199

Дедо

преди 1 седмица

ИТН няма да прави коалиция с ГЕРБ и ДПС , но ако получи третия мандат ,няма нищо против да го подкрепят ГЕРБ и ДПС. Хахахахаха.Тоя ще прави ,каквото му кажат Доган, Пеевски и Йордан Цонев. Ако му кажат и голо хоро по телевизията ще играе .

198

Реалист

преди 1 седмица

Той Слави Трифонов си е неадекватен, трудно разбира какво се говори, трудно говори без предварително написан от сценаристите му текст.Кратун Слави не става и за депутат, защото когато говори, без да чете от текст, написан от сценаристите му, се вижда колко е НЕУК и ПОСРЕДСТВЕН. И дипломата му няма стойност!

197

По-точно

преди 1 седмица

Слави е тежко изпиркал!

196

Съжалявам те!

преди 1 седмица

До 203. Такива болни мозъци като тебе, които се пр..нят като унижават умните и достойните хора са за съжаление. Комплексарщина!

195

Анонимен

преди 1 седмица

Слави съвсем е исфирясъл. Лена и гоше казват, че има мнозинство от герп-дпс-итн, а слави, че има мнозинство от герп-дпс-итн, обаче с третия мандад? Аз ли нещо грешно чета?

194

Анонимен

преди 1 седмица

До Възмутен, оставете моралните си имеративи за някоя по-заслужила. Аз бих поискал ДНК тест за детето, защото ако извадим 9 месеца от раждането, можем да стигнем до парапета. Не забравяйте, че не говорим за дама, а за едно същество, което освен доказано с доста съмнителен морал, Бърд я хванаха да лъже и да подправя подписи и документи! Имаме си работа с изпечен мошеник и престъпник! Да не говорим как криминално фирмата й спечели поръчката за консултант на ББР, след като те си имат юристи...

193

Възмутен

преди 1 седмица

Този Дългуч гологлав със съмнителна диплома , вулгарен, циничен, с ниска култура, без морал, дето няма нито дете, нито жена, който се подигра и гаври на лична основа с една млада майка, даже пя просташки песни за нея, за да я унижи, е най-гнусното и противто "нещо" в политиката ни, защото то човек не може да се нарече това...

192

Анонимен

преди 1 седмица

Накрая Баце ще я перне и ще я прати към Турция обременена. Миро ще й носи куфарите и ще й прави алиби. Нали като излезна Барселона гейт Борислава се ожени за ония дядка Йордан Христов за алиби. Баце ще си купи дворец в Турция и ще завъди харем от миски и опозиционерки. Те ще искат цялото наследство и ще започнат да си въртят номерца. Борислава ще махне парапетите в целия дворец, за да може Лена да си легне с коняра, а Борислава ще държи записа.

191

Право на мнение!

преди 1 седмица

Слави и вулгарната му просташка клика опростачиха няколко поколения български младежи, да ги отдалечиха максимално от нашите възрожденски ценности. От просташките предаванията на Слави Трифонов, децата попиваха срамния манталитет на цинизъм, опортюнизъм, преклонение пред показност. Всичките им смешки и скечове внушаваха възторг ако някой е успял да прецака някого, да грабне в мътните води нещо дето не му се полага, да се ПОГАВРИ с наивните и добрите хора!

190

Хахаха

преди 1 седмица

Славуцата Чалгаря се продаде на Боко и Делян. Мазна чалгаджийсща вулгарна душица без капка морал и достойнство!

189

Реалист

преди 1 седмица

Слави вероятно страда от шизофрения! Щеше да чагърта ГЕРБ и мутрата Борисов, а му седна в мазния скут!!!

188

Възмутен

преди 1 седмица

До 195. Не ви ли е сром да се гаврите и да унижавате една майка на малко детенце с вулгарните си простотии?! Българският Парламент НЕ е място за вулгарно Шоу!!!!! Засрамете се!!! Опростачаването е грозно от страна на Чалгарите! Научете се вече на култура и възпитание, големи мъже, а се изразяват като ученици в 5-ти клас! Айде пораснете вече! Нямате ли възпитание и култура да изкажат тезите си без обидни заучени вулгарни епитети! Обидите са липса на реални аргументи! Говорите като пъпчасали пубер

187

Песен на Ицо Хазарта

преди 1 седмица

Слави, "как успя да го поемеш едновременно на Тиквата и на Дебелия, за мене е мистерия"!?!? По Христо Петров

186

Анонимен

преди 1 седмица

Трифонов да не си губи времето с глупости, ами да я покани на вечеря, за да си изяснят позициите. Ленчето е дашна, не един се е държал за парапета й. Ако наистина Трифонов разбира нещо от психология и жени, веднага ще му светне, че жена, която е постоянно навъсена и ръси глупости навред е незадоволена. След като Киро вече не й държи парапета, нека Слави да я перне с кривия крак.

185

Анонимен

преди 1 седмица

То те че са изперкали така е! Но и ти съвсем! На какво се надяваш бе човек? Аз лично гласувах за Теб и беше 1 ви! А ти несретника,вместо да съставиш правителство,ти Тръгна да се караш с всички,като Махленска баба! И сега очакваш,при положение че си Последен,Радев да ти връчи " мандат"? Ти добре ли си бре? След 1 ви,2 ри и 3 ти сме на Избори Пак! Защо мислиш че Президента,ще се " занимава" и с теб? И защо???!-:) Я Бегай бре!-:)

184

ПП ПРАВИТЕЛСТВОПУТИН

преди 1 седмица

ЗА РУСИЯ РАБОТЯТ 100 % ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ В ПАРЛАМЕНТА.... И 100 % ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТА.... ЗАТОВА ПО БЪРЗО ТРЯБВА ДА СЕ ВЛЕЗЕ В ШЕНГЕН, В ЕВРОЗОНАТА ДА СЕ ПРИЕМЕ ЕВРОТО И ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ НИЩО ЗА БЪЛГАРИЯ ДА НЕ ЗАВИСИ....

183

Анонимен

преди 1 седмица

Чегъртача, блокира чегъртането!

182

Иван

преди 1 седмица

Интересно, нямало да правят коалиция с ГЕРБ, но гласуваха за НАзарян, която по новата конституция може да стане премиер. Народът не е глупав, Слави. Просто ти си селски хитряга.

181

Анонимен

преди 1 седмица

Когато ПП ДБ се опитаха да направят правителство,ИТН веднага се опитаха да го спрат . Тогава имаха доста повече проценти отколкото сега ,но явно парите които са им дадени под масата са били добри! Тогава ГЕРБ беше мафия и сус тях никакви преговори! Сега вече може ,явно пак предложените пари са добри!

180

Хехе

преди 1 седмица

ИТН , къв тишак