеее.

83

Принццеси

преди 1 седмица

Всеки иска да става цар на българите с по няколко процента реални гласове .От Кирчо видеха. Всеки се има за принц и иска престола.

82

Анонимен

преди 1 седмица

До дедо ви-Грешиш дедо, този няма нищо общо с рашките. Къде го е заявил това или се е определил. Опитва се да ходи по върха на острието и да обира електорат от едните и другите. Ако беще копейка, от мен щеше да получи 16 гласа. Голи лозунги и нищо повече, тоест-въздух под налягане.

81

Рендето

преди 1 седмица

Коста, стига с тази демагогия и пустословие, че да не повториш пътя на Болния Лидер от "хаТака"!

80

Анонимен

преди 1 седмица

Този си няма никаква представа от политика. Щял да направи правителство и да управлява. И през месец избори да има никога няма да спечели избори за да управлява, както и останалите позитанковци и разни величия..Ако имаше нещо под капата можеше да го проумее. Без подкрепа на комунисти, променливи и чалгарите нищо няма да направи никога. При нови избори-извън каруцата.

79

А

преди 1 седмица

Йоло премиер

78

Анонимен

преди 1 седмица

ЦИНГУРEЛСКА ЕСЕН - днешна слеваща изборна песен. Ний бивши ПАРТИЗАНИ, превърнали се в колхозни КАЛПAЗАНИ, не забравили за наша СЛАВА. Покорявайки един народ, потушихме в него неговата СЛАВА! Носим ний сeмето на радостта, който не ни вярва, че революция е тя. Революция в сърцето, само като смигнеме на Айшeто. Че тя носи потенциала на РАЗПЛOДА. Айшето наше е в основата на НАРОДА. Деца партийни ний правиме на поразия. В това е нашта СИЛА и СТИХИЯ!

77

Василев

преди 1 седмица

Давай Коце, давай Коце, хаоса е пълен и олигарсите пълнят гушка, и за тебе ще има един комат бял ляб моето момче!!!Народа да д.ха супата!Хак му е да има избори след избори, когато на протестите идват фалшиви лидери и се правят фалшиви партии!Агент Майки Девъроу!ЦРУ!!!

76

Анонимен

преди 1 седмица

Хем правителство без ГЕРБ и ДПС с всички останали партии, хем ако се даде мандатът на ИТН ще има правителсто на ГЕРБ и ДПС. Дали изобщо се слуша какво говори?

75

Европейский мир

преди 1 седмица

Да, щом има варианти, те са поне два. В случая: или правителство, или избори. Подварианти на първия (вторият не позволява): или каквото и да е правителство, или такова с копейките. Вторият е абсолютно нежелателен и нежелан от други, освен от Путин и тукашните путинчета. Сега е по-ясно, нали? (За копейките по-горе е ясно казано кои сме ние!.. Ако поназнайват поне малко езика на любимия вожд, криещ се в кремълските подземия.)

74

Ганди

преди 1 седмица

Какъв си ти бе из ми кяри но, добре че Сидеров се отдаде на чашката, та Митрофанова те спусна в политиката, зад твоята пародия на партия стоят един стадион избиратели,най добре е тоя герой да го назначат като специалист в Карлуково, там поне ще е сред свои