32

До 29

преди 1 седмица

Да,първа политическа сила е.Ни какво от това,като пак не може да състави правителство?За три години ГЕРБ ни пращат пет пъти на избори и нито веднъж не съставиха кабинет.Да ти напомням ли колко пъти Къдравата Сю връщаше мандата?

31

Анонимен

преди 1 седмица

Ми то партии нема бе доценте , в Парламента влизат ОПГ-та , какво те изненадва . Да си видяла програми , идеи , няма и пред избори само простотия и лъжи като от мутрета .

30

До 27

преди 1 седмица

И образите от фирми са им най-добри.А и друг"вожд" няма сараи на морето.И Пеевски не стана милиардерите бюджета.

29

Анонимен

преди 1 седмица

До До 17|"Кои хора гласуват за ГЕРБ?На изборите през юли 2024 г.ГЕРБ имат 474 959.От имащите право на глас 6млн.българи и 3млн в чужбина това прави 5,2%" И що спря само на ГЕРБ? Продължи и по-нататък - от точно толкова избиратели колко имат ДПС, (IZ)раждане, ПП/ДБ, БКП, Безличие. И дали това не прави пак ГЕРБ първа политическа сила. Ако си от негласувалите или не подкрепящи никого, няма и да ревеш.

28

анонимен

преди 1 седмица

Киселова мечтае .

27

Анонимен

преди 1 седмица

Някой може ли да ми каже дори само една българска партия, която да е направила за хората повече от "антиконституционната" (според някой хора) ДПС?

26

Много точно!

преди 1 седмица

Това е .. българинът е с малко мозъче и винаги се кланя на лъскавото и първинютата, на хора с манталитет на улични бандити...

25

Анонимен

преди 1 седмица

Хората в България са свикнали да си мият ръцете с мюсюлманите и заради това, по инерция от години повтарят като папагали "ДСП" като някакво все едно магическо заклинание което е виновно за собствените им оссpaни гaщи. Само защото ДПС са партия която в миналото е започнала своя път така, подкрепяйки малцинствата в България. Малцинствата, които НИКОЙ иначе не подкрепи! Иначе другите партии с нищо не са по-добри от ДПС. Нито една от тях не е по-добра. Дума да не става за разни "патриоти" даже.

24

Анонимен

преди 1 седмица

Хората в България са свикнали да си мият ръцете с мюсюлманите и заради това, по инерция от години повтарят като папагали "ДСП" като някакво все едно магическо заклинание което е виновно за собствените им *** гaщи. Само защото ДПС са партия която в миналото е започнала своя път така, подкрепяйки малцинствата в България. Малцинствата, които НИКОЙ иначе не подкрепи! Иначе другите партии с нищо не са по-добри от ДПС. Нито една от тях не е по-добра. Дума да не става за разни "патриоти" даже.

23

Съвет от дядо

преди 1 седмица

Никакво смяна. Лидерите са си добре. Ние избирателите не сме добре.Вън путино филските партии.НЕ на войните.

22

До 17

преди 1 седмица

Кои хора гласуват за ГЕРБ?На изборите през юли 2024 г.ГЕРБ имат 474 959.От имащите право на глас 6млн.българи и 3млн в чужбина това прави 5,2%.

21

Емигрант

преди 1 седмица

До 14 ...! - преди 26 години в епохата на Ив.Костов когато разбрах, че БКП не може да бъде заличена и се клонира в шайки за да ви подчини чрез "разделяй и владей" ! Ясен ли съм ?

20

До 16

преди 1 седмица

След толкова компромати и измислици, а и след като всички партии се качиха на гърба на Борисов и си правеха предизборните кампании само с анти Борисов говорене, дори има много избиратели Борисов. То не бяха протести, въстания, палатки, свински уши, ковчези разнасяха, черни чували за трупове, палеха полицаите със слама на 2.09.2020г. и нищо не попречи Бойко Борисов да завърши Кабинет Борисов 3. Виждате, че най-големия коз на всички се оказа Борисов. С Борисов лягат и стават. Само по него плюят.

19

Емигрант

преди 1 седмица

До 14 ...! - АЗ говоря това което чувам в З.Европа бе "умчо" и чета в преса в която няма такава зависимост като при вас ! А такива "умчовци" като теб цял живот ще ръкопляскат на корупцията и ще бъдат вечно бедни, щом още не си разбрал, че българинът е без достойнство и уважение първо пред собствените си политици и после пред света ! ЖаLък представител си на хомосапиенс !

18

Анонимен

преди 1 седмица

Е няма значение че пада качеството на речта, важното е Манол Пейков да показва на света какво е имал предвид Алеко Константинов, когато е описвал Гочоолу

17

Анонимен

преди 1 седмица

Ква смяна, те са за затвора

16

Анонимен

преди 1 седмица

ГЕРБ е създадена от Бойко Борисов. Няма как да го сменят. Доживот ще е Борисов лидера. Хората гласуват за ГЕРБ заради Борисов. За БСП не знам.

15

ГЕРБ

преди 1 седмица

На изборите през 2009г.имат 1678641 гласа,на изборите юли 2024 г.имат 474059 гласа.Загубили са 1204582 гласа,под мъдрото ръководство на Борисов.

14

Анонимен

преди 1 седмица

Бойко и Пеевски/Доган са ясни. Те са директно за затвора. Коцето и той в последно време настъпа мотиката! Време е да укроти малко топката особено с лаенето срещу Величие освен ако няма намерение и той подава оставката.

13

...!

преди 1 седмица

До емигрант ! Айде не се изхождай, какъв бил българинът! И ако си емигрирал, по кое време, през Лукановата, или Виденовата зима ? Аман от щатни плювачи, които не виждат по-далеч от носа си!