128

До Анонимен 131

преди 1 седмица

Една лястовица пролет не прави! Не можеш да съдиш за една страна по един дядка.

127

Анонимен

преди 1 седмица

А в Англия не пият? Дори дамите с шапките търкалят се като последни пияници.

126

Анонимен

преди 1 седмица

Руснаците отдавна се замогнаха. От 27 години средните им заплати са по-високи от тези в България. Сега средната заплата след данъци в Русия е с 25% по-висока от същата в България.

125

П. П. Шариков

преди 1 седмица

Толкова ли не се намери преводач от руски, ами превеждате ,,Медуза" от английски? ,,Лунна светлина" е идиом от амер. английски за нелегално произведен алкохол. Не можахте ли поне това да преведете? То е и същността на въпроса, че там хората с ниски доходи (каквито са повечето) си варят самогона и никой не знае в какви количества! А сега вече са започнали и да си купуват. Ето как са се замогнали бедните в русский мир... Русофили, вземайте пример от братушките си!

124

Анонимен

преди 1 седмица

Един приятел береше много срам преди когато дядо му от Русия идваше на гости в България. Той е един от многото с майка рускиня и баща българин. Та тоя дядка беше брутален алкохолик, дори алкажите в махалата не бяха виждали такова нещо. Тоя пиеше на екс и за 5-10 минути се правеше марламалд, припадаше, събужда се и тоя процес се повтаря до откат, спиртове, одеколони квот се сетите го измсукваше. Това си е диагноза при руснаците.

123

Анонимен

преди 1 седмица

пиянстеото на един народ. Руснаците пият до несвяст, защото не виждат нищо пред себе си!

122

тогава защо

преди 1 седмица

по данни в България пием с 10-15% повече от рашките?

121

Статистиката

преди 1 седмица

като говори - тия "новини" са кръгли глупости. - я дайте по света килограмите твърд алкохол за глава

120

Анонимен

преди 1 седмица

До Истината Егати "истината"?? От къде извади тази стъкмистика за България?

119

Анонимен

преди 1 седмица

Това твърдение на фейк бг се очертава като поредната ЛЪЖА! Според официалната статистика на Русия употребата на твърд алкохол там е спаднала с повече от 40%. Нараства единствено употребата на руско вино от Крим. От друга страна, най-много твърд алкохол употребяват във Финландия и Полша, обаче не видях една статия за това в това сороско сайтче. От къде ги намирате тези статии с дебели лъжи, човек много трябва да се постарае за да публикува такъв бълвоч.

118

не се връзвайте

преди 1 седмица

Това са поредните западни опорки!На времето много пиеха,но отдавна вече не е така!Младите считат пиенето,пушенето и наркотиците за проява на тъпота и "самоубийство"!Такива при тях не се толерират!Който прави кариера просто не пие!В Сибир се е появил интересен феномен-смесени бракове на руснаци с китайци!Смесените семейства са изключително здрави и разводи няма!Живота си иска своето и го получава!

117

Пиенето

преди 1 седмица

е по-добро занимание от боцкането и смъркането.

116

Истината

преди 1 седмица

Средна продължителност на живота в 2024:Русия е на 100 място с ранг при мъжете 69.52, България е на 117 място с 69.55.

115

родните имиждмейкъри

преди 1 седмица

и те да се обадят :) Я дайте сега къде и наркоманията е легализирана, та да направим картинката на света по-колоритна!

114

ЗАПАДНИ митове

преди 1 седмица

за руснаци. А като се сбутат с действителността - изненадани.

113

Анонимен

преди 1 седмица

Аз не вярвам как може да се случи това- да получаваш мин заплата около 340л и средна около 1400лв след данъци, мин пенсия 200лв и средна 400лв- цени на храни като у нас и да пият алкохол чиято цена е 11.60лв/толкова са 5 паунда/ за 0.700л- как си плащат режийни, храна, деца...

112

Анонимен

преди 1 седмица

Най-големия убиец в Русия не беше водката в годините на развития социализъм а руските цигари.Прословутата Махорка според изследвания е изпратила в отвъдното повече руснаци отколкото втората световна война и водката взети заедно.След перестройката навлязоха западни цигари с филтър и този источник на смърт мина в по-долна класация.Но като цяло руската нация извън войни,политика жизнен стандарт бавно се топи.Толкова деструктивна нация едва ли има на земята.Да се стопиш от 350 мил. на 120-130 мил.

111

КаскетЯ

преди 1 седмица

До КаскетЯПроооЗд ве!

110

КаскетЯ

преди 1 седмица

*** и пиян народ, мечтата на всеки недорасъл диктатор е казал др0гара Сталин!

109

Да допълня...

преди 1 седмица

До Виктор 106 И през това време жена му ляга с госта, да си отмъсти.