85

До Мижитурка

преди 1 седмица

А защо искаш ЕВРОПЕЙСКА лява партия?!? Да не би и ти да си отявлен евроамериканец? Ако е така си отивай в прекрасния Брюксел и се махни от България!

84

Мижитурка

преди 1 седмица

Верно е , че България има нужда от обединена лява партия! Само че,... европейска лява партия! Това недоразумение не става. Надпреварват се кой да е по-сервилен и кой да се наведе повече на Кремъл! А пък и клекнаха на превратаджията Радев!

83

ПП

преди 1 седмица

До Коментар 85 А вие от ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА не сте ли за затвор за държавна измяна? Поне 30 години за някои като НИКОЛАЙ ДЕНКОВ, ИСКРЕН МИТЕВ, ЯВОР БОЖАНКОВ, АТАНАС АТАНАСОВ и тем подобни? 30 години ще ви се видят много добре в пандиза простаци ***!

82

Толкова е просто

преди 1 седмица

БСП са руски кавали ⁹

81

Анонимен

преди 1 седмица

БСП и ДПС са вредни партии и Конституцията го потвъждава, но не могат да бъдат забранени и членовете им преследвани. Трябваше медиите да дадат гледната точка на обществото и то да търси своето чисто бъдеще. Медиите са обаче от същото котило на СССР и имат за цел да провокират нетърпимост в българина към други българи. Тази от 24 часа и онзи от Труд трябва да изгният в затвора за национално предателство

80

Реалист

преди 1 седмица

Очевидно е, че всички партии в парламентите на България след 1989 година са десни партии, като няма центристки и леви партии. БСП твърдят, че са лява партия, но най-десните решения да тяхно дело. Например 10% плосък данък или последното - минималната заплата да е 50% от средната за минал период, което намалява минималната заплата на около 36-38% от средната. В предишните години минималната беше 40-44% от средната, но сега БСП я намалиха.

79

Анонимен

преди 1 седмица

Според действията си БСП е най-дясната партия в България от значимите партии, а все говори, че е лява партия.

78

и квоооооо

преди 1 седмица

новия конгрес и новия пленум кога ше са , ше искате ли обяснение от нинова къде са парите от празната партийна каса ,кой ше ръководи бузлуджанската сбирка , ше има ли кюфтета , ше прескачате ли по често на отчет и за наставления при мутрафонова , ше се продават ли чаши с ликът на нинова , кой ше раздава партийни книжки , по леви ли ше сте вече , ,,, е такива едни въпроси ме довеждат до безсъние :)

77

Йордан

преди 1 седмица

Гуцанов лежа в затвора през 2010 година за корупция и злоупотреба с пари и служебното положение. Не му вярвам нито дума.

76

Христо Христов

преди 1 седмица

При старото БСП българско оръжие стреляше по българите в Украйна. Факт.

75

абе

преди 1 седмица

а как ше се казва новото бсп

74

Христо Христов

преди 1 седмица

БСП са също толкова българоубийци като атлантика Соломон Паси. Неслучайно атлантикът Соломон Паси заедно с евроатлантика Александър Йорданов гласуваха 1990/1-ва година да няма лустрация на току що преименуваното БСП.

73

оф

преди 1 седмица

що не сте га парада бе , нали сте леви :)

72

Анализатор

преди 1 седмица

БСП била нужна на България....ха ха ха...по голем таашакк не бях чувал.Тия са пътници ,народа ги мрази,защото са крадци.

71

дедо ви

преди 1 седмица

кой е казал че български войници ше ходят на война бе гуци ? стига сте манипулирали електората си който и без това е много малко , няма да съберете повече гласове . никой нормален българин не вярва и на дума казана от вас !

70

ъъъъъъ

преди 1 седмица

оръжията пращайте до Полша както правеше нинова бе , хахахахс

69

Анонимен

преди 1 седмица

Създаването на комунистическия манифест от световниа ционизъм чрез евреина Карл Маркс цели овладяването на човешкото общество.Ако евреите създадоха САЩ и там нещата успяха а в Источна Европа нещата със СССР малко позабуксуваха.В САЩ комунизма няма успех.Виден комунист е писателя Джек Лондон който осъзнава що е социализъм и какво представлява.Утопията на плебея изродила се до социален опиум.Ръководителите на комунистите са дилъри на социален опиум.Та нашите социалисти демагози са просто дилъри.

68

Скобелева майка

преди 1 седмица

Альоша предпазва България е символ и гарант за мира, спокойствието и целостта на цяла България. Ако някой инициира събарянето на Альоша (по наредба на пендос) той е най-големият български враг, който иска отделянето на Родопа и Добруджа.

67

Джон Наш

преди 1 седмица

Всички обичат Радев. Това ИТН, БСП, Възраждане, Величие и ПП които правят алабала с Президента. На ДПС не им пука с кой ще управляват особенно след като Шиши беше намагнитен. Това направи посолството и Херо Мустафа с любезното съдействие на Кики, Американеца и Джереми. Заформя се дълго и протяжно управление от проруски популисти.

66

Варненец

преди 1 седмица

Този ли е новото лице на БСП!!!???Той е един от най- крадливите във Варна! Защо не е в затвора ,незнам!