13

Анонимен

преди 1 седмица

Такива трябва да ги карат да обикалят по училищата и всеки клас веднъж месечно трябва да има един час ,в който да им говорят наркомани,убийци като този или хора изгубили близки,за да усетят младите,че животът не е шега. Като видиш мъката на хората отблизо и ще се замислиш като пораснеш какви ще ги вършиш

12

Анонимен

преди 1 седмица

На младите шофьори след като вземат книжка трябва да им показват снимки от катастрофи с висока скорост понеже те не осъзнават за какво става въпрос. Да видят смачканите до неузнаваемост коли и разчленените трупове които приличат повече на разхвърляна кайма в по асфалта. Може пък нещо да им остане в съзнанието и да се замислят следващият път като решат да дават газ.

11

И БЕЗ ДРОГА

преди 1 седмица

КНИЖКИ ДА СЕ ДАВАТ СЛЕД НАВЪРШВАНЕ НА 30 ГОДИНИ, ПРЕДИ ТОВА САМО НА ТРОТИНЕТКА ИЛИ НЕЩО ВДИГАЩО ДО 45 КМ/Ч!

10

оцезщетение по ГО

преди 1 седмица

А кой му е купил таратайката? Далеч не всички 18 годишни лекeнцa са седнали да карат.

9

По същество

преди 1 седмица

А отвън яд ли те е?

8

Анонимен

преди 1 седмица

Бай Ставри винаги дава втори шанс.

7

БГ ПРАВОСЪДИЕ

преди 1 седмица

НЕ ЗАТВОР А ПРЕМИИ ТРЯБВА ДА ДАВАТ НА УБИЙЦИТЕ ПО ПЪТЯ.

6

До 1

преди 1 седмица

Защото младите хора не осъзнават опасностите и не им пука от нищо. За тях всичко е игра и забавление. Младия човек мисли по съвсем различен начин. Няма нищо общо в мисленето на 18 годишен и 35 годишен. След 30 човек се променя. Като се сетя аз какво съм правил и направо настръхвам. А това е всеки втори. Чист късмет е че съм оцелял и няма загинали. Имам 5 катастрофи за в рамките на 2 години. Коли, мотори....то беше нещо страшно. Всеки ден карах с 200. Сега карам като пенсионер.

5

до 3

преди 1 седмица

Сериозен мечтател си!Купи си къщичка, високо в планината.

4

тъй де....

преди 1 седмица

За да те изяде качествено/отвътре/, трябва да легнеш до тях........

3

Анонимен

преди 1 седмица

Забранете колите в целия център на София и оставете джигитите да се избиват по крайните квартали и магистралите. В центъра трябва да се останат само тротинетки и велосипеди и градски транспорт. Вие просто нямате култура на цивилизовано градско шофиране, като европейците, затова трябват радикални мерки. Целият център на София чак до крайните квартали трябва да стане пешеходна зона с велоалеи.

2

Анонимен

преди 1 седмица

Много жалко, но той не е оставил възможност за втори шанс на загиналите млади! Трябва да понесе последствията на деянието, което е извършил, колкото и да твърди, че се е "осъзнал"!

1

Ивза

преди 1 седмица

Защо бе хора,защо съжалявате после,а неблагоразумието надделява и карате като бесни.За къде бързате,за затвора или за гроба.Дано някой ни влее разум,да спрем касапницата по пътищата.